XDDD המשפחה אוכלת יחדיו !
M MichelleLev New member 24/5/05 #107 ... בתמונה שהוא אומר "I NEED RIN" משהו הוא נראה קצת במבנה פנים כמו שין צ'אן שונאת אותווו הוא כזה דפוקקק (שין צ'אן)
... בתמונה שהוא אומר "I NEED RIN" משהו הוא נראה קצת במבנה פנים כמו שין צ'אן שונאת אותווו הוא כזה דפוקקק (שין צ'אן)
ס סנוביש מיאוו New member 24/5/05 #110 זוהר../images/Emo99.gif איזה סמאשי פאקצי XDDDDD סתם, זאת אולי התמונה הכי יפה שנתקלתי בה ^^
S sakura 6 New member 24/5/05 #106 ואאיייייי../images/Emo99.gif התאהבתי באינו!!!!!! אבל רק כשהוא בן אנוש...... לא שיש לי משו נגד זה שהוא האניו......... ארר בא לי לאנוס אותו!!!!!!!!
ואאיייייי../images/Emo99.gif התאהבתי באינו!!!!!! אבל רק כשהוא בן אנוש...... לא שיש לי משו נגד זה שהוא האניו......... ארר בא לי לאנוס אותו!!!!!!!!
F Fay Wood New member 25/5/05 #115 יאא!!! איזה חמוד!! XD ../images/Emo168.gif אני רוצה עוד תמונות קאגורה/סשומארו!!!! אני רוצה תמונות גם בלי שום קשר... >.<* אנשים שימו כבר תמונות!!!!
יאא!!! איזה חמוד!! XD ../images/Emo168.gif אני רוצה עוד תמונות קאגורה/סשומארו!!!! אני רוצה תמונות גם בלי שום קשר... >.<* אנשים שימו כבר תמונות!!!!
F Fay Wood New member 25/5/05 #118 זמן הצפת תמונות!! ^_^ ../images/Emo168.gif כי הכיתה שלי יצאה לגיחה ליומיים, בלעדי כמובן, ואני ממש לא מתכוונת ללכת לבצפר וללמוד בזמן שהם נהנים להם... מה לעשות שנטשו אותי ואין לי עם מי להיות באוהל!! T_T עכשיו אתם לסבול אותי!! מואהאהאהאהה!!! קאגורהה!!! ~~~קבלו הצפת תמונות של המושלמתת!!~~~
זמן הצפת תמונות!! ^_^ ../images/Emo168.gif כי הכיתה שלי יצאה לגיחה ליומיים, בלעדי כמובן, ואני ממש לא מתכוונת ללכת לבצפר וללמוד בזמן שהם נהנים להם... מה לעשות שנטשו אותי ואין לי עם מי להיות באוהל!! T_T עכשיו אתם לסבול אותי!! מואהאהאהאהה!!! קאגורהה!!! ~~~קבלו הצפת תמונות של המושלמתת!!~~~