שרשור תרגומים?...

מהירות הקול

כמה זמן עד שאכנס עד שזה יתחיל, עד שאתחיל? כמה זמן עד שתחליטי עד שאדע כמו מה זה מרגיש? לאן, לאן אני הולך? אם אף פעם לא תנסי, אף פעם לא תדעי כמה זמן עליי לטפס בצד הזה של ההר שלי? נושא מבט, אני נושא מבטי בלילה כוכבי-לכת זזים במהירות האור מטפס, מטפס על העצים כל סיכוי שאת מקבלת הוא סיכוי שאת חוטפת כמה זמן אני הולך לעמוד עם ראשי תקוע מתחת לחול? אתחיל לפני שאוכל לעצור לפני שאראה דברים בדרך הנכונה כל הרעש הזה, כל הצלילים האלה כל המקומות האלה שמצאתי וציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני רעיונות שלעולם לא תמצאי או שממציאים לא יוכלו לעולם לתכנן המגדלים שאת מרכיבה יפן וסין כולן מוארות הסימן שלא יכולתי לקרוא או האור שלא יכולתי לראות דברים שאת חייבת להאמין בהם אבל האחרים מבלבלים, מבלבלים אותי כל הרעש הזה, כל הצלילים האלה כל המקומות האלה שמצאתי וציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני הו, כשתוכלי לראות את זה תביני כל הסימנים האלה, ידעתי למה הם מתכוונים דברים שאת לא יכולה להמציא חלק נעשים וחלק מסולקים הו... ציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני הו, כשתוכלי לראות את זה תביני

הודעה

השיר שלי הוא אהבה, אהבה לחסר-האהבה, נראה וזה עולה את לא חייבת להיות לבד לבך הכבד עשוי מאבן וזה כ"כ קשה לראותך בבהירות את לא חייבת להיות ברשות עצמך את לא חייבת להיות ברשות עצמך ואני לא הולך להתחרט על זה ובכן אני לא מתכוון לומר שאני לא מתכוון לזה את המטרה שאני מכוון אליה ואני לוקח את ההודעה הזו הבייתה השיר שלי הוא אהבה השיר שלי הוא אהבה, לא-ידוע ואני עולה באש בשבילך, בוודאות את לא חייבת להיות לבד את לא חייבת להיות ברשות עצמך ואני לא הולך להתחרט על זה ובכן אני לא מתכוון לומר שאני לא מתכוון לזה את המטרה שאני מכוון אליה אבל אני כלום ברשות עצמי חייב לקחת את ההודעה הזו הבייתה ואני לא הולך לעמוד ולחכות לא הולך לעזוב את זה עד שזה יותר מדי מאוחר על במה אני מתכוון לעמוד ולהגיד שאני שום-דבר ברשות עצמי ואני אוהב אותך, בבקשה בואי הבייתה השיר שלי הוא אהבה, הוא אהבה; לא-ידוע ואני חייב לקחת את ההודעה הזו הבייתה

ירוד

את רואה את העולם בשחור ולבן אין צבע או אור את חושבת שאף-פעם לא תבצעי את זה כהלכה אבל את טועה... את עלולה השמיים יכולים ליפול, יכולים ליפול עליי הם חולפים מעל האוקיינוס אבל את צריכה עוד, צריכה עוד בשבילי יותר מכל צבע שאני יכול לראות כל מה שאי-פעם רצית היה אהבה אבל אף פעם לא חיפשת קשה מספיק זה לעולם לא הולך לוותר על עצמו כל מה שאי-פעם רצית בשבילי לחיות בסימטרייה מושלמת שום-דבר לא למטה או זקן כמו שאנחנו כמונו את רואה את העולם בשחור ולבן לא צבוע כהלכה את לא רואה כל משמעות לחייך כן את מנסה כן את מנסה כל מה שאי-פעם רצית היה אהבה אבל אף פעם לא חיפשת קשה מספיק זה לעולם לא הולך לוותר על עצמו כל מה שאי-פעם רצית בשבילי לחיות בסימטרייה מושלמת שום-דבר לא למטה או זקן כמו שאנחנו ואת לא רוצה לראות את זה בא בקרוב צף בבלון לבן גדול ניתן בכף הכסף שלך אינך רוצה לראות את זה יורד? המוות משליך את זרועותייך סביב אמרי את זה ברגע מוקדם מדי כי אני מרגיש ירוד כי אני מרגיש ירוד הו כן אני מרגיש ירוד הו, לא הו הו כי אני מרגיש ירוד אה כי אני מרגיש ירוד אה אבל אני מרגיש ירוד הו, לא הו

החלק הקשה ביותר

והחלק הקשה ביותר היה לוותר, לא להשתתף היה החלק הקשה ביותר והדבר המוזר ביותר היה להמתין לפעמון שיצלצל זו הייתה ההתחלה המוזרה ביותר יכולתי להרגיש את זה שוקע זה מתוק יכולתי לטעום זאת בפי ריפוד כסוף העננים הו ואני הלוואי שיכולתי לסדר את זה והחלק הקשה ביותר היה לוותר, לא להשתתף את באמת שברת את לבי ואני עייף מכדי לשיר אבל לא יכולתי לחשוב על שום-דבר זה היה החלק הקשה ביותר יכולתי להרגיש את זה שוקע השארת את הטעם המתוק ביותר בפי הריפוד הכסוף שלך העננים הו ואני הו ואני אני תוהה על מה כל המהומה אני תוהה על מה כל המהומה כל מה שאני יודע שגוי כל מה שאני עושה פשוט לא מתבצע והכל נקרע לגזרים הו וזה החלק הקשה ביותר זה החלק הקשה ביותר כן זה החלק הקשה ביותר זה החלק הקשה ביותר

בלועה בים

העמדת אותי במצב-קשה והחזרת את זה אליי [?] וזה מה שגרם לי לראות מה עשיתי לא נכון שמת אותי על מדף ושמרת אותי לעצמך אני יכול להאשים רק את עצמי, את יכולה להאשים רק אותי ואני יכולתי לכתוב שיר באורך מאות מיילים ובכן זה המקום אליו אני שייך ואת שייכת איתי ויכולתי לכתוב את זה או לפזר את זה לכל-עבר להאבד ואז להמצא או להבלע בתוך הים תלית אותי על חבל ותלית אותי להתייבש יקירה, זה איפה שהחלטתי ללכת לראות אותך חתכת אותי לגודל ופקחת את עיניי [?] גרמת לי להבין מה שלא יכולתי לראות ויכולתי לכתוב ספר, האחד שהם אומרים שיזעזע את העולם ואז זה דרש, זה דרש זאת בחזרה ממני ויכולתי לכתוב את זה או לפזר את זה לכל-עבר להיאבד ואז להימצא ואת תחזרי אליי לא בלועה בים או, אה ואני יכולתי לכתוב שיר באורך מאה מיילים ובכן, זה המקום אליו אני שייך ואת שייכת איתי הרחובות בהם את הולכת באורך אלפי בתים ובכן, זה המקום אליו אני שייך ואת שייכת איתי הו, כמה קל זה יכול להיות לחיות בלי שום-דבר לתת לשכוח אך לא לסלוח, לא לאהוב את כל שאתה רואה הו הרחובות בהם את הולכת באורך אלפי בתים ובכן זה המקום אליו אני שייך ואת שייכת איתי לא בלועה בים את שייכת איתי, לא בלועה בים כן את שייכת איתי לא בלועה בים

Drorrrrrr

New member
העליתי את כל התרגומים למאמרים.

כל הכבוד
.

Drorrrrrr

New member
רעד

אני מסתכל לכל הכיוונים אבל את לא שמה לב אלי בכלל אני יודע שאת לא מקשיבה לי כי את אומרת שאת רואה דרכי, את לא. מהרגע שאני מתעורר עד הרגע שאני ישן אני אהיה לצידך את תנסי לעצור אותי אני אעמוד בתור רק כדי לראות אם אכפת לך! האם היא רצתה שאשתנה? הנה, השתניתי לטובה! ואני רוצה שתדעי אבל את הולכת בדרכך רציתי להגיד אל תרעדי! אני תמיד אחכה לך אז את יודעת כמה אני צריך אותך אבל את אף פעם לא רואה אותי, נכון? וזה הצ'אנס האחרון להשיג אותך מהרגע שאני מתעורר עד הרגע שאני ישן אני אהיה לצידך את תנסי לעצור אותי אני אעמוד בתור רק כדי לראות אם אכפת לך! האם היא רצתה שאשתנה? הנה, השתניתי לטובה! ואני רוצה שתדעי אבל את הולכת בדרכך רציתי להגיד אל תרעדי! שירו את חזק וברור! אני תמיד אחכה לך! כן, תמיד אחכה לך! וזו את שאני רואה, אך את לא רואה אותי וזו את שאני שומע כה חזק וברור אני שר את זה חזק וברור ואני תמיד אחכה לך! אני מסתכל לכל הכיוונים אבל את לא שמה לב אלי בכלל ואת יודעת עד כמה אני צריך אותך אבל את אף פעם לא רואה אותי אפילו...

lol lypop

New member
god i'm not allowed to write

<but i'll write anyway: changed for good can also mean- i changed forever ps- my name is Ron, i'm a girl!! from canada bc, 16 years old...and ofcourse i loooove coldplay!

מדע מעוות

אור-שמש פקח את עיניי כדי לראות בפעם הראשונה זה פקח אותן והלילה נהרות יתייבשו ולא לראשונה נהרות יזרמו מאות שנים בעתיד יוכלו להיות שם מחשבים מחפשים חיים על פני-האדמה אל תילחם למען הצד הלא-נכון תגיד כמו מה שאתה מרגיש תגיד איך אתה מרגיש אתה תלך לאחור אבל אז אתה תלך קדימה שוב אתה תלך לאחור אבל אז אתה תלך נוצר... ואז קדוח ומומצא אם מישהו יצר את זה מישהו יקלקל את זה ואתה לא טועה לשאול למי זה שייך זה שייך לאחד מאיתנו אתה תלך אחורה אבל אז אתה תלך קדימה ואז אתה תלך אחורה שוב אתה תלך קדימה אתה תלך אחורה אבל אז אתה תלך קדימה שוב אתה תלך אחורה אבל אז אתה תלך קדימה אהה...

עד סוף העולם

אחת... שתיים... גנבי את לבי והחזיקי את לשוני אני מרגיש את זמני זמני הגיע תני לי להכנס פתחי את הדלת מעולם לא הרגשתי ככה והגלגלים בדיוק ממשיכים להסתובב המתופף מתחיל לתופף אני לא יודע באיזו דרך אני הולך אני לא יודע מאיזו דרך אני בא החזיקי את ראשי בידייך אני צריך מישהו שמבין אני צריך מישהו ששומע בשבילך חיכיתי כל השנים האלה למענך אחכה עד סוף העולם עד יומי האחרון ותגידי שתגיעי ותשחררי אותי לחופשי רק תגידי שתחכי, תחכי בשבילי בדמעותייך ובדמך באש שלך ובמבול שלך אני שומע אותך צוחקת אני שמעתי אותך שרה לא הייתי משנה שום פרט קטן והגלגלים בדיוק ממשיכים להסתובב המתופפים התחילו לתופף אני לא יודע באיזו דרך אני הולך אני לא יודע למה הפכתי למענך אחכה עד סוף העולם עד ימיי האחרונים אמרי שתגיעי ותשחררי אותי לחופשי רק תגידי שתחכי, שתחכי בשבילי רק תגידי שתחכי, שתחכי בשבילי רק תגידי שתחכי, שתחכי בשבילי

למעלה