שרשור תמונות קונסיייייייייייייייייי

אוקי השנייה תחזיקו חזק קונס עם פן!!

או מיי גוד! כתוב שם שהוא ניסה לראות איך הוא עם פן והוא לא אהב את זה אז מהר החזיר את שעירו הטבעי חזרה בזמן לתכנית... חחח דווקא חמוד לו..

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

השיער שלו פה מזכיר את השיער של ג'ניפר אניסטון באחת העונות בחברים...חחח חמוד דווקא

יש לי כמה שאלות אליכם..

1} ידוע שקונסטנטין הופיע בחוק וסדר בפרק אחד מישהו יודע באיזה פרק? 2} יש לו חברה? מה נסגר עם הטינה הזאת מאלימידייט? 3}הוספתי כאן תמונה של קונס עם מישהי מי זאת?? 4} ושאלה אחרונה חביבה: יש דרך למצוא את rent המחזמר שקונס עשה? כי אני מאוד רוצה לראות אותו..

טוב, זה מה שאני יודעת:

1. את הפרק הזה בחוק וסדר כווווולם מחפשים ועד כה בלי תוצאות. כנראה שהוא עשה שם תפקיד ממש קטן כי השם שלו לא מופיע בקרדיטים. השמועות אומרות שמדובר בפרק על חטיפת ילדים. חשבו שזה פרק שנקרא serendipity אבל זה התברר כטעות. ממה ששמעתי יש עוד פרק, שכחתי את השם שלו, שאולי הוא שם, זה אמור להיות משודר בארה"ב בסוף החודש, אז נחכה לראות מה קורה, אני מבטיחה לעדכן
2. לא ידוע אם יש לו חברה, יש הרבה שמועות בעניין, אבל כנראה שלא. היה לפני שבוע אייטם עליו ב:people.com שביום שישי בערב הוא נצפה מסתובב עם שתי בנות, אחת בלונדינית ואחת עם שיער חום, במועדון לילה שנקרא prey בבברלי הילס, ושבסוף הערב הוא התמזמז עם הבלונדינית. enjoy baby! 3. הבחורה בתמונה היא שחקנית בתכנית ריאליטי של פוקס life on a stick שמשודרת בארה"ב אחרי איידול. קוראים לה רייצ'ל משהו, והתמונה היא מהמסיבה של הטופ 12. 4. את המחזמר לא נראה לי שאפשר למצוא איפשהו, יש שירים מתוכו ברשת, ותמונות... אבל זהו בערך. מקווה שעזרתי

כן עזרתי לי מאוד...

תודה רבה!!!! רק נשבר לי הלב על הבחורות שהוא נראה איתם..

Juliann

New member
אין לו חברה.הוא סתם נהנה מהחיים ../images/Emo9.gif

שיהיה לו בכיף. מה אתם מצפים שיתנזר במשך שנה?!

צודקת..

האמת מגיע לו... דרך אגב קראתי שהוא שם ורד מהורדים ששלחו לו ויש לי להגיד מילה אחת לתאר אותו:מ-ו-ש-ל-ם הבן הזה פשוט הבן אדם הכי מושלם שיש! איזה נחמד הוא

למעלה