שרשור
טופיק

ailag

New member
ראיתי אתמול את הפרק ה-1

והוא מעולה!

ניסיתי להבין לגבי הגלולה שם - חשבתי שאולי יש משהו עם זה שהרביעית היתה שמאלית והשאר (ושרלוק) ימניים. אבל לא יודעת מה. (ויפה שהיא הצליחה לא למרוח את הדם בכתיבה משמאל לימין עם יד שמאל בזמן גסיסה, הרי בכתיבה עם יד שמאל היד עוברת מעל אותיות שהרגע נכתבו)

ואולי גם משהו עם מספר הגלולות שהייתם מצפים שיקטן מפעם לפעם, אבל תמיד יש 3 גלולות (גם אם חלק מהצילומים היו אחרי נטילת הגלולה זה עדיין אומר שלארבעה אנשים היו 3 או 4 לפני נטילת הגלולה. חוץ מלראשון שהיו לו גלולות מוזרות) ולשרלוק אחת. זה אומר שאולי המשחק לא הוגן.

בכל מקרה, אני חושבת שהוא לא ידע איזה בקבוק נכון, אחרת היה אומר את זה. אבל הוא לקח את הבקבוק הנכון, אם אכן היה בקבוק נכון, כי מישהו עם שכל כמו שלו יכול לדעת מהפנים של השני (אם השני יודע) אם זו בחירה חכמה או לא.

ailag

New member
נ.ב.

ואם שרלוק היה בטוח שזה הכדור הנכון הוא היה כועס על ווטסון שלא נתן לו להוכיח את הגאונות שלו.
והדיאלוג בסוף עם השמיכה זה כל כך מופאט שאפשר להתבלבל ולחשוב שזה הדוקטור.
והייתי צריכה לקשקש איפשהו אז הנה :)

shaharEB

New member
D:
לפרק ה1 של שרלוק

אני גם חושבת שהוא לא ידע מה הבקבוק הנכון..
כשג'ון שאל אותו אם הוא היה בולע את הכדור, ראו על שרלוק שהוא מהסס קצת מה לענות לו.
בכל אופן, ג'ון הציל אותו
^^

ailag

New member
פרק 1 עונה 1

טוב, הוא היה יכול פשוט ללכת.. ג׳ון הציל אותו מעצמו

ראית את ה- pilot או את הפרק ה-1?

אני מצאתי את הפיילוט משעשע בהרבה, ולמרות שהפרק ה-1 הרישמי עשוי הרבה יותר טוב ומכיל יותר פרטים, הפיילוט היה היחיד שבו אני צחקתי, היה גם חסר את חלק מהגאוניות של שרלוק- הוא התחפש הרבה בספרים.

אין ספויילרים בשביל מי שקרא את הספרים

אין פלא שמכירות הספרים עלו,
עם זאת שינו די הרבה דברים, ואני חושבת בתור מעריצה הדוקה מגיל מאוד צעיר של סידרת הספרים שלטובה, לפי הביקורות והרייטינג נראה שהרבה אנשים מרגישים כך.

חחח אצלי זה להפך, אפשר להגיד שאני מכירה את הסידרה 'דוקטור הו' בזכות 'שרלוק', רציתי לראות מה עוד מופאט עשה.

למעלה