אחרונה לבינתיים (שמור לא תחשוב שלא סיימתי סתם נו, כבר סלחתי לך) היה משעמם לי
I inbal145 New member 3/7/04 #59 ../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אחרונה לבינתיים (שמור לא תחשוב שלא סיימתי סתם נו, כבר סלחתי לך ) היה משעמם לי
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אחרונה לבינתיים (שמור לא תחשוב שלא סיימתי סתם נו, כבר סלחתי לך ) היה משעמם לי
M me myself N MichaL New member 4/7/04 #62 לי אין כל כך תמונות של ג'ניפר... כי אהובי זה מייקל... אז אני אוסיף כמה תמונות שלה...
M me myself N MichaL New member 4/7/04 #73 וזה אחרון... אחד שאני שונאת.. (כי הוא מעשן פה... אבל אני ישים בכל זאת..) בעיקרון יש לי עוד... אבל אין לי כבר כוח.. אולי בהזדמנות אחרת... חוץ מזה בטח כבר ראיתם את הרוב אם לא את כולם...
וזה אחרון... אחד שאני שונאת.. (כי הוא מעשן פה... אבל אני ישים בכל זאת..) בעיקרון יש לי עוד... אבל אין לי כבר כוח.. אולי בהזדמנות אחרת... חוץ מזה בטח כבר ראיתם את הרוב אם לא את כולם...
R rifkin1 New member 4/7/04 #75 תוכלי לומר לי מאיפה התמונה הזו? זה נראה כמו תמונת פפראצ'י משדה תעופה או משהו כזה. זו תמונה ישנה? יש לך עוד כאלה בסגנון?
תוכלי לומר לי מאיפה התמונה הזו? זה נראה כמו תמונת פפראצ'י משדה תעופה או משהו כזה. זו תמונה ישנה? יש לך עוד כאלה בסגנון?
M me myself N MichaL New member 4/7/04 #76 אני מצטערת אבל אין לי מושג... אני לא יודע מאיפה היא... (יכול להיות שזה אפילו מפה בפורום...) ואין לי מושג ממתי היא.. סורי..
אני מצטערת אבל אין לי מושג... אני לא יודע מאיפה היא... (יכול להיות שזה אפילו מפה בפורום...) ואין לי מושג ממתי היא.. סורי..
T T3rminator New member 5/7/04 #77 ../images/Emo45.gifלטאגליינס../images/Emo3.gif שרשור ענק איזה כוסית, אלוהים..
I inbal145 New member 6/7/04 #78 היא כוסית../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif הוא כוסי