שרשור תמונות

חדש פה ../images/Emo13.gif שלום

אהלן חבר'ה מקווה שברמנים של קפה גם מקובלים כאן
יש לוק של אוחז בקבוקים או ידיות לקפה ?
(מקווה שלא כיורים
)

גם אני רוצה

נא לא להתיחס לעגילים זה היה מתנה ונא להבין אני מסטולה ברמות שאתם אפילו לא יכולים לדמיין בתמונה הזאת

שלום כולם :)

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא כנראה :) אני לירון, בת 20. אני ברמנית כבר שנה וחצי.. נעים להכיר. הנה תמונה שלי מפורים האחרון, זה אחד הברים שיש במקום שאני עובדת בו..

אופסי. תמונה לא נכונה :/

זאת תמונה מההשקה של הבירה 'סטלה' במקום העבודה שלי עם אחד מהברמנים. זאת התמונה מפורים. אני ועוד 2 מהברמנים.. הבחורה שאיתי היום במזרח, הבחור (שהוא גם האקס:) עבר לבר אחר באיזור. אני השמאלית-> וכמו שאתם רואים, יש לי כרס בירות-וודקה מכובדת :) למרות שהיא עכשיו חצי מהמצב שלי אז :) אבל היא עדיין מכובדת. שאלה.. מה המשקה הכי אהוב עליכם? אני כרגע הולכת על יין אדום, רצוי קיאנטי אבל גם אחרים יתקבלו בברכה. אם לא יין אז חצאי גולדסטאר/גינס/גורדון בראון וצ'ייסרים של פינלנדיה/סטולי קראנברי.

T r a i n e r

New member
היי לירון!

ברוכה הבאה! אני בדיוק כמוך הגעתי לפורום הזה.. משקה אהוב" "קוארבו גולד" או "וודקה "סטולי עלית" (לא יודע אם יש בארץ)

Sany b

New member
עזבי אותך שטויות ../images/Emo99.gif

אני רוצה ממך ילדים והרבה, מצידי שיהיו שתיינים...........

חחחח :)

שתיינים הם בטוח יהיו. נלמד אותם לשתות כמה שיותר איכות.. אני בעד. אבל רגע.. לפני הילדים, נעים להכיר. מי אתה?

R-o-i

New member
הוא סאני...

אבל את יכולה כבר להתחיל לקורא לו "בעלי" (שלך, לא שלי) רועי

אממ..

זה יותר בר-מסעדה כרגע. זה שטח ענק, המקום חלקית בפנים וחלקית בחוץ. אבל בחורף סוגרים את החלק החיצוני. החלק החיצוני שלו מדהים.. ויש שם בר יפהפה. הפנימי נחמד מאוד.. הבר עובד חזק והמקום ממש מלא בשישי.. אבל זה לא הקהל האהוב עליי במיוחד.. אבל זה בסדר כי בסוף ינואר, ב31 ליתר דיוק, אני ב LA. אז לא צריך להיות שם לעוד הרבה זמן..:) השם של המקום זה ה'טרזינה', אם תרצה פרטים על האלכוהול שם או לא יודעת מה.. תדבר איתי בכיף.

אתם בטוחים

שאתם רוצים לראות תמונה שלי? כאילו אני גם עוד לא ברמנית, וכולם אומרים שאני ניראית ילדה מזה טובה... מה שלא מתאים לברמנית!

nunimon

New member
קדימה ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

תצאו מהקטע שלברמן צריך להיות לוק.

../images/Emo45.gif כשאתה צודק אתה צודק

כמעט תמיד אם מישהו אומר לנו שהוא ברמן אנחנו מהרהרים לרגע ואומרים "וואלה יש לו לוק של ברמן". ככה זה אצל אנשים. או שזה פשוט אצלי ככה כשאני לא לוקח תרופות

למעלה