תודה זוית. אחלה תמונות
ת תודת זוות New member 10/12/07 #40 חח למה זוית?! זה זהות במבטא רוסי... Zuut בכל מקרה, אין בעד מה, היו לי עוד מלא מעונות 1-5 אבל כל פעם נצלש"תי והעלתי כדרך אגב, חבל שלא שמרתי אותן לעכשיו. ואני מקווה שיצא לי לראות עוד פעם את כל העונות...
חח למה זוית?! זה זהות במבטא רוסי... Zuut בכל מקרה, אין בעד מה, היו לי עוד מלא מעונות 1-5 אבל כל פעם נצלש"תי והעלתי כדרך אגב, חבל שלא שמרתי אותן לעכשיו. ואני מקווה שיצא לי לראות עוד פעם את כל העונות...
A aerynsun New member 10/12/07 #41 טעות דפוס ובנוסף , אני תמיד קוראת לניק שלך 'תודה זוית' דרך אגב. פעם סיפרת למה זה הניק שלך תזכירי ?
1 1Shir New member 11/12/07 #42 הוא גם סיפר שהוא בן ולא בת... אני זוכרת שהוא סיפר שהיה מישהו בשכונה שלו או משהו כזה שאמר "תעודת זהות" במבטא וככה זה נשמע... לכן הניק.
הוא גם סיפר שהוא בן ולא בת... אני זוכרת שהוא סיפר שהיה מישהו בשכונה שלו או משהו כזה שאמר "תעודת זהות" במבטא וככה זה נשמע... לכן הניק.
A aerynsun New member 11/12/07 #43 נכון. זה הסיפור! קבלי ח"ח ואתה בחורון ולא בחורה. אוף! סליחה על הטעות
ת תודת זוות New member 12/12/07 #45 חחחח עדין מתבלבים? הא >< בכל מקרה, העניין עם הסיפור קרוב... היה איזה אחד אצלנו בערד, שהיה כל החיים שלו שיכור וצעק במרכז "תעודת זהות" אבל מבטא רוסי כבד ורווי אלכוהול XD
חחחח עדין מתבלבים? הא >< בכל מקרה, העניין עם הסיפור קרוב... היה איזה אחד אצלנו בערד, שהיה כל החיים שלו שיכור וצעק במרכז "תעודת זהות" אבל מבטא רוסי כבד ורווי אלכוהול XD