שרשור EMA

litaf1

New member
בוב לא היה!! MCR לא היו שלמים בלעדיו...

וזה רק אני או שלא זכינו בכלום?!?!?!? פאקפאקפאק ט"ה זכו (הכל מכור... כי זה היה בגרמניה אני בטוחה!!) פשוט בושה.

CitizenErased

New member
טקס זוועתי...

חרא של הופעות חוץ מ1 או 2 שהיו נורמלים. שעתיים שמרביתם היו פרסומות, חילקו סך הכל איזה 8 פרסים עם שמות שחלקם אני עד עכשיו לא מבינה מה בעצם היה הפרס. סנופ דופ היה מזוויע ודייב גרוהל, אני מצטערת אבל אני חשבתי שהוא היה דיי מאעפן.. לא הבנתי מה הוא נדחף לכל מקום, מה הוא בכלל היה קשור? שלא לדבר על זה שהיה נראה שהם מנסים קשה להצחיק ו/או להעביר את הזמן וזה היה ממש משעמם. האמריקאים דיי השתלטו שם על הכל כשזה אמור להיות טקס אירופאי. והעובדה שטוקיו הוטל ניצחו את דפש מוד עד עכשיו גורמת לי לגחך. אבל עוד יותר עצוב שהלהקה הלא אימואית היחידה שהייתה מועמדת לפרס הזה - מה שזה לא יהיה, היו דפש מוד שבאמת לא עשו הרבה השנה. יש המון להקות בריטיות טובות שלא ראו זכר מהם וחבל. וכן, כמה שאני שקופה פה... איכשהו מיוז ובייבישמבלס היו בין הניצוצות היחידים שהשאירו קצת אירופאיות מוצלחת בטקס (עם התעלמות מוחלטת מהאסון שהוא טוקיו הוטל).

SainTonix

New member
אה הזכרת לי, איפה הקלאקסונס בכל הסיפור?! הם

היו צריכים לזכות באיזה פרס.. והסולן של פוו פייטרס באמת נדחף יותר מידי, חוץ מהקטע שהוא היה עם MCR וזה היה דיי מצחיק חח

../images/Emo216.gifהייתי בטוחה הם לוקחים את הפרס

של "סאונדס או יורופ"..אבל כנראה הם הודחו

עזבו את הלהקות והזכיות והכל,

אני היחידה שממש התלהבה מכל העיצוב והאורות והאפקטים והכל? חחחח כל הטקס [טוב, ראיתי רק את החצי האחרון|:] הייתי כזה "יאאאא איזה יופייייייי" והאמת שדייב היה דיי מעפן>: אבל סנופ דוג בכל מקרה מלך. ועיצבן אותי שבכל קטגוריה היו אותם להקות שוב ושוב ועם כל הכבוד שלי אל ג'ראד ליטו הקטע עם הלהתקשר יצא טיפהלה עלוב חח חבל שקלאקסונס לא ניצחו.. ובייבישאמבלס היו טובים. אוף פיספסתי את איימי): בקיצור: אני צריכה לראות את החצי הראשון של הטקס ולא כל פעם להדליק את הטלויזיה ולראות שזה האמצע.

Runt

New member
חחחחח

אני מה זה לא מסכימה עם כל מה שכתבת אבל כןןןן העיצוב של המקום היה ממש מגניב ובהופעה של פו פייטרס הייתי כזה "יואווווווו אורות!!!!!! הרבה אורות!!!!!!" ואהבתי את זה שהמגישים יצאו כזה מהרצפה והיו לייזרים ירוקים [WEE MUSEEEE] המממ זהו

Runt

New member
טוב

קראתי שוב ואני דווקא כן מסכימה עם כמה דברים

חחח לגמרי!

האורות ברצפה היו גאוניים לדעתי, למה אין לי כזה בבית?! וכן וואי ההופעה של פו פייטרס באמת הייתה ממש טובה חח לא הסכמת עם הסנופ דוג בטח, נכון? חח בוא נגיד שיש לי עבר וטעם מגווניםD: ו, אוף, לא ראיתי עדיין את החצי הראשון של הטקס

Runt

New member
סנופ דוג מגניב

אבל גם דייב יצא ממש ענק, הוא בכלל לא מעפן

למעלה