שרשור תעודות? D:

Serf SaN

New member
חהחהחהחה!#$@

OWNED על כולכם! אצלי אין בכלל מחציות@#@#$@#$ אין סמסטרים#@$!#%@@ נדפקתם!!!!!!1111111111111111111111111111 DDDDDDD<

Serf SaN

New member
נכון, אבל למי אכפת. XPP

רק רציתי לכתוב את ההודעה הזאת. XD;

Sakai Shana

New member
מותי בייסורים.

אגב, למה לכולן קשה להשיג עובר בספורט? נראה לי שקיבלתי 100 בספורט. וכדורסל זה ממש כיף. י.י

Sakai Shana

New member
אז תתחילי להזיז את עצמך!

אשכרה, זה לא בריא.XP; ז"א, תראי, גם אני לא אוהבת שיעור ספורט [רק אצלינו עוד לא קוראים לזה חנ"ג? האמת, זה קצת מפגר לקרוא לזה חנ"ג. זה תמיד גורם לי לדמיין תלמידים עומדים ברחבי אולם ספורט ומדברים אל הגוף שלהם "אוקי, עכשיו תרים את היד למעלה. לא! לא! לא הצידה! רע, רע מאוד! שבוע הבא מבחן, מה תעשה כשאני אומר לך ללכת שבעה צעדים קדימה ואז שניים אחורה אם ידיים אתה לא מזיז כמו שצריך?!" אבל זה סתם יציאה מפגרת שלי], אבל זה לא קשה או משהו. זה קשה לך כי את לא מזיזה את עצמך בשום צורה, אפילו לא איזה הליכה [האפי לא נחשב]. אני רוקדת וכל זה, אז אוטומטית -הרבה- יותר קל לי בשיעורי ספורט, ואז גם יותר כיף [עד כמה שספורט יכול להיות כיף, פחפחפחפח], אז פחות מבריזים ואז מקבלים מעל 90 בתעודה. בחיים לא קיבלתי מתחת ל90 בספורט, אין מצב. ^__^ ואני חייבת לציין שזה ממש בזבוז, כי ספורט זה אחד המקצועות שהכי קל לקבל בהם 100.

Sakai Shana

New member
כן, נשברתי. ^^;

לולמתעליך. 3> [זה כמו המון המון המון כפרות, נו!]

../images/Emo15.gif כי אנחנו שונאים לרוץ!

ויש לנו מורות סדיסטיות! (רק סדיסט יכריח אותך לרוץ שני קילומטרים בשבע בבוקר בעלייה. לפני ארוחת בוקר. אחרי ריצות חצי כיתה מגיעה לאחות. הייתי צריכה לסחוב על הגב צ'יבי שהתעלף ממחסור בסוכר. ובסוף גם אני הייתי חולה אחרי זה.)

Sakai Shana

New member
זה לא כיף. >>

ואם רצים כמו שצריך זה לא קשה. כנראה שאף אחד לא הקשיבה כשהיא הסבירה איך רצים. ואם היא לא הסבירה אז היא בעיקרון איכשהו עוברת על חוקים של משרד החינוך, נראהלי. XD;

../images/Emo15.gif בעיקרון היא רק עומדת שם

עם המשרוקית המפגרת שלה ומאיימת עלינו שאם היא רואה אותנו מקצרים את הדרך או הולכים היא נותנת לנו אפס. ואם יש לנו מזל היא נותנת לנו לשחק בדמינגטון. ני אוהבת בדמינגטון. זה ספורט כמו שצריך. עם מחבט! (גם ביסבול זה טוב. וטניס. אני אוהבת לחבוט בדברים. וגם באנשים- בגלל זה אני בקראטה)

rukia chan

New member
לי לא קשה בספורט

לי יש אסטמה יפה וחביבה, שפותרת אותי מריצות ופעילויות דומות להן. אז אונד על כולכם האנשים המסכנים שמתאמצים להוציא ציון עובר בריצת 1000. רואים, לכל דבר יש חצי כוס מלאה ^__^ (וכתגובה לקטע הזה של זה לא בריא של נעמה, אני כן עושה ספורט אחרי שעות הלימודים. אני גם מודעת לעובדה שזה לא בריא.)

../images/Emo15.gif תעודה טובה לי!

ותנחשו מי עורכת עיתן בצפר (שלא מרצונה החופשי)? אני. גייסו אותי בגלל שלא יכולתי ללמוד בגלל טראומה וכ"ו, ועשיתי עבודה לא רעה (זו לא חוכמה. התובים היו מזוויעים. היה שם קטע שבמקום "כיבדו" היה כתוב "קיבלה". והיו משפטים שלמים שהיו כל כך תקועים שחשבתי שאני מתאבדת אם אני לא מוחקת אותם). אבל המנהלת התלהבה כל כך ועכשיו זה הופך לג'וב..... בכל אופן. נכשלתי במטמתיקה. יייפי! וכמעט נכשלתי בלשון! אבל קיבלתי ציונים גבוהים במחשבים, היסטוריה, גאוגרפיה, תולדות המוסיקה, ביולוגיה, וזאולוגיה, אז הכול טוב ^^ וקיבלתי "טוב" בהתנהגות. אני. טוב. לאאאא! אני מרימה שלטים למיכאל! ("כל הכבוד מיכאל!~" "יופי מיכאל!" "תחזור על זה שוב מיכאל!") וקיבלתי טוב. וטוב בשקידה. מי שמכינה שיעורים רק באיומי אקדח! טוב בשקידה. אוהבים אותי! (חוץ מהמורה לטימטומטיקה. היא שונאת אותי)

JeeChan

New member
לא נורא 3>

סך הכול נשמעת תעודה טובה ם: וחוצפה שנתנו לך הערה על תלבושת. בהצלחה עם העבודה בתור עורכת עיתון בית ספר 3> זה דיי כיף ^^.

cRitiCaL KitTy

New member
הבית ספר שלי הוא היחיד../images/Emo113.gif

שמחלקים בו תעודות ב1.2(שזה התאריך שמשרד החינוך החליט עליו, אגב)? ו... 100 בהיסטוריה...O______ם;

למעלה