שרשור
באיחור!!

askimosi

New member
מי צפה אתמול בגמר ליגת האלופות?

איזה משחק הגרמניות נתנו!מהירות טכניקה ובעיקר יצירת מצבים מה עוד צריך?שווינשייטגר בכלל לא הורגש בבאיירן
,רובן לא היה חד, לפחות לא במחצית הראשונה יכל לסיים עם שלישיה לפחות ביום טוב,לפחות פיצה לקראת הסיום עם ההליכה עד הסוף דרך כול ההגנה של דורטמונד
.
דורטמונד בעצמה קבוצה דיי מוכשרת שמורכבת בעיקר משחקני בית,אני אומר עוד שנתיים - שלוש,אחת הגדולות תרכוש את הלובובסקי הזה,שחקן מהיר וחד.

באיירון מינכן אלופת אירופה 2012-2013
,
אסקימוסי

ניר4819

New member
כאוהד באיירן מינכן

אתה מתאר לעצמך ששמחתי מאד בסיום המשחק. 12 שנים אחרי הגביע הקודם, עוד אחד, 5 במספר. האמת שבאיירן לא נראתה טוב בשלבים מסויימים במשחק. היא נראתה לחוצה מאד (הקוף של שני הגמרים הקודמים, בהם היא הפסידה), שחקנים משמעותיים לא הורגשו - לא רק שוויני, גם מולר כאילו לא היה קיים על המגרש - והיא נלחצה לשערה. רק הצלות מדהימות של נויר מנעו מדורטמונד לעלות ליתרון במחצית הראשונה. מזל שיש לבאיירן את רובן, שעד אתמול נחשב ללוזר שלא מגיע למעמדים גדולים. אני רוצה לראות את גווארדיולה מעיף אותו עכשיו, אחרי שהוא נתן את גבעי אירופה במו רגליו.

ואגב גווארדיולה - אני לא מקנא בו. מה הוא יכול לעשות בקבוצה כמו באיירן, שלקחה העונה אליפות בהפרש גדול מכל שאר הקבוצות, שזכתה בגביע אירופה, שאולי תזכה גם בגביע הגרמני ועל כן בטרבל? מה אפשר לשפר בקבוצה כזו, שנראית מושלמת פשוט - עוד יותר עכשיו, אחרי רכישת גצה, כשאני מבין שגם לובנובסקי על הכוונת. יותר מאשר לבנות, הוא צריך לא להרוס. אבל עד שהוא יגיע לקבוצה, אוהדים כמוני יכולים להמשיך ולשמוח בהישג של אתמול.

askimosi

New member
אייך שבאיירן נראת

בטוח תקח טרבל אלא אם רובן ישבור רגל ולנויר יקפאו הידיים
.באמת נראו בשוק קצת במיוחד דנטה עם הפנדל המיותר שלו,אבל כן אפשר להבין אותם עם המזל הרע שרדף אותם בשנים האחרונות.
דווקא למרות הלחץ אהבתי את המשחק של שתיי הקבוצות,את הבעיטה של אלבה בין שניי שחקנים של דורטמונד
במזל השוער של דורטמונד ראה את הכדור וכמובן הצמד חמד ריברי את רובן.גם לאהם היה בסדר.

אני לא שרוף על אף קבוצה האמת ולא ממש עוקב מה שכן עד היום הייתי בעד בארסה ומעכשיו בעד באיירן.כן אני מאותם "אוהדים" שמחליפים לקבוצות מצליחות יותר

לגבי פפ גווארדיולה אז לדעתי סתם עושים ממנו מאמן גדול,פשוט היה לו מזל שנפל בתקופה מצוינת מבחינת בארסה,בדיוק כמו שמנפחים את ז'וזה מורניו.לדבר הוא יודע יפה - תוצאות אפס!
אז יהיה שנה - שנתיים ואז מה?הקבוצה תתחיל לזייף כמו שבארסה מזייפת היום אחרי שהנ"ל השאיר את הקבוצה צולעת, חבל היו צריכים להשאיר את המאמן הנוכחי.עשו טעות.

נ.ב.לא צופה בליגה הישראלית בכלל,מה דעתך על מכבי - ת"א יעלו השנה לשלב הבתים של ליגת האלופות?

אוהב לצפות אך ורק בליגת האלופות,
אסקימוסי

nitsansh

New member
עוד לא היתה הגרלה, לא יודעים מי יהיה המאמן

ובטח שההרכב עוד לא סגור... אז על סמך מה אפשר בכלל לחזות?? זה אפילו לא הימור...

askimosi

New member
ברור שלא...

אבל אם יעשו רכש והם יעשו כנראה, אז יצטרפו לא הרבה, כי סה"כ ממה שיצא לי להתרשם מהאלופה החדשה יש לה שלד דיי טוב ויציב שרץ לאורך זמן,חבל באמת שהגרסיה הזה עזב.
סה"כ נראת לי קבוצה מגובשת אז כן הייתי נותן לה סיכוי.

מה שמזכיר לי אגב שפעם לפניי איזה 10 שנים בביקורי האחרון בח"כ,אז מכבי חיפה עלתה לראשונה לשלב הבתים,התערבתי עם מאמן(שם) שמכבי חיפה תנצח במשחק הראשון את פנתינייאקוס.בזמנו היה להם את איגבני יעקובו את ז'וטאטאס והקרואטים פראליה וג'ובני רוסו(מי זוכר?)וליוונים לעומת זאת היה הרכב חלקי ביותר.שמח שזכיתי בהימור על סך 50 ש"ח, הערס עמד בהבטחה
.

כרגע לא מהמר על אף אחד,
אסקימוסי

ניר4819

New member
אני לא מאמין שאני עומד להגן על מורינו

תחושת הבחילה והזעזוע... לא האמנתי שהיום הזה יגיע. אבל הנה: מוריניו מאמן מצויין. הוא יודע כדורגל. העובדה היא שהוא לקח שני גביעי אירופה, עם קבוצות שאינן מהאריות של אירופה (אינטר, וקבוצה פורטוגלית... אני חושב שפורטו, אבל אין לי כרגע כוח לבדוק ולוודא). וזה כבר מראה שהאיש יודע כדורגל. כי נודה באמת, עם קבוצות כמו באיירן עם ברצלונה להיות בצמרת העולמית זו לא חוכמה. זו כן חוכמה להביא קבוצות כמו אינטר לשם. אז כן, הסיבוב שלו בספרד הסתיים בכישלון, ללא ספק. הוא לא הצליח לרסק את השליטה של ברצלונה, הסיבה בגללה הובא לריאל מדריד. בתהליך, הוא גם הוכיח שהאופי שלו מזעזע, הצליח להסתכסך עם כולם בספרד - כולל עם הקבוצה שלו, נשיאיה ושחקניה - וכולם די מברכים שהוא עזב את המדינה. אבל מכאן ועד לומר שהוא לא מבין כדורגל או "תוצאות אפס", הדרך עוד ארוכה. ועכשיו תסלח לי, אני אלך להקיא. הגענו לזמנים טובים, שאני מגן על מוריניו...

לגבי פפ, קשה לדעת אם הוא באמת מאמן גדול, או שפשוט התמזל מזלו להדריך את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורגל - ויש שיגידו הגדולה מכולן. לכן, המבחן שלו הוא עכשיו בבאיירן. אם הוא יצליח לשחזר את ההצלחה של ברצלונה שם, לא יהיו הרבה שימשיכו לפקפק בכישוריו - למרות שהוא עדיין יצטרך ללכת לקבוצה חדשה לגמרי ולבנות אותה, זו לא חוכמה לקבל קבוצה שבה התפקיד היחיד שלך הוא "לא להרוס".

לגבי מכבי, לא יודע. לא מעניין ולא מתעניין. יש לי אמנם קבוצה אהודה בארץ, אבל מכיוון שזו בית"ר, שבשנים האחרונות מתדרדרת מדחי לדחי, אני לא מתעניין באמת בכדורגל ישראלי. רק אירופאי, ובעיקר הבונדסליגה (שבועון כדורגל מפורסם ניתח והכריע שהיא הליגה הטובה בעולם) וליגת האלופות.

askimosi

New member
מוריניו גדול?

הוא רק יודע לדבר יפה וכן הפה שלו עשה לו די הרבה צרות בקבוצות בהן אימן,הייתי מסכים איתך אם היה לוקח קבוצה מליגה ז' של פורטוגול ומביא אותה לטופ של הקבוצות, אבל קבוצות כמו פורטו ואינטר זה לא חוכמה כיוון שאלה קבוצות צמרת במדינתם(פורטוגול,איטליה)יושבות באופן קבוע בראש הטבלה+-.לא אמרתי שהוא לא מבין כדורגל לגמרי יש לו ידע אבל לא כמו שעושים ממנו.קח למשל את אברהם גרנט מישהו משלנו,אותו אני מעריך נתנו לו את צ'לסי בלי יותר מידיי כוכבים והוא הצליח להביא אותם לגמר ליגת האלפות(חבל שהיה לו נאחס עם הפנדלים).לגווארדיולה יש שם גדול כשחקן אבל כמאמן לא יצא לו להוכיח את עצמו כיוון שנחת בקבוצת שהיום בשיאן,אני אומר אתוצאות תראה עוד שנתיים שלוש כשהשלד הקבוע של באיירן ירוץ ואז יהיה צורך ברכש לאט לאט הקבוצה תורכב כמעט מחדש ואז נראה האם השיטה שלו עובדת.לדעתי לא כי אם הייתה,היה נשאר בבארסה והיא לא הייתה מזייפת.

ליגה ישראלית זו שכונה,טוב שאתה לא צופה בה אין מה לצפות,בזמנו צפיתי במספר קבוצות ישראליות ששיחקו באירופה וזה הכי רחוק שהגעתי בנושא

ולסיום אקנח בקטע די מצחיק מקומדי סטור,מוזמנים להכנס גם אנשים שלא צופים ב

http://www.youtube.com/watch?v=KaiSupV9wiE

,
אסקימוסי

nitsansh

New member
אני פתחתי את הטלויזיה 13 דקות לפני הסיום...

ספורט ממש לא ענין אותי בזמן האחרון...

מישהו יודע מי זכתה בליגת האלופות של הנשים??

AlanSmith

New member
צפיתי אבל עשיתי גם עוד דברים במקביל. התרשמתי

ש2 השוערים נתנו חתיכת הצגה. הקבוצות נתנו תצוגה ברמה גבוהה מאוד, אז לא היה איזה דרמה מיוחדת ולא היה גמר בלתי נשכח. אבל בהחלט הקבוצה הראויה על סמך כל העונה ניצחה.

הקטע עם זה שמחליפים מאמן זה הקטע הכי אבסורדי שיצא פה:). אין לי מושג איך התחיל כל הסיפור של הרצון בהחלפת מאמן אבל זה יצא ממש מצחיק שקבוצה שעושה בית ספר לכל אירופה המאמן שלה לא ממשיך עונה נוספת.

askimosi

New member
גם לי אין מושג...

חבל באמת,גווארדיולה יהרוס את באיירן כמו שהוא הרס את בארסה.באיירן באמת הייתה טובה לאורך כול העונה.
רובן הפתיע העונה ממש סוס עבודה נחוש,הייתי מעניק לו את נעל הזהב בעיקר עבור הנחישות וההקרבה שנתן.

דרמה אומנם לא הייתה אבל אהבתי את המהירות ואת הטכניקה שנתנו שתיי הקבוצות

כמו שאומרים בגרמנית Fantastische,
אסקימוסי

Elle992

New member
שרשור
באיחור!!

יאללה, שרשרו בכייף שלכם את כל העצבים/הדיכאונות/המבוכות ובכללי אפילו סתם דברים שרציתם לשתף

Elle992

New member
רוצה להרחיב לי על זה..?

אני אוהבת רק מונדיאל, זה הדבר היחיד שבאמת אני נהנת מימנו בכדורגל, שנה שעברה צפיתי והצלחתי אפילו לדעת בכל משחק איזו קבוצה תקח...

אז..אם בא לך להרחיב אשמח לשמוע ולהרחיב את אופקי בכל הקשור לכדור העגול

supersonic777

New member
יאללה,לכי על זה!לחכות 4 שנים...

מה עם צ'מפיונס ליג?
ליגה אנגלית?
ליגה ספרדית?
ליגה איטלקית?
ליגה גרמנית?
מה עם כדורסל?

Elle992

New member
על מה ללכת? למונדיאל? לעע עם מי....

אם היה עם מי הייתי הולכת בכייף, אקח מקומות ראשונים ואמות באמצע המשחק מהצרחות. מוות מיוחד במינו

לא כדורסל זה ****, ממ לא מבינה ממש בכדורגל....יודעת רק שהמונדיאל זה כייף כל...כך, יש שם אנרגיה מיוחדת...זה בנלאומי!

תמיד רציתי להכיר גבר שאוהב כדורגל ובייחוד מונדיאל כמוני אבל לצערי הרוב היו......כבדים מדי בתחום ואני עדיין פרגיה שלא מבינה מי נגד מה. אני מבינה רק שכייף לי לצפות ולדעת מי יקח

גם אני חובבת מונדיאל

כל ארבע שנים זה מספיק לי, ובאמת יש אווירה נורא מרגשת בטורניר הזה. לא תמיד יש לי כוח לראות משחק שלם, בכל זאת, שעה וחצי לפחות, אבל תמיד יש רגעים שווים.

supersonic777

New member
מי שאוהב כדורגל,בטוח אוהד קבוצה כלשהי...

העצבים הם אותם עצבים

הכדור הוא אותו כדור...
ברור,מונדיאל זה כל העולם צופה!
רק מה,רק 32 נבחרות משתתפות!

Elle992

New member
אויי..נגעת בנקודה רגישה!

עדיין אין לי קבוצה ממשית...אבל במונדיאל אהבתי מאוד את גרמניה..

supersonic777

New member
א'.תתחילי לאהוד!תראי לאיזו קבוצה מתחברת...

ב'.גרמניה,הנבחרת עם הכי הרבה הופעות במעמדי חצאי גמר וגמר!
"כדורגל משחקים 90 ד' ובסוף הגרמנים מנצחים"...
אבל המשפט הזה היה בעוכריהם בשנת 1999 בגמר מול מנצ'סטר
יונייטד!באיירן הובילו 89 ד' כבר חשבו,זהו,נגמר...טעות,לא!קיבלו 2 גולים
תוך 2 ד'!

Elle992

New member
לא יודעת...אולי במונדיאל השנה אצליח לגבש

לאיזה קבוצה אני יותר נמשכת, עד אז אני מעדיפה להמנע מספורט חוץ ממונדיאל

למעלה