שרשור תמונות של ג'ון לנון

Another Girl

New member
שרשור תמונות של ג'ון לנון

וגם קצת של יוקו(מה לעשות..) והמוטיב המרכזי כאן- שערים של ה-Rolling Stone.

נימרודל

New member
חיחיחי ג'ון...

מרשמממממלו!

הוא מכוער...../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

אנשים אתם זוכרים אותי??? זאת אני! כי אולי שכחתם! אני ותיקה בפורום הזה! הצטרפתי שבוע לאחר היווסדו! טוב, לא צריך לצעוק... רק רציתי להזכיר לכם שאני כאן... פשוט אני לא כותבת כ"כ הרבה בזמן האחרון, המחשב שלי דפוק ועמוס.. זהו.

למה אוהבים לשנוא את יוקו?

נתקלתי הרבה בתופעה של אנשים ששונאים את יוקו. בתור אחד שאמנם אוהב כמה שירים של חיפושיות הקצב (כמו שהם נקראו בארץ בהתחלה...) אני לא בסוד העניינים. למה שונאים אותה? ובאותו עניין: מה זה צהוב, קטן וחי על חיפושית מתה?

ערןלוי

New member
ארבע סיבות

1. כי מייחסים לה בטעות את פירוק הביטלס 2. כי היא יפנית 3. כי היא התחתנה עם לנון 4. כי היא עושה מוזיקה שהרבה אנשים לא אוהבים לגבי הצהוב וקטן - ואו, מקורי! חשבת על זה כרגע?

Another Girl

New member
בטעות?

אתה מוכן להסביר את עמדתך? כי לדעתי אולי היא לא הייתה הגורם הבלעדי לפירוק,אבל תרמה גם תרמה...נכון שאפשר להגיד שהיא לא התכוונה וכו' וכו' וסה"כ רצתה להיות עם בעלה בהקלטות ידה ידה ידה...
אבל גם אם לא היא ראתה מה זה גורם להם...והמשיכה.

ערןלוי

New member
אין מה להסביר

התרומה שלה לפירוק לא הייתה משמעותית לדעתי. זה באמת הפריע ויצר חיכוכים שהיא הייתה באולפן, אבל הם היו מתגברים על זה. הגורם המרכזי לפירוק היה דווקא חילוקי הדעות העסקיים, וחילוקי הדעות לגבי המשך דרכה של הלהקה - ובשניהם דווקא פול היה מול המחנה של ג'ורג' ג'ון ורינגו: חילוקי הדעות העסקיים - כל הבלגן של אפל. ג'ון, ג'ורג' ורינגו הביאו את אלן קליין - פול התנגד, וזה יצר בעיות רציניות מאוד. המשך דרכה של הלהקה - פול רצה לחזור להופיע במועדונים וכו' (כמו שהוא עשה קצת אח"כ עם וינגס), האחרים התנגדו.

Another Girl

New member
כל מה שאתה אומר בוודאי נכון

אבל להגיד שאנשים חושבים "בטעות" שהיא פירקה את הלהקה לא יהיה כל כך מוטעה...זה לא נכון במאה אחוז אבל גם לא טעות.זה היו הרבה דברים ביחד,והיא הייתה חלק לא קטן מזה,גם אם הגורמים האחרים היו חזקים ממנה.

למעלה