שרשור תעמולה!!!

אלרוס

New member
שרשור תעמולה!!!

שרשור תעמולה לדמויות בסקר! התעמולה שלי היא לגימלי: (מוגש בחסות מפלגת חמאגו"כ) למה לבחור בגימלי? א. גימלי בסרט היא דמות מבדרת שגורמת לסרט להמשיך הלאה, מוסיפה אקטיביות וגורמת לחכמים להראות מהורהרים ומאופקים. ב. גימלי הוא גמד.[ ג. גימלי הרג יותר אורקים מלגולס בנקרת הלם (42 ו41) ד. ג'ון ריס דיוויס משחק הכי טוב בסרט (חוץ מאולי כריסטופר לי) למה לא לבחור באחרים: אראגורן- נו באמת... הוא עושה הכל בשביל דייט, אהבה והכל, אבל חוץ מזה, לו יש מה להרוויח מהסיפור גנדלף- הוא באמת אחלה, אבל שוב, דמות מניעה אבל זו השליחות שלה, גנדלף גם לא כל כך מוסיף עניין לסרט, בעיקר מקדם את השלב הבא, הפעם הכי מעניינת שלו היא במוריה מרי- הוא ממש לא מעביר את רוח הספר. פיפין- לקחו את פיפין מהספר והגזימו עם התכונות שלו בצורה מטורפת כדי לחפות על מרי בורומיר- הוא מת בסרט הראשון, אתם באמת תבחרו בו? סם- התלבטות קשה אבל הוא נראה יותר מדי דאגן יחסית לספר, הוא שיחק טוב אבל לא היה לי את הקליק עם הדמות פרודו- יותר מדי מרחם על עצמו, גם בספר זה ככה אבל כשלא מדגישים את משא הטבעת זה מאבד מהערך. לגולס- הכי הרבה: א. שחקן שלפי דעתי די גרוע... ב. לא באמת עושה כלום. ג. תוקעים לו את כל המשפטים שכולם גם ככה יודעים ד. כל שאר המשפטים שלו הם המשפטים הכי דפוקים בעולם כי מנסים להראות אותו חכם (שמש אדומה) ה. הפכו אותו ליותר מדי סופר אלף שטיפת מוח הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי הצביעו לגימלי

very dark girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי קרעת אותי

S a p i r 2 5 5

New member
שטיפת מוח

אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס רמאי אלרוס

אלרוס

New member
לא נכון!

במה רימיתי? זו תעמולה הוגנת! שאלתי את לירון! חוץ מזה, את לא מסכימה אתי?

very dark girl

New member
אז זהו../images/Emo110.gif

שבעקרון כן הייתי בוחרת בגימלי אבל בסרט די הרסו אותו.. נזכרים בו רק כשצריך משהו מצחיק.. זה די עצבן..

very dark girl

New member
משהו נוסף../images/Emo110.gif

ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-
שולט! ה-

S a p i r 2 5 5

New member
אני בן, זכר.

אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה - אני בן - אנחנו נגד תעמולה אני בן

snake77

New member
גנדלף שולט!

אין על גנדלף... פשוט אין עליו... משחק מדהים! ואראגורן קצת מלוקק באמת.. ללגולס אין מספיק זמן מסך בשביל להיות מקום ראשון וגם לא לגימלי! ומה עם ההוביטים? פרודו זאת בחירה די ברורה אבל אני אישית מעדיף את גנדלף. גם סאם משחק מדהים...

אלרוס

New member
אגב

לכל מי שיש תעמולה אחרת יכול לשרשר אותה כאן ואז אני אוכל להסיבר למה לא לבחור בו.

אוי, אלרוס, תודה!!!!!!!!!

I love you!!!!!!!!!!!! בדיוק מה שרציתי לומר, תבחרו גימלי! עכשיו אתה יכול שוב להסביר למה לבחור בו.... ועוד משהו- צריך לבחור בגימלי כי הוא גמד מקופח, והוא היה הרבה יותר טוב מפרודול'ה ולאגולס... בעעע... טוף, קצת מאוחר להטיף לכם על עמדתי, אבל לפחות אמרתי. יערה

p r u d e n s

New member
הה.../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

מרי. (ולא, אין לי כוח להעתיק ולהדביק את "מרי" מלא פעמים כמוכם.) ואני לא אצביע לגימלי, כי כל ליבי שייך למרי
, (עד כמה שזה נשמע שטחי) למרות שהוא די בסדר, סה"כ.

juggernaut

New member
צודק לגמרי..אני גם רוצה לתמוך!!>

לגולאס באמת היה סופר אלף...הוא היה הדמות החביבה עלי ביותר בספרים, וגם את גנדלף אהבתי(לא סבלתי ולא סובל את ארגורן...בע..למרות שאומרים לי שאני דומה לו..או אולי בגלל זה) ואני חושב שגימלי הוא הכי חמוד, הוא גם מצחיק, והקטעים איתו הכי קרעו אותי "That still counts for one" חחח זה פשוט הרג אותי... גימלי - לשלטון!!!

juggernaut

New member
הסבר למה שהרגע קראתם.

למרות שלגולאס היה החביב עלי - אני עדין מעדיף את גימלי, הוא שחקן ענק ומצחיק.

יפה, תמשיכו ככה!

האח! יש לנו תומכים! גימלי לשילטון! אלפים הלאה! יערה (בהתקף זכויות-גמדיות)

רק משהו אחד...

זה פשוט מאוד מאוד תלוי על איזה מהדברים אתם מדברים: הספר, או הסרט. בעקרון בספר ובסרט מאוד אהבתי את גימלי. ולגולאס- אני חולה על לגולאס במיוחד בספר. בסרט באמת עשו אותו יותר מדי סופר עלף (
), ושוב בסרט, לא נתנו לו בכלל מספיק זמן מסך והמשפטים האלה שתקעו לו, זה בסרט! אני לא זוכרת במדויק אם בספר הוא אומר משפטים "כל כך תקועים" אבל בספר הוא מדבר הרבה יותר והוא הרבה יותר "חכם" שם! גם עוד משהו- אורלנדו בלום יודע לשחק את לגולאס ממש ממש טוב לדעתי ובכלל הוא שחקן מעולה! זה פשוט שלדעתי, איך שהבמאי רצה שהוא ישחק אותו גרם ללגולאס להיראות איך שהוא נראה...
ובקשר לשטיפת מוח, באמת קרעת אותי!!
כאילו באמת! אולי זה הלילה שמשגע אותי, אבל זה באמת פועל כשכותבים ככה!
ולסיום: לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס לגולאס

מצטערת

השטיפת מוח שלך לא עובדת עלי
אבל זה רק בגלל שאני ממש לא סובלת את השחקן הזה.. רק יש לי הערה: "איך שהבמאי רצה שהוא ישחק אותו גרם ללגולאס להיראות איך שהוא נראה..." זה לא נכון. הבמאי מנחה את השחקנים ואומר להם מה לעשות אבל בסופו של דבר השחקנים הם אלה שגורמים לדמות להראות איך שהיא נראית.

למעלה