שרשור תמונות

חחח לא יודעת.

חכי חכי אני ישאאל *עושה רשימת שאלות להופעה בבריקסטון "ג'א..רד... ל..מממההה.. ה..פסקקקת... לנ..גגן על פי.ת..גור..ס" * סתם לא. אני חושבת שלפעמים הגיע הזמן לחדש. 5 שנים הוא טחן ת'גיטרה הזאת.

SCRATCHER

New member
חחח איך ידעתי

שגם ללבנה הוא יקרא בשם יווני כזה..אבל יפה! מהפעם הראשונה שראיתי אותה אהבתי את הצורה שלה, היא כל כך יפה.

The Fantasy

New member
אני שונאת את הלבנה, השחורה יותר יפה../images/Emo99.gif

וואי ג'ארד דביל. חח עזבו אני מבינה את עצמי

SCRATCHER

New member
בגלל השמות?

האמת שהוא לא הראשון שאני שומעת עליו שנתן שמות לגיטרה שלו. באינטרנט בעיקר ראיתי אנשים שמשוויצים בגיטרה חדשה שקנו להם ובאותה הזדמנות גם מכריזים על שמה. גם בסביבה הקרובה נתקלתי בתופעה. לא אגיד שהייתי עושה אותו הדבר, אבל אני מבינה את המניעים

The Fantasy

New member
חחח לא קשור לשמות בכלל ../images/Emo6.gif

שני השמות יפים, אבל אני פשוט יותר אוהבת אותה בשחור. הלבנה ממש מכוערת לדעתי. סורי חח.

FFTL

New member
נו זה ברור שגיטרות שחורות יותר יפות מלבנות../images/Emo9.gif

its only ma

New member
בדילאיי

ולי יש חומה!!!!!! והיא יפה!!! וגם הגיטרה הלבנה יפה!!!!!!!!!! והוא נותן להם שמות נורא מיוחדים...XD אני נתתי לגיטרה שלי שם של בן...XD קראתי לה ג'ייד...ולקלאסית לא נתתי שם...

SCRATCHER

New member
לאלאלא

תקראי לה קליסטו זה שם כל כך יפה! לכלבה הבאה שלי אני רוצה לקרוא ככה.

SCRATCHER

New member
יש! אימצו את ההצעה שלי *מאושרת*

זה כנראה גם שם ממיתוגיה כלשהי, אני לא זוכרת איפה שמעתי אותו רק שנורא אהבתי את הצליל *מחפשת בגוגל* קליסטו היא דמות אגדית מהמיתולוגיה היוונית. על שמה קרוי מערך הכוכבים "הדובה הגדולה". לפי המיתולוגיה, הייתה קליסטו נימפה ידועה ביופייה. בנוסף הייתה ידידת נפש או בת הזוג של ארטמיס, אלת הציד, שדרשה מהנימפות להישאר בתולות. זאוס (יופיטר), ראש האלים, חשק בקליסטו, אולם היא לא שעתה לחיזוריו. לכן התחפש לארטמיס והתייחד עמה במרמה. זתומרת שהגיטרה של ג'ארד לסבית
זתומרת שגם הגיטרה שלך לסבית
זתומרת שהגיטרה שלך צריכה לפגוש את הגיטרה של ג'ארד וליצור הרבה-הרבה-הרבה גיטרות קטנות ~מתעלמת מכל חוק טבע בעל היגיון כלשהו~
מסקנה מכל ההודעה הזאת- יש לאסור עליי לגלוש באינטרנט בשעות מאוחרות
נקווה שההדגש לא יתחרבש
ויפה שעה אחת קודם.

חחחחחחחחחח בעזרת השם הן יפגשו מה שאומר

שאני וג'ארד ניפגש, מה שאומר שאני אולי אפגוש גם את שאנון ואת טומו!! אמן! אם הגיטרות יתאהבו אז לא נפריד בניהן כי זה אכזרי ואז אני אצטרך להישאר איתם(נו, טוב...אם חייבים) ואז ואז לא יודעת אוך...החלמות.. קיצר אהבתי את השם...אני הולכת לחקור אותו עוד קצת... יש לגיטרה שלי שם מהמיתולוגיה...יששששששששששששש! אהמ. 3>

SCRATCHER

New member
התכוונתי שאת חושבת שהוא דביל בגלל השמות...

אבל לא משנה כבר

Rose131

New member
וואו היא ממש יפה../images/Emo99.gif

תודה על כל התמונות!

The Fantasy

New member
זה בסדר תודה רבה ../images/Emo9.gif

יש לי איזה כמה תמונות שמצאתי אתמול שאני חייבת להעלות חחחח
יותר מאוחר אני אעלה אותן

למעלה