שרשור
ים I guess

2Dirrty4U

New member
כשהיא רק הגיעה לשטיח האדום

ולא היו עדיין תמונות ברורות מישהו צילם כמה תמונות בפלאפון והעלה לאינסטגרם וחשבתי שאלו תמונות של איזה "כוכבת" נשכחת סטייל ליל' קים מתחילת שנות ה-90 ורק אחר כך הבנתי עד כמה המצב עגום שזאת ריהאנה בשנת 2014

Music Man XD

New member
וואו, אמיצה.

ואין לי בכלל במה להתבייש, פצצה מתקתקת! יפהפייה. אני רק מקווה שזו פרווה מזויפת.

Showy

New member
גם אתה פצצה מתקתקת ומהמם ואין לך סיבה להתבייש

Rud3 Boi

New member
כרטיסי קולנוע באינטרנט...הצילו...?

טוב אז הזמנתי לנו כרטיסים למליפיסנט בתלת מימד.
אחרי שקיבלתי מספר ואישור הזמנה באתר של סינמה סיטי וקיבלתי אישור הזמנה למייל שלי, קרס לי האינטרנט.

זה עלול לגרום בעיות בהזמנה, או שבגלל שזה קרה אחרי שקיבלתי אישור הזמנה באתר ולמייל אז ההזמנה כבר סגורה ולא משנה אם קרס לי האינטרנט שנייה אחרי?.

DAN1EL

New member
מאמין שלא תהיה בעיה.

אתה פשוט צריך לבוא עם הכרטיס אשראי שאתו הזמנת, להעביר במכונות של הכרטיסים וזהו.

Showy

New member
ערן, כתבתי את המקום הראשון שלי.

אז אני אשמח אם תקפיץ!

Music Man XD

New member
גועל נפש, פדופיליה של ממש.

נמאס לי מהסחר הזה בילדים. אנשים מתלוננים על ילדים הודים שתופרים בגדים של זארה בשביל דולר בחודש (ובצדק), אבל משתפים פעולה עם הגועל נפש הזה.

נמאס לי לראות ילדים בפרסומות, בקליפים זנותיים, בריאליטי. מספיק. זה מכוער, וזו תעודת עניות שלנו כחברה. לא צריך לחקות את האמריקנים בכל דבר, כי יש בחברה הזו הרבה תחלואים רעים.

ערן1987

New member
אתמול בערב נתקלתי בשיא חדש של חוצפה

לא אחפור לכם יותר מדי על המסביב, אגיע ישר לעניין. אתמול הייתי בהקרנת חצות של "אקס מן" החדש (שהוא ממש טוב, שיפור משמעותי מהקודם שהיה מאעפן) בסינמה סיטי גלילות וישבתי בשורה הלפני אחרונה. ממש בתחילת הסרט יב מאחוריי זוג שהחליט שזה הזמן הנכון להדליק ג'וינט ולהתמסטל כמו שצריך.

אין לי בעיה, תעשנו מה שבא לכם ומתי שבא לכם - אבל לא בזמן הסרט! מה נסגר אתכם??? חשבתם שאף אחד לא יריח את זה? שאף אחד לא ישים לב? אני נשבע שאם היה נכנס סדרן הייתי אומר לו על זה ולא היה אכפת לי בכלל מההשלכות שזה היה יכול לגרום להם, באמת. אנשים מטומטמים שאין דברים כאלה.

2Dirrty4U

New member
לא פנית אליהם שזה מפריע לך?

מי מדליק סיגריה בקולנוע? ג'ויינט לא ג'ויינט זה בכלל לא משנה!
מה נדפק עם האנשים בזמן האחרון?!

2Dirrty4U

New member
זה הזכיר לי אגב את אתמול

שבפעם המי יודע כמה הבנתי שאני שונאת ילדים קטנים ומפגרים חסרי כל חינוך!

כמו בכל שבועות אנחנו נוסעים למסעדת משק בסגנון בוטיק ברמת הגולן שהם מכינים שם גבינות מחלב עיזים שהם מגדלים וכו' וכו'.
לצד המסעדה הם מגדלים חיות משק ויש שם את הקוביות חציר שהם אוכלים.
כל שנה בנוהל אנחנו אחרי הארוחה הולכים להאכיל את החיות ולהצטלם על החציר. השנה היו שם כל כך הרבה ילדים מפגרים שחשבתי אני הולכת לדקור שם מישהו!

קודם כל היה שם ילד בן איזה 6-8 שהאכיל את העיזים בנייר. פאקינג נייר! ואני שומעת את הילד אומר לחבר שלו "האכלתי אותו כבר באיזה 5 דפים הוא עוד שניה נחנק". וואו מה קרה לי ברגע שראיתי את זה!
תפסתי את היד שלו עם הנייר התחלתי לצעוק עליו ואז כשהוא ניסה להשתחרר מהאחיזה שלי דחפתי אותו והוא נפל על האבנים שם. אבא שלי שהיה לידי עם המצלמה ראה את זה צחק ואמר לי "תזהרי שלא יראו אותך זה קצת כמו התעללות בילדים". ומישהו שעמד לידי עודד אותי ואמר לי לדחוף לו את הנייר לפה. לצערי לא הספקתי וחבל.
אחר כך כשהלכנו לחציר באו איזה 10 ילדים מפגרים שהתחילו לקפוץ ולזרוק חציר אחד על השני וכל מה שביקשנו זה 5 דק' בשביל להצטלם. שהם יכבדו לרגע אנשים מבוגרים מהם ויצאו לי מהפריים? פחח כן בטח.
ברגע מסויים כשממש התחלתי לצרוח עליהם ואבא שלי צועק לי שאני אזרוק אותם מהחציר למטה הם קצת התפזרו ותפסו ספייס (לאיזה דקה) ואיך שהוא בא לצלם אותי נכנסה לו ילדה ממש מול הפרצוף והוא תפס אותה ביד והעיף אותה אחורה ואז נקרעתי מצחוק "התעללות בילדים הא אבא"

הייתי בשוק!

אני לא מבינה מה זה החינוך הזה שהם מקבלים!
שאחיין שלי בן ה-4 יעשה דבר כזה? בחיים לא!
איפה הכבוד לאנשים ולבע"ח? איפה המשמעת? מה זאת ההתחצפות הזאת? פשוט בזיון להורים שמגדלים יצורים ברברים כאלה! מה יגדל מהם?

ערן1987

New member
בטח שהערתי להם!! הסתובבתי אליהם בפרצוף

כועס (שבטח פחות ראו אותו כי הייתי עם משקפי תלת מימד עצומות על הפנים חח) ואמרתי להם "מה, אתם באמת מעשנים פה *את זה* עכשיו? תפסיקו עם זה בבקשה" ואחרי עוד דקה-שתיים הם הפסיקו ועברו למה שכנראה היה המקומות שלהם, 3-4 שורות מלפניי.

כאילו, מה? מה נהייה? מה זה השטויות האלה? מה נראה לכם שאתם מעשנים, שזה יריח כאילו אני שוחה בבריכת ורדים? אנשים הגיעו לרמה חדשה של דפיקות.

Music Man XD

New member
איכס,

שונא את הפוצים המגעילים האלה שחושבים שהעולם שייך לאמא שלהם ושהשמש זורחת להם מהרקטום. גועל נפש. אני מקווה שיום אחד העולם יחזיר להם על חוסר ההתחשבות המשווע הזה, גושי גועל נפש מגעילים ומסריחים שכמותם!

אני לא צוחק, אנשים כאלה מעלים את סף העצבים שלי לרמה לא נורמלית.

למעלה