תודה על התמונות! בקרוב יעלו הגלריות ואז אפשר יהיה להעלות את התמונות ישר לשם.
P PopPy New member 4/10/03 #41 תודה על התמונות!../images/Emo140.gif בקרוב יעלו הגלריות ואז אפשר יהיה להעלות את התמונות ישר לשם .
S SmallVille Girl New member 5/10/03 #43 אני שרשרתי גם תמונות לפני כמה זמן שרשר עוד הפעם ? טוב נו חפיף .. מקס !!!
F frikin shin New member 5/10/03 #58 התמונות מהממות!!! לא האמנתי שראיתי את התמונות של מייקל ואיזבל!!! אבל הבנתי את ההסבר *הקלה* רוזוול זו תוכנית שולטת!!! אבל אני בקושי יודעת משהו על השחקנים מחוץ לסדרה... לא ידעתי שאיזבל ומקס ביחד במציאות!!!! יווווו
התמונות מהממות!!! לא האמנתי שראיתי את התמונות של מייקל ואיזבל!!! אבל הבנתי את ההסבר *הקלה* רוזוול זו תוכנית שולטת!!! אבל אני בקושי יודעת משהו על השחקנים מחוץ לסדרה... לא ידעתי שאיזבל ומקס ביחד במציאות!!!! יווווו
H h e n y New member 5/10/03 #59 מה את רוצה לדעת? אני אספר.... זה שמות השחקנים הענקיים!!!! מקס: ג'יסון בהר ליז: שירי אלפבי מייקל: ברנרדן פאר מריה:מהנדרה דלפינו איזבל:קתרין היגל אלכס: קולין הנקס טס:אמילי דה-רוין קייל:ניק ווצ'סלר ולנטי:ווליאם סדלר ו- אדם רודריגז- ג'סי בעלה של איזבל לעתיד בעונה שלישית
מה את רוצה לדעת? אני אספר.... זה שמות השחקנים הענקיים!!!! מקס: ג'יסון בהר ליז: שירי אלפבי מייקל: ברנרדן פאר מריה:מהנדרה דלפינו איזבל:קתרין היגל אלכס: קולין הנקס טס:אמילי דה-רוין קייל:ניק ווצ'סלר ולנטי:ווליאם סדלר ו- אדם רודריגז- ג'סי בעלה של איזבל לעתיד בעונה שלישית
H h e n y New member 7/10/03 #68 כן......../images/Emo9.gif אבל אלכס המסכן...... אני דווקא אוהבת אותו.. הוא כזה חננה מתוק
O OrdinaryDay New member 7/10/03 #76 הם כאלה לא מתאימיים../images/Emo4.gif אודרי נראית כזאת...פרחה...(למרות שאהבתי אותה בדוסון ) ואלכס נראה אממ..מכובד כזה, רציתי...לא יודעת איך להסביר (השתמשתי בשמות שלהם בסדרות מכיוון שאין לי מושג מה שמם האמיתי )
הם כאלה לא מתאימיים../images/Emo4.gif אודרי נראית כזאת...פרחה...(למרות שאהבתי אותה בדוסון ) ואלכס נראה אממ..מכובד כזה, רציתי...לא יודעת איך להסביר (השתמשתי בשמות שלהם בסדרות מכיוון שאין לי מושג מה שמם האמיתי )
F frikin shin New member 7/10/03 #79 בלי להעליב אלכס נראה... חנון כזה... (זה לא כאילו הוא ייכנס לפורום וילמד עברית אז אין לי בדיוק את מי להעליב) ואודרי לא פרחה!!! היא שולטת!!!!!!!!
בלי להעליב אלכס נראה... חנון כזה... (זה לא כאילו הוא ייכנס לפורום וילמד עברית אז אין לי בדיוק את מי להעליב) ואודרי לא פרחה!!! היא שולטת!!!!!!!!
מ מילקשייק בכחול New member 7/10/03 #75 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifביזייייייייייי (אודרי) איזה מושלמת!!!!!!!!!!!!!1 כמו תמידדדדדדדדד
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifביזייייייייייי (אודרי) איזה מושלמת!!!!!!!!!!!!!1 כמו תמידדדדדדדדד
H h e n y New member 7/10/03 #77 שמעו אני לא יודעת... אני מניחה בגלל התמונות- אני לא יודעת.. אבל הם באמת אבל באמת לא מתאימים.... אבל לכו תדעו איך האהבה.... הפכים מתאימים
שמעו אני לא יודעת... אני מניחה בגלל התמונות- אני לא יודעת.. אבל הם באמת אבל באמת לא מתאימים.... אבל לכו תדעו איך האהבה.... הפכים מתאימים
T the z girl New member 7/10/03 #78 אולי חיצונית הם לא מתאימים... אבל פנימית.. מי יודע.. זה לא שאנחנו מכירים אותם.. (משהו שלא ידעתי ומישהו רוצה לספר לי?..*אהמ אהמ רמז למי שמכיר*)
אולי חיצונית הם לא מתאימים... אבל פנימית.. מי יודע.. זה לא שאנחנו מכירים אותם.. (משהו שלא ידעתי ומישהו רוצה לספר לי?..*אהמ אהמ רמז למי שמכיר*)