שרשור תמונות של עפר חושף משהו

את המנהלת היחידה פה

תתחילי לקחת החלטות, לא אני ולא אף אחד אחר מהפורום צריך להגיד לך מה לעשות.

אין פה שום עצבים

אני רק הזכרתי לה,שהיא מנהלת הפורום כאן,ושנהלים פורום צריכים לקבל החלטוות, ואם היא רוצה להשאיר שתשאיר אני לא רואה פה משהו פרובוקטיבי חוץ מהתחת של עפר. ואין מה לעשות היא צריכה גם לדעת להתמודד לבד בתור מנהלת וגם לקבל החלטות שגם אם במאה אחוז לא בטוחים! אני מקווה שאת מסכימה איתי בעיניין הניהול ולא בעיניין של עצבים.

HiLi88

New member
מממ אופיר...../images/Emo183.gif

נראה לי שאני יודעת מה אני צריכה לעשות תאמין לי שאני מקבלת הרבה החלטות בלי להתייעץ איתכם אבל זה לא הקטע הזה רציתי להתייעץ איתכם אם זה מפריע לכם כי בסך הכל זה שרשור תמונות אז מה אם הוא קצת הזוי... שיהיה בכיף אני אומרת. ראיתי שישראלה רוצה שאני אמחוק את זה אבל רציתי לשמוע גם מה דעתכם .....זה פורום דמוקרטי אחרי הכל.

תשמעי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם את נהנת מזה ורק אני חושבת שצריך למחוק תשאירי אבל זה לא בדיוק מה שאמור להיות בפורום.... זה גם די פגיעה בפרטיות שלו רק תתנפלו עלי שהוא בחר להצטלם ככה... ובכלל- לדעתי זה מגעיל

לדעתי למחוק ולחסום../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה ממש מגעיל
מה הוא מעלה תמונות של עפר כמעט ערום?
יש שם גם את התמונה שלו שרואים לו את התחת..... עד כמה שאני יודעת זה לא בדיוק לפי החוקים של תפוז...

אבל זה עירום חלקי

הוא חשף את גופו ככה שזה חלק עליון וזה מקובל, הוא לא היה בעירום מלא שאת רואה שני כדורי פלאפל וצ'יפס גדול. אבל התמונות של פיטר פן וליווייס, קיימים בדפים קודמים של הפורום כך שחבל למחוק את השירשור הזה.

יש שם תמונה שלו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שרואים לו את התחת זה נראה לך בסדר לשים את זה בפורום? אם כן תהנה.... לא יודעת מה אתם עושים כשאתם רואים את התמונות האלה....

תוםםםם

New member
אוי נו באמת

"איכס בנים" עוד מעט תגידי. כולה תמונות שכבר חרשו עליהם בכל מקום אפשרי!

מה קשור "איכס בנים"?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

התמונות האלה לא נראות לי.... זה לא קשור לבנים אם היו שמים פה תמונות של מלי ערומה הייתי אומרת בדיוק את אותו דבר... שימי לב למילה לדעתי

תוםםםם

New member
יש הבדל ענק בין התמונות האלה לעירום

עפר הצטלם ככה במטרה שיפרסמו ת'תמונות... זה לא שזה יפריע לו שישימו פה את התמונות... ובלי קשר התמונות האלה מפוצות כבר הרבה זמן באינטרנט... וגם הופיעו פה כמה וכמה פעמים בפורום! נראה שיש לך בעיה באופן כללי אם הצילומים ולא רק בפורום... שזה כבר בעיה שלך עם עצמך, את לא יכולה לבקש למחוק שרשור זה רק בגלל שאת חושבת שעפר לא צריך להצטלם ככה.

נו באמת...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היא שאלה מה דעתנו ואני אמרתי מה אני חושבת....
זאת זכותי המלאה ואת לא יכולה למתוח ביקורת על הדעה שלי אם את אוהבת את זה את יכולה מצידי לשמור את כל התמונות במחשב להדפיס אותם על פוסטרים ענקיים לתלות הקיר ולבהות בהם כמה שרק מתחשק לך.... זה לא לי מפריע...

תוםםםם

New member
קודם כל אני בן

ודבר שני... זה לא שאני בוהה בתמונות... הוא לא הכי מענין אותי (לא לתקוף!) אבל יש אנשים שאוהבים ת'תמונות אז שיהנו!

דעתי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

אני לא חושבת שצריך למחוק..
סה"כ אלו תמונות שפורסמו באינטרנט ובעיתונים,ואלו לא תמונות ערום.. אני משאירה את ההחלטה להילי
...

אוייש תנוחוו

אפשר לחשובבבב כל אחד לוקח את הכותרת " חושף משו" בצורה אחרת אפשר לחשוב.. הילי אל תמחקיי פליזז

למעלה