שוב ליעת~
A Aneduune New member 20/10/06 #7 תמונות יפות^_^ ו..זה אתם O: ~ ותמונה אני אשים כשיהיה לי כוח, או שפשוט תחכו לאיזה מפגש.
S Sakai Shana New member 20/10/06 #19 ליאת, זאת הוובקאמ שלך, נכון? היא נדבקה מהוובקאמ של חן באיכות הלא איכותית הזאת אומשו? <: [שיו, כוסיות! ]
ליאת, זאת הוובקאמ שלך, נכון? היא נדבקה מהוובקאמ של חן באיכות הלא איכותית הזאת אומשו? <: [שיו, כוסיות! ]
א אנביוליעת New member 20/10/06 #20 XDD תסלחי לי..כל עוד זה לא בצבע חרדל חום>> זה עוד לא הוואבקם של חן P:
S Sakai Shana New member 20/10/06 #21 תלוי בתאורת החדר. ]: [אני החלטתי. הוובקאמס שלך ושל חן הופרדו בלידתן.]
א אנביוליעת New member 20/10/06 #22 מההההההההההההההההההההההההה מהההההההההה את רוצהההההההההההההההההההההההההההההה? (אנבי) זה ידוע הרי בעבר הרחוק..הוואבקם שלנו היו נשמה אחת.. ועכשיו...לאחר כל כך הרבה שנים..ארר..ווטפ XD אני וחן הופרדנו בלידתנו..היינו צריכים להיות האחיות אולסון הבאות T.T
מההההההההההההההההההההההההה מהההההההההה את רוצהההההההההההההההההההההההההההההה? (אנבי) זה ידוע הרי בעבר הרחוק..הוואבקם שלנו היו נשמה אחת.. ועכשיו...לאחר כל כך הרבה שנים..ארר..ווטפ XD אני וחן הופרדנו בלידתנו..היינו צריכים להיות האחיות אולסון הבאות T.T
A animaboy New member 22/10/06 #51 פשששששששש רגע של פירגון סחתן ניראות טוב (אגב אם אני שם הודעה במקום הלא נכון זה בגלל שאני עדיין מנסה להבין איך הפורום עובד)
פשששששששש רגע של פירגון סחתן ניראות טוב (אגב אם אני שם הודעה במקום הלא נכון זה בגלל שאני עדיין מנסה להבין איך הפורום עובד)