מהירות הקול
כמה זמן עד שאכנס עד שזה יתחיל, עד שאתחיל? כמה זמן עד שתחליטי עד שאדע כמו מה זה מרגיש? לאן, לאן אני הולך? אם אף פעם לא תנסי, אף פעם לא תדעי כמה זמן עליי לטפס בצד הזה של ההר שלי? נושא מבט, אני נושא מבטי בלילה כוכבי-לכת זזים במהירות האור מטפס, מטפס על העצים כל סיכוי שאת מקבלת הוא סיכוי שאת חוטפת כמה זמן אני הולך לעמוד עם ראשי תקוע מתחת לחול? אתחיל לפני שאוכל לעצור לפני שאראה דברים בדרך הנכונה כל הרעש הזה, כל הצלילים האלה כל המקומות האלה שמצאתי וציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני רעיונות שלעולם לא תמצאי או שממציאים לא יוכלו לעולם לתכנן המגדלים שאת מרכיבה יפן וסין כולן מוארות הסימן שלא יכולתי לקרוא או האור שלא יכולתי לראות דברים שאת חייבת להאמין בהם אבל האחרים מבלבלים, מבלבלים אותי כל הרעש הזה, כל הצלילים האלה כל המקומות האלה שמצאתי וציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני הו, כשתוכלי לראות את זה תביני כל הסימנים האלה, ידעתי למה הם מתכוונים דברים שאת לא יכולה להמציא חלק נעשים וחלק מסולקים הו... ציפורים עפות במהירות האור כדי להראות לך איך הכל התחיל ציפורים עפות ממתחת לקרקע אם תוכלי לראות את זה את תביני הו, כשתוכלי לראות את זה תביני