שרשור תמונות

שרשור תמונות

סליחה שפתחתי חדש לא ראיתי אחד .... 4 תמונות חדשות שמצאתי

SCRATCHER

New member
אההההההההה

זה בטח פוטושופ אבל תנו לי להנות מהספק

FFTL

New member
../images/Emo99.gif

רק הידיים שלו לא יפות משו ><

SCRATCHER

New member
של מי הגיטרה הזאת?!

היא פשוט מהממת עד עכשיו לא ראיתי אותה בהופעות לייב (טוב נו ראיתי ממש מעט הופעות כאלו) שמתי לב רק לגיטרה הלבנה (המהממת) של ג'ארד. אבל זאת- אולה-לה. היא יפיפיה
אני אוהבת גיטרות

אני כמעט בטוחה,

שזאת אחת מהגיטרות של ג'ארד. אבל בכל אופן, את מוזמנת לבדוק בעצמך. [:

SCRATCHER

New member
בטח

כבר מרימה טלפון לשאול אותו
היא ממש יפה אני גם רוצה כזאת

LoveYourHate

New member
חח וכן זאת אחת הגיטרות

יש לה גם שם כמו ששני רשמה "ארתמיס".. קראתי על השם הזה איפה שהוא אבל אני צריכה למצא את זה ><

SCRATCHER

New member
זה מהמיתולוגיה היוונית.

אם אני לא טועה אלת האדמה... *מחפשת בגוגל* ארטמיס (Άρτεμις) הייתה אלת הירח והציד ואחת משנים עשר האלים האולימפיים במיתולוגיה היוונית. היא הייתה בתם של ראש האלים זאוס ולטו. ארטמיס היא אחותו התאומה של אפולו, אל השמש והיופי. ארטמיס הייתה אחת משלוש האלות הבתולות, יחד עם אתנה והסטיה. בקרב הרומאים היא נודעה כדיאנה. במקורה הייתה ארטמיס אלת האור, ההרים והחורשות. ארטמיס נעשתה אלת הירח, הציד והשגיחה על מרחבי השדות ועל חיות הבר והייתה לפטרוניתן של היולדות. ארטמיס בעצמה לא רצתה להינשא או אהבה ודרשה מהנימפות ששירתו אותה להשאר בתולות. ארטמיס הייתה אכזרית, והטילה אימה כשכעסה אך לרוב הייתה שקטה. האגדה מספרת על עלם 'אקטיאון' שבזמן שצד בחורשה ראה במקרה את ארטמיס מתרחצת. ארטמיס כעסה מאוד והפכה אותו לצבי ארטמיס הייתה מתוארת כאלה יפהפייה שכמעט השתוותה ביופיה לאפרודיטה. ברומא נפוץ פולחן ארטמיס בעיקר בקרב הפלבאים שהביאו את המנהג מהאזורים הכפריים. ארטמיס הייתה מגינה על העבדים ויום חגה היה יום חופש. הייתה תמיד מלווה בכלב צייד או בצבי. ארטמיס הייתה הפטרונית של העיר ספרטה. סמלה הוא הלבנה. חיות בר רבות מקודשות לה, בעיקר הצבי, וכן מקודש לה עץ הברוש. לכבודה גם נבנה מקדש ארטמיס באפסוס - אחד משבעת פלאי עולם. ארטמיס הייתה בתם של ראש האלים זאוס ובת הטיטאנים לטו ואחותו התאומה של אפולו. כשנודע להרה, אשתו של זאוס, כי לטו בהריון מבעלה, היא אסרה על לטו ללדת ביבשה או על אי בים. לכן, לטו נאלצה ללדת את התאומים אפולו וארטמיס באי הצף דלוס. אגדה אחרת מספרת כי הרה חטפה את איליתיה אלת המיילדות, כדי למנוע מלטו המעוברת ללדת את ילדיה, אך האלים האחרים כפו עליה לשחרר את איליתיה. לחילופין, ארטמיס נולדה ראשונה וסייעה לאמה בלידת אחיה הצעיר אפולו. על פי גרסה אחת של המיתוס, ארטמיס נולדה יום לפני אפולו באי אורטיגיה. היא סייעה ללטו להגיע לדלוס, שם נולד אפולו. ניובה הייתה מלכת העיר תבאי, אשתו של אמפיון ובתו של טנטלוס. המיתוס מספר שניובה טענה כי היא טובה מלטו, אמם של ארטמיס ואפולו, מפני שילדה שבעה בנים ושבע בנות, ולא רק זוג תאומים. נקמתם של אפולו וארטמיס לא איחרה לבוא: אפולו הרג את כל בניה של ניובה כשהשתתפו במשחקים אתלטיים, וארטמיס הרגה את כל הבנות. על פי גרסה מסוימת, רק כלוריס נותרה בחיים מכל ילדיה של ניובה. אמפיון נשבע לנקום את דם ילדיו, אך אפולו הרג גם אותו. ניובה, שעולמה חרב עליה בן רגע, נמלטה להר סיפליון באסיה הקטנה ובכתה נוראות עד שהפכה לאבן. דמעותיה הפכו לנהר אכלואוס. זאוס הפך את כל אנשי תבאי לאבן כדי שאיש מהם לא יוכל לקבור את ילדי ניובה המתים במשך תשעה ימים. בתום תשעת הימים קברו האלים עצמם את הילדים. מעניין לא? תפסה אותי העובדה שאימה של ארטמיס נקראה לטו.

יש לו שני גיטרות

ארתמיס - שזאת השחורה שכן בתמונה ופיתגרוס, שהיא נראית בדיוק כמו ארתמיס רק בצבע לבן, הוא הפסיק לנגן איתה.. לפני..שנה בערך.. פלוס מינוס. וזה עיצוב מיוחד שלו.. *הולכת למצוא תמונה של פיתגרוס
* *מצאתי*

למעלה