ככה חשב המאבטח בעזריאלי גםXD;
G Goggle Girl New member 20/10/06 #11 ../images/Emo58.gif בליץ' 59 ~D; אה, אנימהוליקון יולי 2006 *-* כן ירבו
ל לבנדר א New member 21/10/06 #38 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תעשי לי תותים קטנים
ט טאפנוש New member 20/10/06 #14 הו, אני חדשה עדיין, אבל למי אכפת P= סיבלו בשקט O: חבורת כוסיוט חסרות מצפוןO: XDD סוגי צ'אן~
S Sakai Shana New member 20/10/06 #18 ואחרונה~ אני לא הולכת לפרסם פה בוק של עצמי כמו ליאת ואנבי, שלוש מספיק. ס: [התמונה הזאת מפחידה ומשעשעת אותי. חהחה~]
ואחרונה~ אני לא הולכת לפרסם פה בוק של עצמי כמו ליאת ואנבי, שלוש מספיק. ס: [התמונה הזאת מפחידה ומשעשעת אותי. חהחה~]
S Sakai Shana New member 21/10/06 #27 בידיוק מה שעניתי לו. ["מה פרצוף, את בגופיה!!1"] ופה רואים עין. ס:
B Bakura New member 21/10/06 #30 נה, זה דווקא נראה יותר כאילו ניצחת מישהו במכות ואז עשית "ויקטורי D:!" והוא שם איפושהו, מעולף על הרצפה. ...זה נורא חמוד XD
נה, זה דווקא נראה יותר כאילו ניצחת מישהו במכות ואז עשית "ויקטורי D:!" והוא שם איפושהו, מעולף על הרצפה. ...זה נורא חמוד XD
S Sakai Shana New member 21/10/06 #49 סלחי לי אבל... ?! O__________________________________ס [... !!]
B Bakura New member 21/10/06 #24 ../images/Emo96.gif אני <: אני ואריאל שהלכנו לספארי לילה ביחד D: היה ממש כייף X3 מסכת הוואנבי אנבו נובעת מכיוון שאין לי את הסכמתה לפרסום התמונה. P: לא נורא, אני אוהבת אותה בכל זאת, כפרה עלייה 3>
../images/Emo96.gif אני <: אני ואריאל שהלכנו לספארי לילה ביחד D: היה ממש כייף X3 מסכת הוואנבי אנבו נובעת מכיוון שאין לי את הסכמתה לפרסום התמונה. P: לא נורא, אני אוהבת אותה בכל זאת, כפרה עלייה 3>