שרשור 3 חורים

אודו

New member
רובוטים, בינה ומה שבינהם

1) איפה הבינה המלכותית? היום כבר יש כלכך הרבה התקדמויות בנושא והן לא מתבטאות חוץ מבדור הבא בדטא. 2) שיגור. באחד הפרקים של חע"9 שקווארק הציל את אימא שלו, נוג הכין מכשיר שיכול לעצור שיגור בלתי רצוני. בהרבה פרקים קורה שמשהו משוגר על או מחוץ לספינה נגד רצונו או רצון הצוות. למה שלא יבנו מכשיר לכל ספינה? 3) איך זה שבכול היקום תמיד יש את אותו כתב? גם אצל הדומיניום וגם אצל הבורג וגם אצלנו יש אותו כתב שהוא לא אנגלית. איך זה קרה?

itstzar

New member
אני אנסה לענות לך:

1. מה עם ההולוגרמות, ויק פונטיין, הדוקטור, וחוץ מזה בינה מלאכותית זה לא רק רובוטים, זה גם זיהויי ופיקוד קולי שעובד בצורה מושלמת, המתרגם האוניברסלי (כן בטח) העניין הוא שמה שאצלנו הוא טכנולוגיה עתידנית בעולם של סטאר טרק , זה מובן מאליו אז לא ממש מדברים על וזה ברקע. 2. גם בדור הבא ידעו איך למנוע שיגור לא רצוי ועשו את זה עם TRICODER פשוט, אבל צריך לדעת שהולכים לשגר אותך כדי לדעת שצריך להפעיל את הפרוצדורה ונדמה לי שקוראים לזה SCATTER FIELD וזה מונע התבייתות על ה"מיועד" לשיגור, וכמובן שיש שדות כח, ולכן אי אפשר לשגר שהמגינים מורמים אבל טכלוגיה מתקדמת יכולה לעקוף את זה והעלילה יכולה להתקדם... :) 3. הכתב הוא לא בדיוק אותו כתב, אבל נכון לפעמים זה נראה דומה, מה לעשות גם לארט דירקטור יש מיגבלות, הוא רק בן אדם מקווה שזה עזר

pazro

New member
חור הנשק

אם לי היתה גישה לכל הטכנולוגי המוצגת בסידרה היתי בונה כלי נשק מדהימים. אבל משום מה כל קטעי הקרבות (בכל הסדרות) גם הקרבות האישים של אחד על אחד, וגם קרבות של מאות חלליות נגד מאות חלליות (כמו למשל בDS9 ) נראה כאילו לקחו את הטקטיקה ממלחמת העולם השניה (בעיקר מקרבות הציים בין יפן וארה"ב). וגם את כלי הנשק נראה כאילו לקחו מאזו מלחמה נשכחת, רק הוסיפו להם אורות יפים וזהו.

ilanbt

New member
הדוגמא הקלאסית

הרובה עם המיקרו משגר (מאחד הפרקים האחרונים בDS9) רובה הצלפים האולטימטיבי שהפדרציה מעדיפה את הפייזרים המאוד לא מדוייקים לעומתו.

למעלה