אני לא חתיך, אני נראה בסדר... :)
C crazy cottage New member 8/10/05 #38 "חמוד אומרים לכלב" מוכר לכם? ../images/Emo163.gif אורי בגללך אמרתי כל הטיול חמוס במקום חמוד ^^ בגישה שחמוד אומרים לכלב ועל אורי P:
"חמוד אומרים לכלב" מוכר לכם? ../images/Emo163.gif אורי בגללך אמרתי כל הטיול חמוס במקום חמוד ^^ בגישה שחמוד אומרים לכלב ועל אורי P:
א אסי סרחנה בנשמה New member 8/10/05 #16 ../images/Emo7.gif חבל שלא באת אוףףףף היית כלכך נהנת כלכך!! היה כזה מדהים!
C crazy cottage New member 8/10/05 #17 כל השירים שאני אוהבת הם שרו ../images/Emo163.gif זה כזה מדכא יאללה אקזיט תביאו את ד"ר קספר להופעה באולפן אני שם בטוח!! חחח
כל השירים שאני אוהבת הם שרו ../images/Emo163.gif זה כזה מדכא יאללה אקזיט תביאו את ד"ר קספר להופעה באולפן אני שם בטוח!! חחח
א אסי סרחנה בנשמה New member 8/10/05 #19 חחחחחח ראסמי!! יאללה קרן וקרן בטוח שם חוחו הייתה בתזונה של הופעה חוחו באלי שוב
ד דון דון האחת והיחידה New member 8/10/05 #20 אאא קספר../images/Emo99.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif
א אסי סרחנה בנשמה New member 8/10/05 #21 ../images/Emo99.gif מדהים מדהים!!! חוחו אורן הסתפרררררר ועלה עם חצאית!!!!!
א אסי סרחנה בנשמה New member 9/10/05 #59 חח כן הוא הסתפררררררר יאואו זה כזה מוזר!! חחח יאו איזה קורע הוא אני לא יכולה כמה צחקתי ממנו חח הוא לבש חצאית סקוטית! באיזה תאריך ההופעה שלך?!
חח כן הוא הסתפררררררר יאואו זה כזה מוזר!! חחח יאו איזה קורע הוא אני לא יכולה כמה צחקתי ממנו חח הוא לבש חצאית סקוטית! באיזה תאריך ההופעה שלך?!
מ מגה אימפריה New member 8/10/05 #31 ../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifהתגעגעתם אליי../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif