די אני נמסה, אוף זה נגמר מהר
A animfanatic New member 7/10/07 #20 גיאורג יש לי עוד איזה 200 ומשהו תמונות לא כולל סירטונים וכרגע אין לי כוח לשים אז אני אשים עוד אחת ואחרוןת בהזדמנות
גיאורג יש לי עוד איזה 200 ומשהו תמונות לא כולל סירטונים וכרגע אין לי כוח לשים אז אני אשים עוד אחת ואחרוןת בהזדמנות
A animfanatic New member 7/10/07 #21 גוסטב הוא כזה חמוד הוא עשה שלום כשהלכנו לראות אותם יוצרים מההופעה לרכב
D dorkiflitz New member 7/10/07 #28 תמוווווונות!!!!!!! יצאו תמונות משהו בןןןןן זונה!!!!!!!! הקטנתי אותן אבל הן הרבה יותר יפות בלי ההקטנה.. צילמתי גם סירטונייייים והם יצאו פיצווווץ! אז הנה התמונות ובנתיים עד שזה מעלה ליוטיוב..
תמוווווונות!!!!!!! יצאו תמונות משהו בןןןןן זונה!!!!!!!! הקטנתי אותן אבל הן הרבה יותר יפות בלי ההקטנה.. צילמתי גם סירטונייייים והם יצאו פיצווווץ! אז הנה התמונות ובנתיים עד שזה מעלה ליוטיוב..
D dorkiflitz New member 7/10/07 #30 ../images/Emo99.gifטווווווום גאד הוא כל כך יפה במציאוווווווות זה מטורררררף
D dorkiflitz New member 7/10/07 #31 ../images/Emo99.gifתמונהההה מוששששלמת!!! אני עדיין בשוק שיצאה לי תמונה כזאת מהמממת!!!!! גאד. (ששש. תנו לי להתהלב )
../images/Emo99.gifתמונהההה מוששששלמת!!! אני עדיין בשוק שיצאה לי תמונה כזאת מהמממת!!!!! גאד. (ששש. תנו לי להתהלב )
E Ever Dream Of Me New member 7/10/07 #42 עונה לך! + תמונות אני אוסיף יותר מאוחר ^^ פשוט רק חזרתי מבצפר ואני רוצה להעלות את התמונות למחשב, לא הספקתי אתמול מרוב ההתרגשויות XDD והנה התמונה שביקשת רק שזה לא ממש ברור מקווה שתסתדר עם לא תהיה תמונה יותר ברורה ^^
עונה לך! + תמונות אני אוסיף יותר מאוחר ^^ פשוט רק חזרתי מבצפר ואני רוצה להעלות את התמונות למחשב, לא הספקתי אתמול מרוב ההתרגשויות XDD והנה התמונה שביקשת רק שזה לא ממש ברור מקווה שתסתדר עם לא תהיה תמונה יותר ברורה ^^