תודה!!!!!!!!!!! עשית לי את היום! קונסטנטין תעשה לי גן ילדים!!!!!
D darklighter New member 31/5/05 #22 אני נמסהההה../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif תודה ג'ולס THE GREEK GODS WILL REWARD YOU הוא כזההההה שוווהההההההההה
אני נמסהההה../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif תודה ג'ולס THE GREEK GODS WILL REWARD YOU הוא כזההההה שוווהההההההההה
י ילדה בE שפיות New member 31/5/05 #23 Heaven....../images/Emo99.gif I am in heaven...... בשחמה הייתי מעלה את השומר מסך שאיזו מעריצה שלו עשתה, אבל הוא מעל 250 קילו בייט ואין לי מושג איך להעלות את זה....
Heaven....../images/Emo99.gif I am in heaven...... בשחמה הייתי מעלה את השומר מסך שאיזו מעריצה שלו עשתה, אבל הוא מעל 250 קילו בייט ואין לי מושג איך להעלות את זה....
D darklighter New member 31/5/05 #24 שלחייי לייי בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif וחוץ מזה הזמנתי אותך לקומונה שלי ולא באת
שלחייי לייי בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif וחוץ מזה הזמנתי אותך לקומונה שלי ולא באת
י ילדה בE שפיות New member 31/5/05 #25 מה מה מה?../images/Emo12.gif מתי? איפה ? איך? סליחה ומחילה!!!!! חזרתי מהבגרות בצרפתית ולא טרחתי להתסכל במסרים האישיים, מה שמוביל אותי לשאלה איך אני כותבת מסרים ואיך אני פותחת/רואה אותם? וכל זה בהנחה שאת מדברת אלי....
מה מה מה?../images/Emo12.gif מתי? איפה ? איך? סליחה ומחילה!!!!! חזרתי מהבגרות בצרפתית ולא טרחתי להתסכל במסרים האישיים, מה שמוביל אותי לשאלה איך אני כותבת מסרים ואיך אני פותחת/רואה אותם? וכל זה בהנחה שאת מדברת אלי....
F Fairywitch New member 1/6/05 #27 יאיי../images/Emo70.gif התגעגענו../images/Emo99.gif קונסי, תעשה לי אולימפוס
J Juliann New member 1/6/05 #29 איזה קושקושון..... אני כבר מתגעגעת! מה נעשה חודש שלם עד שהסיבוב הופעות יתחיל???...
F Fairywitch New member 1/6/05 #30 עוד כמה מציאות מגוגל../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif מבט אחורי משהו... יאמי...