שרשור תמונות של חברי הפורום

כי חשבתי שזה מה שהיא רצתה להגיד...

סורי מאיה! ותודה שסלחת לי, ואיך קוראים לך?

מאיה1983

New member
שירשור שלם פיספסתי!

והאמת היא, שכן התכוונתי לומר כמה מילים שהכונסו לפי בשירשור הזה אבל יותר לכיוון שהבחור הזה (גם אם הייתי בגילו) הוא לא כזה *שווה* כמו שהוא חושב. לפחות לא לדעתי. ובקשר ל"מתלהב", ההתלהבות היא לא בגלל שירשור התמונות הארוך. אלא בגלל הפוזות וההתלהבות שסביב זה ושמוצגות בתמונה. בכלל לא בגלל השירשור. לכן שהמילה "מתלהב" עדיין תופסת פה...

O Boy

New member
לא דיברנו שדרוש גיבושון בפורום?

די איתכם, חבל...

O Boy

New member
קודם כל...

הימנעות מירידות והעלבות. כשזה יעלם, נדבר מה הלאה. הודעות בסגנון של קרן (מתוקונת) שמופיעה למעלה היא רעיון נפלא לדעתי. מפגש בצ'אט יהיה גיבוש מושלם - בקרוב.

../images/Emo45.gif רק שאין לי צ'אט

מקסימום אני ישתמש במחשב של אחותי! בעצם זה מה שאני יעשה...חחח

fireblue1

New member
לא משהו? את רצינית!!!

חכו בקרוב אני ישלח לכם תמונות שלי מהסוכנות...

fireblue1

New member
נוו מידי פעם אני מדגמן לסוכנות...

אבל זה לא קבוע... הבנת?

עמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפעם בא לי להחטיף לך בוקס, אתה כל כך דורש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואוווווווו אתה רואה שאתה מתלהב מעצמך!!!!!!!!! מילא הקטע ששמת המון תמונות של עצמך, את זה אני ביקשתי ממך, אבל למה להתלהב בפני כולם שאתה הולך לדגמן?! תרגיע!!!

חחח...עזוב, דיברתי איתו באייסי ו...

וסתם היה איתו קטע שהתעצבנתי עליו שהוא מתלהב מעצמו, והוא התחיל להגיד שהוא לא, ועכשיו הוא שוב מתלהב מעצמו, והפעם הוא כל כך דורש!!!! יואוווו אבל מהצד אני ממש נראית כאילו אני קופצת על כל העולם ואישתו, שיטטט! טוב, תודה שאמרת לי בכל זאת, אני אשתדל להפסיק עם זה!

i l0ve u

New member
../images/Emo45.gif

טל היציאות שלך הורגות אותי מצחוקקקק לא הייתי יכולה להגיב טוב יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקה את ילדעעע <איך קוראים לך דרך אגב?-סורי על הטימטום> אבל פעם את קופצת על מאיה "עמית לא סנוב מתלהב אני ביקשתי שישים תמונות בלע בלע בלע" ואז שהוא שם את קופצת עליו "איזה מתלהב אתה!..." חיחיחיחי הרגת אותי מצחוק

לא קוראים יל טל, קוראים לי ליאור...

ואני בת 13 וחצי משוהם...הרגתי אותך מצחוק?? חחח...אוקיי... אממ...בפעם האחרונה אני יגיד את זה, סליחה שהתנפלתי על כל העולם ואשתו...סולחים לי?

למעלה