דולי
P perrinat New member 24/5/03 #23 ../images/Emo79.gifצליליייייייייייי../images/Emo103.gif יאאאאאאאאאא, איזה יופייייייייייי איזה כיף לראות אותך משרשרת תמשיכי ככה
../images/Emo79.gifצליליייייייייייי../images/Emo103.gif יאאאאאאאאאא, איזה יופייייייייייי איזה כיף לראות אותך משרשרת תמשיכי ככה
T taltal girl New member 24/5/03 #24 תננקס מותק!!! ../images/Emo25.gif ובהודעה הראשונה החיבוק התפקשש לך
C Chuchit New member 24/5/03 #25 אתם יודעים של מי השרשור הזההה?../images/Emo28.gif של אישתתתייייייייי המושייי מושלמתתת בראבו! השירשור הכי יאפה בפורום אגב.. תתחברי למסנג'ר בצהריים לא הצלחתי להיכנס מהמחשב שלי. דנית רוצה לצלצלללללל
אתם יודעים של מי השרשור הזההה?../images/Emo28.gif של אישתתתייייייייי המושייי מושלמתתת בראבו! השירשור הכי יאפה בפורום אגב.. תתחברי למסנג'ר בצהריים לא הצלחתי להיכנס מהמחשב שלי. דנית רוצה לצלצלללללל
T taltal girl New member 24/5/03 #27 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif אששששתתתייי אתת מושלמת!!! אני מחוברת... גמאני רוצה לצלצל... אבל אני לא יודעת איפה בפלאפון מתהה עלייך!!!
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif אששששתתתייי אתת מושלמת!!! אני מחוברת... גמאני רוצה לצלצל... אבל אני לא יודעת איפה בפלאפון מתהה עלייך!!!
S Shakira paradise New member 24/5/03 #26 ../images/Emo79.gif צליליתיתיתיתיתיתי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כל הכבודדד על הסרסוררר אהבתי את התמונה הזאת שהיא עם אדם אתיופי לחלוטין מקווהה שתמשיכי לעשות עוד הרבה שרשרים
../images/Emo79.gif צליליתיתיתיתיתיתי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כל הכבודדד על הסרסוררר אהבתי את התמונה הזאת שהיא עם אדם אתיופי לחלוטין מקווהה שתמשיכי לעשות עוד הרבה שרשרים
L LaUFmAn New member 25/5/03 #28 צליילללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifתמנון| כל הכבוד על השרשור הראשון תמונות יפות קבלי גלידה בטעם
צליילללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifתמנון| כל הכבוד על השרשור הראשון תמונות יפות קבלי גלידה בטעם