שרשור תעודות? D:

Hinamori

New member
שרשור תעודות? D:

[עדי, אור... לכו תקנו אחת לשני מקלות סבא. XD] כוסאמא של המורה לגיאוגרפיה >DDD סתם שמנההה &%&$&#&#^@*&% וקיבלתי 100 בבוחן באזרחות אבל לא הלכתי למועד ב' TT__TT;;;;; אני מפגרת או מה? >: ניחא. ממוצע 85 XD

Goggle Girl

New member
*מנופפת לעבר חנ בזעם עם המקל שלה*

מה בעצם מקל מה *שולפת את הM16* D:< TOP THAT!

Ikari Shinji

New member
בדיוק!

*שולף את בוקי ה-M-16* את רוצה לגרום לי להרגיש רע בכל תוקף?! זה מספיק גרוע שהייתי מעדיף להיות בבצפר עכשיו, אבל אני גם תקוע במעברים ואת מתגרה בי עם תעודות T_T החיים פשוט לא הוגנים T_T

Fay Wood

New member
טחח לי יש עובר בספורט!!111 ../images/Emo168.gif

D< אבל, מצד שני, זה היה רק גליונות ציונים. והתעודה האמיתית היא ב-1/2. X__X;; אז עד אז ._.; (27 בהיסטוריה!!11 התעודה שלי תהיה יותר מגניבה ;; )

Sakai Shana

New member
אבל את במדעים!!!!#G$^$%

כל התעודה שלי בע"ה מעל 90, אבל יש לי 56 במתמטיקה, הקבצה א1 [לפחות לא נכשלתי]. מה עושים?! T___T

Sakai Shana

New member
חחחח, נראה לך. ס_ס

זה 100 ב-ב', אבל בין א1 ל-ב' יש עוד שתי הקבצות. XD

JeeChan

New member
O_O

אילו עוד הקבצות יכול להיות בין א' לב' ? אממ אני אנחש שיש, א'1 שזה הכי גבוה, א'2 יותר נמוך, ב'1 וב'2 ? XD נו אז בכלל אם זה 100 בב', לא נראה לי שיהיה בעיה להיכנס למדעים עם זה P:

Sakai Shana

New member
כן. ס:

בטח שזאת בעיה, הם רוצים את ההכי טוב של ההכי טוב. אני צריכה לפחות 80. 24 נקודות מכוערות. >>

JeeChan

New member
שטויות

כל בתי הספר אומרים תמיד אנחנו רוצים את הכי טוב של הכי טוב, ובסוף הם מורידים דרישות. בכל מקרה גם אם לא, את תמיד יכולה להגיד להם שאת מבטיחה לשפר מחצית באה, ושישקלו להכניס אותך על תנאי, ושבמחצית הבאה תראי להם ציון מסויים שאת מבטיחה להם, ואז אם לא אז שלא יקבלו. ואז כמובן תשקיעי, תקבלי ציון טוב ואז תוכלי להתקבל :)

Shishi san

New member
86~

כיתה י', המחנכת : " אתה ילד של מאיות, אתה יכול יותר ", אני גם ילד עצלן בנוסף לכךP="

JeeChan

New member
תעודה יפה 3> כל הכבוד ^^

ויפה שהמורה גם אמרה שהשתפרת <: ונחמד לראות מאות :] כל הכבוד 3>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איזה דילאיי.

קיבלנו כבר לפני שלושה שבועות, כבר החזרתי את התעודה לביצפר. (כחלק מתוכנית החיסכון בנייר, בה לוקחים את התעודה בחזרה ואז מדפיסים עליה את חציון ב'. XDDD קמצנים, אלה.) ככה, התנהגות ב'. נו נו נו. אגב, הביצפר שלכם נשמע כמו נאצים XD מה זה כל ה"הבאת ציוד נוכחות בלה בלה בלה"? ואיך כל המורות משקיעות וכותבות דברים. סחטיין.

Hinamori

New member
סופר נאצים.

כאילו, יש לנו חוק בתקנון נגד פס במכנסיים. באת עם טריינינג? לכי להתייבש במזכירות עד שההורים שלך יבואו מהעבודה להביא מכנס אחר. ומה השקעה, כולן עושות העתק הדבק. XD בדוק בצפר קמצן @__@;;; מטרידים. XD

Bakura

New member
יא, הביצפר שלך נשמע יותר גרוע

משלי. XD אבל נראה לי שזה כי המורות אצלנו פשוט התייאשו מכל הערסים והפרחות XD; ו, ואו. האנשים שכתבו את התקנונים המזורגגים האלה צריכים... לסבול. כאילו, אסור לצבוע את השיער בצבעים "לא טבעיים" (בזמן שגברת מנהלת, שאם כמה שאני מחבבת אותה, מסתובבת עם ראש אדום בוער), וצריך שיהיה לך ג'קט עם סמל בית ספר בחורף. אבל על מעיל לא ~_~

unex

New member
לא רק העתק הדבק

יש שמועה שיש להן דף עם שורות נפוצות על תלמידים ואלא אם יש להן משהו ספציפי להגיד (ואין ברוב המוחלט של המקרים...) הן מעתיקות ממנו. השמועה טוענת שכל מי שאין לו תעודת הוראה ורואה את הדף האגדי הזה מת.

../images/Emo15.gif נתנו לי הערה על תלבושת

כשאבא שלי בפאקינג בית חולים ולא הייתי בבית במשך איזה ארבעה ימים. ואנחנו רצים גם בגשם, בקור מקפיא, ובשענות הבוקר המוקדמות. ואסור ללכת לאחות לא בהפסקה. ואנחנו חייבים לעבוד פעם בשבוע בחממת דגים המזורגגת של בצפר. ואם לא מורידים לנו ציון.

למעלה