שרשור תמונות של לינקין לגלריה!!!

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

baby steps

New member
../images/Emo168.gifחחחחחחחח

הוא תמיד היה דומה לעצמו....

Cupid In Hell

New member
רותם..

בקשר לניתים יש בחנות בת"א בשינקין או דיזינגוף קוראים לה תומר יש שם מלא דברים של לינקין ויש שם גם את זה......

של לינקין?

בשנקין אני יודעת שיש מלא דברים יפים... רק שזה יקר משו פחד... אממ... מה יש של לינקין??

coka

New member
בנוגל לתומר...

אני קניתי מתומר מחזיק מפתחות של לינקין (וגם זה אחרי חיפוש ארוך והוא היה האחרון=) ופוסטר ע-נ-ק-י מבד של לינקין... בעיקרון בטח יש שם גם חולצות שלהם וכאלה, אבל הדברים שם יקרים בטירוף, וגם הקולרים והצמידי ניטים ושרשראות לצד של המכנסיים. אבל יש חנות אחרת, הכי זולה בישראל שניתן למצוא שם בדיוק את אותם דברים (חולצות, פוסטרים והכל) במחירים זולים בטירוף. לחנות קוראים לאונרדו (כולם על שמות של בנים?) והיא נמצאת ברוטשילד ברשל"צ, שווה לבדוק אם יש את מה שרוצים שם לפני שקונים מתומר.. פשוט יחסוך מלא כסף. לדוגמא, שרשרת למכנס - בתומר יש אחת שעולה 50 ואחת 70 (אמנם מהממות, אבל לא עד כדי כך) ובלאונרדו שרשרת עולה 15!!! אני הולכת לבדוק את זה וכנראה גם לקנות=)

קודם כל...

איך אני יגיע לראשון??? ואת בטוחה שזה לא מזויף? תאמיני לי שפה בנתניה יש הרבה חנויות של דברים מזויפים וכמעט בטוחה שיש את זה בכל מקום... ולא פלא שיקר שם... שנקין... כולה שם של רחוב... ד"א - איזה גודל הפוסטר? אני מחפשת משו לחדר אבל אני לא יודעת אם אני יקנה פוסטר ובדרך... כמה הוא עולה ואם יש עוד כמה כאלה?

coka

New member
אממממ......

תראי, אני דיבטוחה שבלאונרדו דברים לא מזויפים, יש מצב שאני הולכת לשם היום ואז אני אוכל להגיד לך בוודאות. בתומר (שזה בדיזינגוף, אגב) הדברים בטוח לא מזויפים, אבל הם גם יקרים בטירוף... ז"א, גם אם בלאונרדו מזויף -עדיף לי לקנות משהו מזויף שנראה טוב מאשר את הדבר האמיתי במחיר הרבה יותר גבוה.. אבל כל אחד והשיקולים שלו. בנוגע לנסיעות - אם יהיה לך כוח, אוטובוס, או שתשכנעי את אחד ההורים לקחת אותך... בנוגע לפוסטר - אני מוסיפה את התמונה שמודפסת עליו, לדעתי הוא פצצתי והוא ממש ענק, לא לונג אבל יותר גדול מפוסטרי בד רגילים והוא עלה 70. בנוגע לעוד פוסטרים - מבד של לינקין אני לא חושבת שיש, כי הייתי רואה ומבחינת פוסטר רגיל גדול אני גם לא בטוחה כי לא בדקתי.. אבל לדעתי הוא ממש סבבה של פוסטר

התמונה באמת יפה...

וברור שכבר עדיף לקנות מזויף... אבל אם אמרת שכבר אין אז עזבי...

coka

New member
לא אמרתי שאין יותר את הפוסטר הזה..

אמרתי שאני לא חושבת שיש עוד פוסטרים של לינקין מבד חוץ מהפוסטר הזה, אותו עוד יש.. והוא שווה=) ברגע שתהיה לי גישה למצלמה דיגיטלית אני אצלם אותו בחדר שלי יחד עם עוד פוסטר שלהם...

למעלה