שרשור תמונות של מאלדר סתם כך

Julia307

New member
the end

וחבל שאי אפשר להציג כאן את התמונות בגדול ...זה מפספס מהאפקט. אבל מקווה שתגדילו

aerynsun

New member
כן. אבל הדודה מספיק מביאה דברים

בא לי ככה בניחותה לשבת מול הטלויזיה עם תרגום בסבבה.

1Shir

New member
לא, לא בא לך!..

אני אחרי הפדיחה שעשיתי כששאלתי מאיזה פרק התמונות, בתור עונש ראיתי אותו אתמול... חשבתי את זה בפעם הראשונה שראיתי אותו, ואני חושבת ככה גם עכשיו: זה צמד פרקים מיתולוגי מה-זה חלש! לא ככה??????? יש שם אירועים אבל אין שום ערך מוסף רגשי/רוחני/עלילתי כמו שיש בד"כ בפרקים כאלה בתיקים באפלה... סתם פרק אפילו קצת קיטשי הייתי אומרת, בנאלי (חוץ מהיומולדת של סקאלי כמובן! והעובדה שסקאלי מציינת בסוף שאין לנו מושג מהו שמו הפרטי של פנדרל!..)

אני דווקא חושבת שהוא מאוד נחמד

לא לכל פרק מהמיתולוגיה חייב להיות ערך רגשני, דווקא היה נחמד פרק כזה מיתלוגי אבל עדיין קליל.

1Shir

New member
נחמד זה נכון ../images/Emo45.gif

אבל כשרוב הפרקים בסדרה הם הרבה מעבר לנחמד, זה שם את הפרק הזה בעמדת נחיתות קלה... ברור שאני עדיין נהנית לראות אותו. כמו שאמרת, יחסית קליל.

Gilliana

New member
אני דווקא אוהבת את הפרקים

ואי-אפשר להגיד שאין להם ערך רגשי, יש להם - רק לא כזה מלנכולי וכבד. הרעיון של האפשרות לחטוף נוסע מתוך מטוס בעת טיסתו מבלי שאיש יחוז בכך או יזכור זאת, רעיון גאוני לדעתי - כולל הרעיון שהצבא יירט ספינה חוצנית בזמן פעולה שכזו. בשורה התחתונה, צמד פרקים חשוב שאי-אפשר לוותר עליו.

Julia307

New member
David's Aussie soft drink commercia

גם נראה כמו פנים המשרד של מאלדר

1Shir

New member
../images/Emo45.gifגם אני רציתי להגיד.. ../images/Emo6.gif

ואולי תהיו נשמות ותכתבו מאיזה פרק כל תמונה?! אני אתחיל בזה שה-2 הראשונות הן מתחילת הפרק שהוא החלק הראשון של "מקס".. שם כזה לא באנגלית שמשמעותו "הזמן עוצר" או משהו כזה.. זה מהיומולדת של סקאלי... ראיתם איזה צירוף מקרים?
עינת, תהיה לך קארמה טובה השנה!

1Shir

New member
../images/Emo6.gif איזו פדיחה ../images/Emo122.gif

להגנתי ייאמר שראיתי את הפרקים האלה ממש מזמן ופעם אחת בלבד... שזה כבר באמת לא בסדר!! טוב אבל זה רק מחזק את הקארמה של היומולדת

למעלה