שרשור תרגומים?...

שרשור תרגומים?...

וול... משעמם לי וכאלה. אז אני אעלה לפה תרגומים ואתם יותר ממוזמנים להעלות גם ולתקן וכאלה

אחד מרובע

אתה בשליטה האם יש מקום כלשהו שאתה רוצה ללכת אליו? אתה בשליטה האם יש משהו שאתה רוצה לדעת? העתיד הוא בשביל גילויים החלל שבו אנחנו נוסעים מראש העמוד הראשון עד לסוף של היום האחרון מההתחלה שבדרכך שלך אתה רק רוצה שמישהו יקשיב למה שאתה אומר זה לא משנה מי אתה מתחת לפני-השטח מנסה לפרוץ מפענח את הקודים שבך אני צריך מצפן, צייר לי מפה אני בפסגה, אני לא יכול לשוב השורה הראשונה בעמוד הראשון לסוף העמוד האחרון [שחיפשת] מההתחלה שבדרכך שלך אתה רק רוצה שמישהו יקשיב למה שאתה אומר אתה רק רוצה שמישהו יקשיב למה שאתה אומר זה לא משנה מי אתה אתה רק רוצה שמישהו יקשיב למה שאתה אומר אתה רק רוצה שמישהו יקשיב למה שאתה אומר זה לא משנה מי אתה זה לא משנה מי אתה האם יש שם בחוץ מישהו ש אבוד ופגוע ובודד גם האם הם מדממים את כל הצבעים שלך לאחד? ואם אתה מתפרק כאילו שאתה רץ במהירות על מקלעת כלשהי, זה מפטר אותך [?] אתה תוהה אם הסיכוי שלך אי פעם יגיע או אם אתה תקוע באחד מרובע

Squre One זו נקודת התחלה

זה גם ביטוי במתמטיקה (שמתקשרת גם ע"פ שם הדיסק) - ריבוע אחד - כל מספר שתעלי בריבוע אחד ישאר אותו מספר - נקודת ההתחלה אם תרצי.

והמקלעת לא מפטרת אותך,

למקלעת אין יכולת לעשות את זה. היא יורה אותך. . . . האם הם מדממים את כל הצבעים שלך לאחד, וחלקם יוצאים לא מושלמים, כאילו שרגליים רמסו אותך, (תרגום חופשי) או מקלעת שזרקה אותך, אתה תוהה אם ההזדמנות שלך תגיע אי פעם, או שאתה תקוע בנקודת ההתחלה.

מה אם

מה אם לא היה אור שום דבר שגוי, שום דבר נכון מה אם לא היה זמן ולא סיבה, או קצב מה אם כדאי לך להחליט שאת לא רוצה אותי שם לצדך שאת לא רוצה אותי שם בחייך מה אם הבנתי את זה לא נכון ושום פואמה או שיר לא יוכלו לסדר מה שהבנתי לא נכון או לגרום לך להרגיש שאני שייך מה אם כדאי לך להחליט שאת לא רוצה אותי שם לצדך שאת לא רוצה אותי שם בחייך הו, זה נכון בואי ננשום, נדלג מעל הצד הו, זה נכון איך את יכולה לדעת אם את אפילו לא מנסה הו, זה נכון כל צעד שאת לוקחת יכול להיות הטעות הכי גדולה שלך זה יכול לכופף או שזה יכול להישבר אבל זה הסיכון שאת לוקחת מה אם כדאי לך להחליט שאת לא רוצה אותי שם בחייך שאת לא רוצה אותי שם לצדך הו, זה נכון בואי ננשום, נדלג מעל הצד הו, זה נכון איך את יכולה לדעת אם את אפילו לא מנסה הו, זה נכון כל צעד שאת לוקחת יכול להיות הטעות הכי גדולה שלך זה יכול לכופף או שזה יכול להישבר אבל זה הסיכון שאת לוקחת מה אם כדאי לך להחליט שאת לא רוצה אותי שם בחייך שאת לא רוצה אותי שם לצדך הו, זה נכון בואי ננשום, נדלג מעל הצד הו, זה נכון את יודעת שהאפלה תמיד הופכת לאור הו, זה נכון

צללים לבנים

כשהייתי נער צעיר ניסיתי להקשיב ורציתי להרגיש ככה צללים לבנים קטנים, מצמץ ופספס אותם חלק מממערכת שאני אם אי-פעם הרגשת כאילו משהו חסר דברים שמעולם לא הבנת צללים לבנים קטנים מנצנצים ובוהקים חלק ממערכת שוב כל הרעש הזה שאני מתעורר כל החלל הזה שאני אוסף כל הצליל הזה שמתפרץ אולי תקבלי מה שרצית אולי תמעדי על זה כל מה שאי פעם רצית במצב קבוע אולי תדעי כשתראה את זה אולי אם תגידי את זה תתכווני לזה וכשתמצאי את זה תשמור את זה במצב קבוע, מצב קבוע כשהייתי נער צעיר ניסיתי להקשיב את לא רוצה להרגיש ככה? את חלק מהמין האנושי כל הכוכבים שבחלל החיצון חלק ממערכת שוב כל הרעש הזה שאני מתעורר כל החלל הזה שאני אוסף כל הצליל הזה שמתפרץ אולי תקבלי מה שרצית אולי תמעדי על זה כל מה שאי פעם רצית במצב קבוע אולי תדעי כשתראה את זה אולי אם תגידי את זה תתכווני לזה וכשתמצאי את זה תשמרי את זה במצב קבוע, מצב קבוע אז אני רוצה לראות את פנייך עייף מהמין האנושי אל תעני עכשיו זה מה שאני צריך ראי זאת בזריחת השמש החדשה ראי זאת באופק החדש בואי אהובה, הישארי איתי

Drorrrrrr

New member
יש גם במאמרים מהגלגול הקודם

של הפורום, אני אעלה גם אלו למאמרים
.

עיניים ירוקות../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מותק את סלע עליה אני עומד ובאתי לפה כדי לדבר אני מקווה שאת מבינה העיניים ירוקות, כן, הזרקור [קרן אור? ברחה לי המילה.] זורח עליך ואיך יכול מישהו להתכחש לך? באתי לכאן עם מטען וזה מרגיש כ"כ קל יותר מאז שפגשתי אותך ומותק את צריכה לדעת שלא יכולתי להמשיך בלעדייך עיניים ירוקות מותק את הים שעליו אני צף ובאתי לכאן כדי לדבר אני חושב שאת צריכה לדעת העיניים הירוקות, את האחת שרציתי למצוא וכל אחד שמנסה להתכחש לך, חייב לצאת מדעתו. כי באתי לפה עם מטען וזה מרגיש כ"כ קל יותר מאז שפגשתי אותך ומותק את צריכה לדעת שלא יכולתי להמשיך בלעדייך עיניים ירוקות, עיניים ירוקות או או או או... מותק את האבן שעליה אני עומד מאוד משעשעת אותי כל הסיטואציה

לתקן אותך

[אני רוצה לסיים את X&Y
] כשאת מנסה הכי טוב שאת יכולה אבל את לא מצליחה כשאת מקבלת מה שאת רוצה אבל לא מה שאת צריכה כשאת מרגישה כ"כ עייפה אבל לא יכולה לישון תקועה מאחור והדמעות באות שוטפות את פנייך כשאת מאבדת משהו את לא יכולה לשחזר כשאת אוהבת משהו אבל זה מתבזבז זה יכול להיות גרוע יותר? אורות יובילו אותך הבייתה וידליקו את עצמותייך ואני אנסה לתקן אותך דמעות שוטפות את פנייך כשאת מאבדת משהו את לא יכולה לשחזר דמעות שוטפות את פנייך ואני דמעות שוטפות את פנייך אני מבטיח שתלמדי מהטעויות שלי דמעות שוטפות את פנייך ואני אורות יובילו אותך הבייתה וידליקו את עצמותייך ואני אנסה לתקן אותך

אוי, שכחתי בית+הפזמון שאחריו

הבית שאחרי הפזמון הראשון - וגבוה למעלה או בתחתית כשאת יותר מדי מאוהבת מכדי לתת לזה ללכת אבל אם אף פעם לא תנסי אף פעם לא תדעי בדיוק מה את שווה ואז, הפזמון

לדבר

הו אח אני לא, אני לא יכול להמשיך השקעתי מאמץ כדי לפגוש אותך כי אני לא יודע מה לעשות הו אח אני לא יכול להאמין שזה נכון אני כ"כ חושש מפני העתיד ואני רוצה לדבר איתך הו אני רוצה לדבר איתך אתה יכול לצלם משהו שאתה רואה בעתיד היכן אהיה? אתה יכול לטפס בסולם מעלה אל השמש או לכתוב שיר שאף אחד לא שר או לעשות משהו שאף פעם לא נעשה האם אתה אבוד או לא-שלם? האם אתה מרגיש כמו פאזל, לא יכול למצוא את החתיכה החסרה שלך? אמור לי איך אתה מרגיש? ובכן אני מרגיש כאילו שהם מדברים בשפה שאני לא דובר והם מדברים זאת אליי אתה יכול לצלם משהו שאתה רואה בעתיד היכן אהיה? אתה יכול לטפס בסולם מעלה אל השמש או לכתוב שיר שאף אחד לא שר או לעשות משהו שאף פעם לא נעשה או לעשות משהו שאף פעם לא נעשה אז אתה לא יודע לאן אתה הולך ואתה רוצה לדבר ואתה מרגיש שאתה נמצא איפה שהיית בעבר אתה תאמר לכל מי שיקשיב אך אתה מרגיש שמתעלמים ממך שום דבר לא הגיוני בכלל, בוא נדבר בוא נדבר, בוא נדבר, בוא נדבר

X&Y

משתדל לדבר ו נלחם ביד החלשה שלי מובל אל בלבול כ"כ חלק מהתכנית כשמשהו שבור ואת מנסה לתקן את זה מנסה לשפץ את זה בכל דרך שאתה יכול אני צולל עמוק ו את הופכת לחברה הכי טוב שלי אני רוצה לאהוב אותך אבל אני לא יודע אם אני יכול אני יודע שמשהו שבור ואני מנסה לתקן את זה מנסה לשפץ את זה בכל דרך שאני יכול או, או, או, או אני ואת צפים על גל גואה יחד את ואני מרחפים אל החלל החיצון ושרים או, או, או, או אני ואת צפים על גל גואה יחד את ואני מרחפים אל החלל החיצון אני ואת צפים על גל גואה יחד את ואני מרחפים אל החלל החיצון ושרים או, או, או, או

תיקונים קטנים -

[אני מניחה שאתקן עוד הרבה עם הטעויות המטומטמות שלי שנובעות מחוסר ריכוז] אני צולל עמוק ו - *אני צולל לסוף העמוק את הופכת לחברה הכי טוב שלי *טובה

למעלה