ועוד אחת נערצת
ל לי Li New member 4/5/05 #419 וואי, את לא יודעת איך הגבתי כשראיתי את התמונה הזאת זה כזה... יפה *.* תודה לך
ס סנוביש מיאוו New member 4/5/05 #421 מה לא אעשה בשבילך לי יקירתי שמחה שמצאה חן בעיניך התמונה גם בי התחוללה סערת חושים כששמרתי אותה ^_____^
מה לא אעשה בשבילך לי יקירתי שמחה שמצאה חן בעיניך התמונה גם בי התחוללה סערת חושים כששמרתי אותה ^_____^
ל לי Li New member 4/5/05 #423 XDDDDDDDD גם בי, גם בי *.* הם כה מושלמים ביחד. זה כזהב מעודד שאם הבישי שלך הוא דמות מצויית אז לפחות הוא נמצא עם בישי אחר שמתאים לו ולא עם איזה פאקמה מעצבנת ^^"
XDDDDDDDD גם בי, גם בי *.* הם כה מושלמים ביחד. זה כזהב מעודד שאם הבישי שלך הוא דמות מצויית אז לפחות הוא נמצא עם בישי אחר שמתאים לו ולא עם איזה פאקמה מעצבנת ^^"
ל לי Li New member 4/5/05 #417 XDDDDDDDDD סאנגו הכי קרעה אותי XDDDDD ולמירוקו מתאים התפקיד שלו ואינויאשה חמוד ^_^
N Naraku SeXy New member 4/5/05 #430 טוב ...כשמשעם אני מוסיפה תמונות ! אז.ממ את מי להוסיף..טוב אחד אחד ... ^_^
N Naraku SeXy New member 5/5/05 #435 טוב ..אם אתם בקטע של קאגורה ! ואיך לא ?! ^_^ היא פשוט שווה ! אני חושבת שאני אחפש כמה תמונות בשבילכם