שרשור
באיחור!!

Elle992

New member
רוצה טיפ? קבל טיפ


לעולם אל תשחק באש, אתה לא באמת יודע באיזה רמת כוויה תצא ומה הנזק העתידי,
 

C l u e

New member
ארסטד דיבלופמנט חזרה ל-15 פרקים חדשים!!!!!!!!

אני יודעת שזה עצוב, אבל זה אחד הרגעים הכי מאושרים בחיים שלי.
וגם אחד העינויים הגדולים , כי אין לי שניה פנויה ואוכל להתפנות לזה רק ביום שבת, שזה עוד נצח. עכשיו מתחילה פראנויית הספויילרים בפייסבוק- כבר שמתי על הייד את כל מי שאני יודעת שמתכוון לראות.

טוב, בטח אין לכם שום מושג על מה אני מדברת בכלל, אז נפסיק כאן :)
 

טום גיא

New member
את לא מבינה בכלל עד כמה אני מזדהה.

(ואיך זה שאין אייקון של "רוקד ריקוד תרנגולת לאור הזדהות"???)

קבעתי עם חבר לראות את זה מחר, אבל עדיין לא הספקתי לגמור לראות שוב את כל העונות הקודמות, בתור הכנה.... מה את אומרת - להצטרף או להתאפק?
 

C l u e

New member
אני בדיוק באותה הדילמה

מצד אחד, מרתון של העונות הקודמות לגמרי יישפר את חוויית הצפיה בפרקים החדשים. מהצד השני, לא יודעת איך זה עם חברי הפייסבוק שלך, אבל אצלי המון מהם כבר התחילו לראות וכל כניסה לפייסבוק היא סכנת ספוילרים.

(זה לגמרי אירוע שמצדיק אייקון של ריקוד תרנגולת)
 

טום גיא

New member
את ממש מכניסה אותי לחרדות

לא חשבתי על זה אפילו. אני בעיקר חושש ממישהו אחד ספציפי שלא יוכל להתאפק מלהזכיר את זה כשאני אפגוש אותו. אני מקווה שאני אצליח להתעלם מהספוילרים מבעד לכל הסרטונים של החתולים והסטטוסים הפוליטיים. או שאולי הפתרון היחיד בינתיים הוא לסגור את המחשב והטלפון ולא לצאת בכלל מהבית?

בינתיים אני מצליח לדחות סיפוקים (ולא שלצפות שוב בפרקים הישנים זה סבל נוראי, אבל עדיין), וכן - זה בהחלט קשה, אבל נראה לי ששווה להתאפק (ועד אז אולי נוכל לחזק אחד את השני ברגעי שבירה).


אגב, אחרי שתסיימי לצפות בעונה החדשה - אז אם את לא מכירה, יש עוד שתי סדרות מעולות עם אותם השחקנים: You're better off Ted (יחסית מוכר) ו- The incredibly poor decisions of Todd Margaret (פחות מוכר, אבל גאוני לגמרי).
 

C l u e

New member
הבעיה שלי היא שאין לי זמן גם לפרקים הישנים

יש לי שבוע פסיכי מבחינת לו"ז.
הבעיה היותר גדולה היא שעוד שבועיים וחצי מתחילים מבחנים ואז הגשה של הסמינריון, ואין מצב שאני מחכה עד ספטמבר בשביל לראות ארסטד!!!

וואו, השיחה הזאת היא כל כך first world problem.

את בטר אוף טד אני מכירה והיא כמובן נהדרת. את השניה לא הכרתי. יופי, עוד סדרה שתצטרך לחכות עד שאסיים את התואר. נפלא!
 

טום גיא

New member
פיקוח נפש דוחה שבת

וארסטד דוחה מבחנים, את לא יודעת? תקופת מבחנים זה זמן מעולה לראות סדרות - אפשר להשלים עונה ביום. (לפעמים אני תוהה לאיזה הישגים הייתי מגיע אם היתה לי יותר משמעת עצמית).

וגם היתה לי הרגשה שאת לא תכירי את טוד מרגרט. אל תוותרי לעצמך, זה לגמרי חובה. (אבל אני מבין את ההרגשה שלך - כבר איזה שנתיים שאני דוחה את הצפיה ב-the wire מטעמי חוסר זמן).
 

C l u e

New member


על גאונות!

אין דרך להסביר על מה הסדרה. עקרון על משפחה של פסיכים, אבל זה לא באמת משנה. מה שעושה את הסדרה זה ההומור הגאוני והסופר מתוחכם שלה.

או בקיצור,
לך לראות- מומלץ לגמרי!
 
טוב קצת באיחור אבל מילה וחצי..

בשנה האחרונה אין כמו הכדורגל הגרמני למכונה הטקטית שהתרגלנו לראות שם נוספה מהירות והתקפיות שפשוט תמיד כיף לראות.
תוסיפו לזה שהקבוצות בבונדסליגה חייבות להיות 51% בשליטת האוהדים וקיבלתם מתכון לליגה ולכדורגל איכותי שמחובר לאוהדים ולחוויה מדהימה מסביב (ואת זה אומר חובב מושבע של כדורגל אנגלי). חוץ מזה עונה חלומית לבאיירן ועם כמה שדורטמונד סימפטיים אני לא באמת יכול לאהוד קבוצה בצהוב. המבחן הגדול יהיה שנה הבאה שיגיע גאוורדיולה ויצטרך לשחזר עונה שכזו. וחוץ מזה עוד עונת כדורגל נגמרה והנה מתפנים לעונת הספורט הקיצית שתמיד תמיד נחמדה ומעניינת..
 

askimosi

New member
מודה שלא עוקב אחר


הליגות השונות אלא בעיקר צופה בליגת האלופות, אבל אין ספק שבתקופה האחרונה הכדורגל של הגרמנים נראה אחרת,פחות טאקטי כמו שאמרת יותר מהיר וטכני.
כנראה שלא סתם מביאים את גווארדיולה,החליטו לקחת דוגמא מהספרדים עם הטכניקה שלהם והמהירות מהאנגלים.יהיה מעניין לראות עד כמה הגרמנים יתשלטו על ליגת האלופות בה שלטו עד היום הספרדיות והאנגליות.לגרמנים פשוט לא היה מזל.

בעד מתפרצת אבל לא באופסייד
,
אסקימוסי
 
למעלה