טוב באמת משעמם לי
L LaUFmAn New member 4/6/03 #21 טוב באמת משעמם לי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif
L LaUFmAn New member 4/6/03 #22 אשכרה הצפתי../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif../images/Emo110.gif מצטערת אנשים
L LaUFmAn New member 4/6/03 #23 תמונה אחרונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif זהו סיימתייייי......
S Shakira paradise New member 4/6/03 #24 ../images/Emo99.gif צחצצחצחחצצח../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאאאאאאאאאאאא צחצוח איזה שרשוררר שווהה כל הכבוד המשיכי כך חטחוחוחוחוחוח
../images/Emo99.gif צחצצחצחחצצח../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאאאאאאאאאאאא צחצוח איזה שרשוררר שווהה כל הכבוד המשיכי כך חטחוחוחוחוחוח
S Shakira paradise New member 4/6/03 #25 ../images/Emo26.gif המשך חוחווו../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif נ.ב אהבתי את התמונה שהיא כזה עם חולצה זהובה
../images/Emo26.gif המשך חוחווו../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif נ.ב אהבתי את התמונה שהיא כזה עם חולצה זהובה
L LaUFmAn New member 4/6/03 #26 תודההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif חיחי
P perrinat New member 5/6/03 #27 ../images/Emo23.gif../images/Emo172.gifואני הכי אהבתי את../images/Emo103.gif התמונה שהיא עם חולצה של ריבוק, והתמונה שהיא יושבת עם הגופיה והכובע שחר, רדי, עוד עוד קצת עוד טיפה כמעט הגעת עוד טיפטיפונת אחלה שרשור כל הכבוד לך
../images/Emo23.gif../images/Emo172.gifואני הכי אהבתי את../images/Emo103.gif התמונה שהיא עם חולצה של ריבוק, והתמונה שהיא יושבת עם הגופיה והכובע שחר, רדי, עוד עוד קצת עוד טיפה כמעט הגעת עוד טיפטיפונת אחלה שרשור כל הכבוד לך
B BACKSTREET GIRL1 New member 5/6/03 #28 כל הכבוד הסבר: למה השירשור נוטה הצי דה אם תמשיכי לשרשר מהתמונה שרשום שרשור תמונות זה ילך ישר תקנו אותי אם אני טועה
כל הכבוד הסבר: למה השירשור נוטה הצי דה אם תמשיכי לשרשר מהתמונה שרשום שרשור תמונות זה ילך ישר תקנו אותי אם אני טועה
H Hurakano New member 5/6/03 #29 שחר !!!!!! שרשור פיצוץץץץ !!!!! איזה תמונותתת כוסיותתתתתתתת כל הכבוד !!!!! תראו איזה אישה משקיעה יש לי !!
שחר !!!!!! שרשור פיצוץץץץ !!!!! איזה תמונותתת כוסיותתתתתתתת כל הכבוד !!!!! תראו איזה אישה משקיעה יש לי !!
L LaUFmAn New member 5/6/03 #31 רב תודות לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif חחחחחחחח בטח משקיעה חיחיחי נעלמת לחצי שנה ואז עושה שרשורים משועממים חיחי אבל תודה לך בכל זאת ותודה לכולם לאב יווווו
רב תודות לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif חחחחחחחח בטח משקיעה חיחיחי נעלמת לחצי שנה ואז עושה שרשורים משועממים חיחי אבל תודה לך בכל זאת ותודה לכולם לאב יווווו