שרשור תמונות מהלהקה

הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo13.gif

או מהמקלדת whatsoever. אשכרה 3-4 תמונות מכל סצינה שגלי השתתפה בה. מלי: "כשלא מגיע זה מרגיז" מלי: "אני מקנאה בשרי?" בזוקה: "בדיוק להיפך". אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סרט דגול. אחלה יצירה.

שרית7

New member
תשמע... אתה בקיא בחומר...

חידון קטן לך: "אספתי גם כל מיני תחתונים וגרביים שלך. הם בארון בפינה אם אתה רוצה לקחת"... "זה בסדר אם לא אכפת לך להשאיר אותם עוד קצת אצלך..." "לא אכפת לי..." "חשבתי אולי הריח אני יודע..." (צוחקת( "טמבל"... "אתה עוזה ת'בית?" "אההה." "לוקח דירה לבד"? "לא" "עם מי" מה אכפת לך"? "סתם" לא איתך. עם אוסי." "אה יופי". "מה אה יופי אה יופי?! כמה פעמים אמרתי לך שאת בחורה מדהימה, יש לך יופי של ראש, את מוכשרת, את הבחורה הכי סקסית שאני מכיר, אבל אני ואת זה לא מסתדר יחד כי את נתלית עליי ואני לא סובל שנתלים עליי. מבינה?"

לא הבנתי איפה החידון

בדיאלוג הזה בין נתי למירי. אחד הדיאלוגים החזקים בדיזינגוף 99. נראה שגם את בקיאה בחומר. מה שכן, אני צריך לאוורר את הקסטה ולצפות שוב. הרבה זמן לא ראיתי את הסרט הזה. "הייתי בשוק מזה שבכלל לא הייתי בשוק" (אוסי ב-voice over לסצינה המפורסמת). מנהל: "אנחנו זקוקים לדם צעיר" נתי: "כבר תרמתי". (טוב מה לעשות - לא היה לגלי עטרי הרבה טקסט בסרט, ואני בקושי זוכר אותו עכשיו... אולי אחרי הצפיה)

שרית7

New member
יפה יפה! ה"חידון" מניין זה לקוח אבל

אין עליך. ואגב ברוך הבא לפורום לא אמרתי. "אני לא מבינה מה עשיתי לו"... "הוא כל כך לחוץ עכשיו עם כל הצילומים"... "כן אבל מה הוא מוציא את זה עליי"... אתה צודק לגלי (מירי) לא היה הרבה טכסט בסרט הגיבורה הראשית שדרך עיניה קורה הכל היא דווקא ענת עצמון (אוסי)

שלמונזה

New member
אספושששששששש ../images/Emo168.gif

זה הבן אדם שמעריך יותר את כישורי המשחק של גלי מאשר כישורי השירה
חולה עלייך

sarit29

New member
האמת יש לה כישורי משחק

היא טובה יותר בתפקידים דרמטיים לדעתי. היא מאוד טבעית ואמינה לעומת זאת בפרקים הראשונים של משפחת עזאני היא היתה מלאכותית לחלוטין אחר כך היא ממש השתפרה. בלהקה היא קיבלה את התואר שחקנית השנה וזה הסרט הראשון בו שיחקה מימיה. גם בדיזינגוף 99 המשחק שלה היה מאוד משכנע

זה בדיוק מה שעשיתי../images/Emo8.gif

אני צילמתי את התמונות, כך שכל סצנה שגלי היתה בה, צילמתי לפחות תמונה
עד עכשיו עברתי רק על חצי שעה מהסרט, אני מקווה שמחר יהיה יותר זמן... לצערי, אין לי את של דיזינגוף99...

שרית7

New member
נשמה למדת להשתמש במצלמה הדיגיטלי

והייתי אומרת שעברת את הבגרות בהצלחה האיכות מדהימה פשוט. אין מלים קטונתי. יאללה הגיע הזמן לצלם עוד דברים.

אמממממ, זהו שלצערי לא...

פשוט הורדתי את הסרט למחשב, וככה אני מצלם תמונות... אז צילמתי כל סצנה, וכל הבעת פנים שגלי היתה בה מפחיד אותי שאתם עליתם על זה

שרית7

New member
הגזמת מה מפחיד זה שקוף...

הסרט הזה משופע כוכבים כולם שם גיבורי הסרט...

למעלה