שרשור תמונות של רונה קינן

abarak88

New member
תמונות מדהימות!!!

תודה

שישיץ

New member
תמונות באמת מקסימות!

את צלמת נהדרת.. נכנסתי לדף שלך בבמה והצילומים של מדהימים!!

tipeshet

New member
מאחורי זאת יש סיפור../images/Emo3.gif

אז ככה.. אני דומה קצת לרונה קינן. וכששמתי לב לזה.. אמרתי לעצמי "בואי נשתעשע קצת" ולקחתי תמונה אקראית מהאתר של רונה (אבל אחת בלי מיקרופון וגיטרה, כי ידעו שזו לא אני
) והקורבן הראשון שלי היה ידיד שלי.. שלחתי לו את התמונה הזאת והוא אמר לי שהיא יפה, שאל איפה היא צולמה ואז כשהוא שאל מי צילם אמרתי לו שאני לא יודעת (אמרתי את האמת עד עכשיו, לא?:) ) אז הוא התחיל להתווכח איתי "את לא יודעת מי צילם אותך??" טוב, טוב.. היה משעשע ואז גיליתי לא שזו רונה קינן הגדולה.. ועברתי לקורבנות הבאים (אמא ואח
) גם הם היו בטוחים שזו אני וכל כך התגאתי שאני דומה לאישה המדהימה הזאת.. לקחתי עוד תמונות בעבר ועבדתי על אנשים.. אל תדאגו, תמיד גיליתי שזו רונה קינן

noa08128

New member
אני בעד שתשימי תמונה שלך!

ונ.ב תמונות מהממות יש לי את כולם על המחשב! חוץ מאלה שלירון עתה בשחור לבן ואחת משלי עכשיו ---> תמונה מהממת ועור משו- רונה אפעם לא מזעזעת!!

abarak88

New member
תעלי תמונה אבל מיד!!!

הים אחרי הבגרות במתמטיקה הייתה איזה מישהי ממש אבל ממש ממש ממש ממש דומה לרונה קינן..כאילו ראיתי אותה כבר כמה פעמים לפני אפילו כבר אמרתי לה..פאק יש לה אפילו את אותו הקול! היא מתלבשת כמוה והכל..ארגגג טוב דיבורים עומר תעלי תמונה לכאן..כולנו מסוקרנים..

tipeshet

New member
נהה.. אני לא כל כך דומה לה..פה ושם

איזה שמץ של דמיון..

שישיץ

New member
תני לנו להחליט! נו עומר יא ביץ' ../images/Emo7.gif

רוצים לראות אותך דחוף ובהול!!

tipeshet

New member
דונט יו ביץ' מי! ../images/Emo3.gif

אבל אבל.. אני לא כל כך דומה לרונה.. וכם לא כל תמונה שלי תדמה לה.. ואני לא אעלה סתם תמונה שלי לאינטרנט אולי בהזדמנות אני אשלח למישהו פה ושם אם תיהיה לי תמונה שאני דומה לה

tipeshet

New member
צר לי לבשר..

שאני עכשיו קצת פחות דומה לרונה.. כי הסתפרתי (אני כבר לא עם הקוקו הרגיל שלי) וצבעתי לאדום.. אז נשאר אולי רק קצת פנים, אבל גם זה פחות

noa08128

New member
ובכל זאת תמונה..

ועוד משו חח לא שמתי תמונה פעם קודמת אז הנה היא.. http://img271.echo.cx/img271/6105/04020ac.jpg היופי התמימות החיוך גרר ועוד אחת עם טל גורדון http://img271.echo.cx/img271/4391/c2fd.jpg לא יודעת מה איתכם אבל לי זה עושה את זה שהיא מדליקה את הסיגריה! ועוד עם שער פזור שזה בכלל חלומי ונדיר! אני מאוהבת!

למעלה