זה הזכיר לי אגב את אתמול
שבפעם המי יודע כמה הבנתי שאני שונאת ילדים קטנים ומפגרים חסרי כל חינוך!
כמו בכל שבועות אנחנו נוסעים למסעדת משק בסגנון בוטיק ברמת הגולן שהם מכינים שם גבינות מחלב עיזים שהם מגדלים וכו' וכו'.
לצד המסעדה הם מגדלים חיות משק ויש שם את הקוביות חציר שהם אוכלים.
כל שנה בנוהל אנחנו אחרי הארוחה הולכים להאכיל את החיות ולהצטלם על החציר. השנה היו שם כל כך הרבה ילדים מפגרים שחשבתי אני הולכת לדקור שם מישהו!
קודם כל היה שם ילד בן איזה 6-8 שהאכיל את העיזים בנייר. פאקינג נייר! ואני שומעת את הילד אומר לחבר שלו "האכלתי אותו כבר באיזה 5 דפים הוא עוד שניה נחנק". וואו מה קרה לי ברגע שראיתי את זה!
תפסתי את היד שלו עם הנייר התחלתי לצעוק עליו ואז כשהוא ניסה להשתחרר מהאחיזה שלי דחפתי אותו והוא נפל על האבנים שם. אבא שלי שהיה לידי עם המצלמה ראה את זה צחק ואמר לי "תזהרי שלא יראו אותך זה קצת כמו התעללות בילדים". ומישהו שעמד לידי עודד אותי ואמר לי לדחוף לו את הנייר לפה. לצערי לא הספקתי וחבל.
אחר כך כשהלכנו לחציר באו איזה 10 ילדים מפגרים שהתחילו לקפוץ ולזרוק חציר אחד על השני וכל מה שביקשנו זה 5 דק' בשביל להצטלם. שהם יכבדו לרגע אנשים מבוגרים מהם ויצאו לי מהפריים? פחח כן בטח.
ברגע מסויים כשממש התחלתי לצרוח עליהם ואבא שלי צועק לי שאני אזרוק אותם מהחציר למטה הם קצת התפזרו ותפסו ספייס (לאיזה דקה) ואיך שהוא בא לצלם אותי נכנסה לו ילדה ממש מול הפרצוף והוא תפס אותה ביד והעיף אותה אחורה ואז נקרעתי מצחוק "התעללות בילדים הא אבא"
הייתי בשוק!
אני לא מבינה מה זה החינוך הזה שהם מקבלים!
שאחיין שלי בן ה-4 יעשה דבר כזה? בחיים לא!
איפה הכבוד לאנשים ולבע"ח? איפה המשמעת? מה זאת ההתחצפות הזאת? פשוט בזיון להורים שמגדלים יצורים ברברים כאלה! מה יגדל מהם?