שרשור EMA

Lyla Bellamy

New member
שרשור EMA

מיוז זכו !!!!!!!!!!!!!! אההההההההה ... לא האמנתי שהם באמת יגיעו והם זכו :D ... אני כל כך מאושרת ... אני יודעת שזה סתם פרס של mtv אבל זה מראה שעוד אנשים מעריכים את המוזיקה שלהם וזה עושה הרגשה ממש טובה . ראיתם את ההופעה של פו פייטרס ? איזה מגניבים יחד עם god save the queen בסוף התעצבנתי מסנופ דוג החרא ומטוקיו הוטל ומזה שלקלאקסונס לא הייתה מועמדת :( ראיתם ? מה חשבתם ? וואי השנייה מיוז זכו עוד פעם :D ... יאי

דייב גורל

מ ל ך

MyUsedRomance

New member
דייב גרול../images/Emo69.gif../images/Emo135.gif

וכן, הוא אחד הסולנים האהובים עליי

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

לגמרי!! הוא היה צריך להנחות את הטקס לבד...הוא היה כל כך מצחיק שהיו חלקים שפשוט בכיתי מצחוק! ואיימי וויינהאוס...או שזה היה פחד במה מטורף או שהיא על קראק, או שניהם ביחד...אני ממש אוהבת את השירים שלה והכל אבל זה היה מוזר ממש... ואיך לעזאזל הקלאקסונס לא עלו לגמר של סאונדס אוף יורופ?! אמנם הטקס הטקס היה די מעאפן אבל היו חלקים טובים כמו הזכיה של ג'אסטיס בקליפ של השנה בפעם השניה (נו כל הקטע עם קניה ווסט...היה מצחיק), הזכיה הכפולה של מיוז כמובן, הבר VIP של דייב וההופעה של MCR.

lestatgirl

New member
בגלל השמבלס

רק אותי ההופעה הזו הביאה לכדי דמעות? גאד אני מתגעגעת הביתה.

Rose131

New member
אבריל הכי עמוקה. "Wow! awesome! woohoo!"

מוזר שMCR לא זכו בכלום, though. וגם ההופעה הייתה לא משהו. בקושי הראו את שאר הלהקה, רק ג'רארד וגיחות קצרות לריי. ובוב לא היה=\\ פופייטרס שולטים, ודייב באמת מלךXD סנופדוג היה כזה לא קשור

Bleed for Me

New member
מסכימה עם כל מילה

באמת ההופעה של MCR לא הייתה משהו וג'רארד נראה דיי מאוכזב מההפסד לטוקיו הוטל (אי אפשר להאשים אותו) איימי ווינהאוס נראתה מאוד מסוממת,לא הבנתי מילה ממה שהיא שרה והכשהיא לקחה את הפרס היא לא אמרה כלום
סחטיין למיוז ול30STM
..אבל סך הכל היה טקס משעמם מאוד..

חחח רק אני שמתי לב ש..

היא באה להגיד משהו ואז פרשה . ניראה לי שהעירו אותה מהשינה:\

M a a y a n K

New member
היא אמרה THANKS

אבל מישהו דיבר ברקע אז לא קלטו את זה... היא ניראתה ממש מפוחדת (קריז?)

../images/Emo216.gifמגיע למיוז!!!../images/Emo47.gif

סיכום שלי: אמי ווינהאוס על סמים,שוב, נשמעה כמו קרפדה..(אבל אחלה שיר!!..חח) פו פייטרס גאונים, סנופ דוג מעפןןןןן MCR לא זכו בכלום,אבל ט"ה לקחו פרס
ג'ארד ליטו התקשר לקליפורניה ושם על ספיקר
הליפה של ביל מט"ה ירשה בשניה וחצי מה"גשם" בהופעה
היה נחמד!!!...חחח

SainTonix

New member
חחח בדיוק חשבתי על זה, איך הם לא התחשמלו...

וההופעה של MCR הייתה הכי טובה בטקס! יצא ממש כמו הקליפ וזה ממש ממש יפה, אהבתי מאוד את הקטע עם הקהל, והרקדניות, זה דווקא היה מושקע ומגניב. ג'ר קצת זייף אבל חפיף.

למעלה