שרשור תעמולה!!!

Dark Muse

New member
צודקת...

אורלנדו בלום שחקן מאוד מוכשר (בקללת הפנינה הוא היה מצויין) זה פיטר גקסון שאמר לו מן הסתם מה להגיד מתי ולמה... (והוא אמר את זה בצורה טובה)

איך אתה יכול לקבוע שהוא שחקן מוכשר?

הוא לא שיחק בכל כך הרבה סרטים כדי שנוכל לקבוע את רמת המשחק שלו.. ושוב אני אגיד, השחקן הוא זה שיוצר את הדמות, לא הבמאי!

Dark Muse

New member
איך אפשר לראות שחקנים מוכשרים

על פי סרט אחד שהם משחקים? זה אפשרי בנתיים הוא שחקן טוב לדעתי ושוב, הטענה העיקרית שלכם (כי לא קראתי את הספר) הוא המשפטים בכל מיני קטעים וכו', וזה דבר שחקן לא קובע אלה הבמאי.

המשפטים התקועים..

פה צריך להאשים את התסריט זה נכון אבל איך שהשחקן קורא את המשפטים, ההבעות שלו ובכלל את כל צורת המשחק שלו בסרט לא אהבתי. יש לי דיעות יותר קיצוניות לגביו אבל אני לא אשמיע אותן פה כדי לא לעצבן כמה וכמה אנשים. הלכתי לראות את האוסקר, לילה טוב לכולם!

Dark Muse

New member
זאת זכותך כמובן

כל אחד נהנה ממשחק של שחקן זה או אחר באופן שונה (על טעם וריח אין על מה להתווכח) בכל אופן תהני מהאוסקר.

טוב, תקשיבו

אין טעם להגיד מי שחקן טוב ומי שחקן "גרוע" אני מניחה שאם מיהו היה שחקן גרוע לא היו לוקחים אותו. בכל מקרה- כולם עשו מה שאמרו להם לעשות! ואם פיטר לא היה שלם אם זה הם היו עושים את זה שוב. כך שלדעתי פיטר עשה עבודה מדהימה וגם האקדמיה חושבים כך (ראו אוסקר..) ועכשיו.. אין לי התנגדות לאף מהדמיות. אני אוהבת את פרודו למרות שאתם לא (למה?!?!? למה?) כל הדמיות האחרות ממש נחמדות! ואם הם לא היו סביר להניח שזה לא היה הסרט המועדף עליי!

•aniviel•

New member
../images/Emo6.gif

אני מתחילה להצטער שהסכמתי שתעשה את זה! חחחח סתם בצחוק, זה עדיין משעשע למדי
(אל תקשיבו לו בכל מקרה, תצביעו לגאנדלף או פיפין! וכדאי לכם להקשיב לי, אל תשכחו שאני יכולה לחסום....... חח סתם
)

אלרוס

New member
לירון,

הזהרתי אותך שזה לא יהיה סימפטי במיוחד, יש לי הרבה נסיון עם תעמולה פורומים (ע"ע פורום ביטלס) סה"כ גם אם את חוסמת אותי אני יכול להצביע בסקר. אגב, מותר לעשות בסקר מה שעושים בבחירות (מצביעים בשם אנשים שלא קיימים)?

orlandoB

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

טוף- אני מאוד אוהבת את השחקן אורלנדו בלום,
אני חושבת שחוץ מזה שהוא חתיך מדהים,
אפשר לראות אותו ביותר מסרט אחד. נכון- לא סרטים מושלמים כמו שר הטבעות, אבל בכל זאת- הוא השתתף בארבעה שוברי קופות בשלוש שנים... אני חושבת שזה אומר עליו משהו.
חוץ מזה- היה לו גם את "נד קלי" שעדיין לא הגיע לארץ, אבל לפי הביקורות הוא סרט מאוד טוב, והוא משתתף גם בסרט "טרויה", שכנ"ל. אז אם הוא היה כזה שחקן גרוע- לא היו בוחרים אותו בכלל לדמויות ראשיות בכל הסרטים האלה. (כן, בכולם הוא משחק דמות ראשית!) חוץ מזה- אני מסכימה עם אחד/ת המגיבים הקודמים שאמר/ה דבר מאוד נכון- ללגולס וגימלי, כמה שהם שחקנים טובים וכמה שגימלי מצחיק- פשוט הם לא מופיעים מספיק
כדי לתת להם את הפרס.גם אין להם ממש סצינות דרמטיות, שלדעתי אפשר לבחון דרכן הכי טוב את רמת המשחק. אבל- יותר אהבתי את לגולס בספר, ולעומת זאת- העדפתי את גימלי בסרט, ככה ש... אי אפשר להגיד שהסרט הרס את הדמויות... וקרעתם אותי עם השטיפת מוח!!!!!
ומשהו לא קשור לסיום- מה שם השיר שפיפין שר בסרט השלישי?
ו... למישהו יש אתרים ותמונות של קייט בלאנשט (גלדריאל)?
זה דחוף....

אלרוס

New member
אבל

באותה מידה את יכולה להגיד על כל אחד מהשחקנים שהיה לפחות ב3 שוברי קופות, שודדי הקיביים עם כל הכבוד (ויש כבוד) עדין לא שובר קופות ממש... הוא לא משחק משהו, לוקחים אותו בגלל מראה... שון בין גם משחק בטרויה ורוב השחקנים האחרים בסרט (שהם רובם מבוגרים יותר) משחקים בטלוויזיה, לדוג' ג'ון ריס דיוויס שיחק בגולשים בזמן (ארטורו) והרוב שם שיחקו בסרטים ישנים יותר, לדוג' ג'ון ריס דיוויס באינדיאנה ג'ונס (סלאח)

orlandoB

New member
סליחה על הבורות, אל מה הקשר?!??!!!

מה הקשר לשאר השחקנים בטרויה???? חוץ מזה- לא לוקחים אותו רק בגלל המראה, ואיך אתה יכול לדעת מה השיקולים של כל בימאי? אז תמצא משהו יותר טוב, אני יודעת שאתה מסוגל...

orlandoB

New member
אופס התבלבלתי קודם...

התכוונתי מה הקשר לשאר השחקנים בשר הטבעות? אני מדברת על זה שלדעתי הוא שחקן טוב. חוץ מזה שאם היו מלהקים אותו בגלל מראה בלבד, אתה לא חושב שהיו כבר לוקחים מישהו שהם לןא היו צריכים לאפר כדי שהעור שלו יהיה בהיר יותר, לגלח לו את השער כל הזמן ולשים לו פיאה מיוחדת ועדשות? לא נראה לך הגיוני לקחת מישהו בהיר ובלונדיני? תעשה טובה

אלרוס

New member
תראי

אני חושב שלקחו אותו לשה"ט כי הוא פשוט היה צעיר ומתאים בתכונה הזאת, הוא לא שיחק מי יודע מה, לדעתי שאר השחקנים שיחקו הרבה יותר טוב (אולי חוץ מאלייז'ה), יש שם שחקננים עם משחק הרבה יותר איכותי, כמו ג'ון ריס דיוויס (גימלי וזקנעץ), איאן מק'קלן (גנדלף), כריסטופר לי (סרומן), אנדרי סירקס (גולום), שון בין (בורומיר), שון אוסטין (סם), בילי בויד (פיפין), ברנד היל (תיאודן) ומירנדה אוטו (איאווין), אני לא אומר שאין לאורלנדו בלום כישרון, ההיפך, אני חושב שבתור שחקן בלי נסיון כמעט הוא כשרוני מאוד, אבל אי אפשר להשוות בין המשחקשלו לבין המשחק של השחקנים הוותיקים (ובקשר למראה, יש גבול לכמה אפשר לשנות מראה של בנאדם). אני לא אומר שלהכל לקחו אותו בגלל המראה, אבל שרואים שחקן צעיר חושבים על לגולס, לא הייתי מציב שחקן זקן כלגולס.

orlandoB

New member
עכשיו אנחנו מבינים אחד את השני.

זה בדיוק מה שהתכוונתי

זה ממש לא בגלל המראה,

אני מסכימה שאי אפשר לקבוע שהוא שחקן טוב כלכך לפי כל כך מעט סרטים, אבל הוא עכשיו מצלם הרבה סרטים, וכשהם יצאו נוכל באמת לדעת. אני חושבת שרמת המשחק שלו בשרה"ט הייתה מאוד טובה. לפי מה שהוא אמר באיזה ראיון אחד לגולאס לא דומה לו בכלל, אז אולי זה הרס קצת את הדמות בסרט-למרות שכשאתה שחקן טוב זה לא צריך להפריע לך. אבל יכול להיות שזה מה שהוריד (לדעתך לפחות) את רמת המשחק, למרות שלדעתי הוא שיחק אותו ממש טוב

OB4ever

New member
אורלנדו בלום מעולה!!!

הוא שחקן ממש מוכשר מאז שר הטבעות כבר ביקשו שהוא ישתתף ביותר מ10 סרטים!!!! נכון דפקו לו משפטים מזה מפגרים, אבל הוא שחקן טוב, אחרת לא היו לוקחים אותו לכל כך הרבה סרטים (וזה לא רק בגלל שהוא נראה טוב!) ואל תשפטו אותו רק בגלל סרט אחד שהוא בקושי דיבר בו ...אם הוא היה משחק לדוגמא את אראגורן הייתם רואים שהוא יודע לשחק!!

למעלה