אני לא מאמין שאני עומד להגן על מורינו
תחושת הבחילה והזעזוע... לא האמנתי שהיום הזה יגיע. אבל הנה: מוריניו מאמן מצויין. הוא יודע כדורגל. העובדה היא שהוא לקח שני גביעי אירופה, עם קבוצות שאינן מהאריות של אירופה (אינטר, וקבוצה פורטוגלית... אני חושב שפורטו, אבל אין לי כרגע כוח לבדוק ולוודא). וזה כבר מראה שהאיש יודע כדורגל. כי נודה באמת, עם קבוצות כמו באיירן עם ברצלונה להיות בצמרת העולמית זו לא חוכמה. זו כן חוכמה להביא קבוצות כמו אינטר לשם. אז כן, הסיבוב שלו בספרד הסתיים בכישלון, ללא ספק. הוא לא הצליח לרסק את השליטה של ברצלונה, הסיבה בגללה הובא לריאל מדריד. בתהליך, הוא גם הוכיח שהאופי שלו מזעזע, הצליח להסתכסך עם כולם בספרד - כולל עם הקבוצה שלו, נשיאיה ושחקניה - וכולם די מברכים שהוא עזב את המדינה. אבל מכאן ועד לומר שהוא לא מבין כדורגל או "תוצאות אפס", הדרך עוד ארוכה. ועכשיו תסלח לי, אני אלך להקיא. הגענו לזמנים טובים, שאני מגן על מוריניו...
לגבי פפ, קשה לדעת אם הוא באמת מאמן גדול, או שפשוט התמזל מזלו להדריך את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורגל - ויש שיגידו הגדולה מכולן. לכן, המבחן שלו הוא עכשיו בבאיירן. אם הוא יצליח לשחזר את ההצלחה של ברצלונה שם, לא יהיו הרבה שימשיכו לפקפק בכישוריו - למרות שהוא עדיין יצטרך ללכת לקבוצה חדשה לגמרי ולבנות אותה, זו לא חוכמה לקבל קבוצה שבה התפקיד היחיד שלך הוא "לא להרוס".
לגבי מכבי, לא יודע. לא מעניין ולא מתעניין. יש לי אמנם קבוצה אהודה בארץ, אבל מכיוון שזו בית"ר, שבשנים האחרונות מתדרדרת מדחי לדחי, אני לא מתעניין באמת בכדורגל ישראלי. רק אירופאי, ובעיקר הבונדסליגה (שבועון כדורגל מפורסם ניתח והכריע שהיא הליגה הטובה בעולם) וליגת האלופות.