אני רק רוצה לציין שראיתי!
אז ככה. זה לא מדהים כמו שכולם עושים מזה.
זה סבבה, במיוחד בהתחשב במשימה של לעשות את הסרט הזה עם כ"כ הרבה דמויות, ועוד לצרף את שומרי הגלקסיה, וכל הסיידקיקים של כל הגיבורים, זה הרבה.
המשימה עבדה דיי טוב, יחסית הצליחו לעשות סיפור דיי ברור, אם כי זה היה מעט ארוך לטעמי. וגם בשלב מסויים כבר שכחתי מי עם מי, כי היו איזה שלושה נקודות התרחשות (בחלל, באוגנדה ואני לא זוכרת אפילו איפה). והיה שלב כזה של- רקע זה המקום של טוני סטארק, מי נמצא איתו שוב? אה סטריינג' וספיידרמן אבל זה לקח כל פעם כמה שניות להיזכר.
עדיין כמה מהדברים הכי טובים זה כל מיני זיווגים ממש מוצלחים, כמו ת'ור ושומרי הגלקסיה, וסטריינג' וסטארק עבד ממש טוב. היו עוד אני כבר לא זוכרת.
- הנבל- מבחינת איך שהוא נראה, לא כזה עשה לי את זה. הוא באמת נראה מצחיק וסגול ועם אשכים בסנטר כמו שסטאר לורד אמר לו
כלומר אם המטרה הייתה שאני אפחד ממנו, זה לא הצליח.
אבל לפחות מבחינת האידיאולוגיה ומה שהוא רצה לעשות - בתכלס חשבתי שהוא דמות מאוד מאוד מעניינת. כי בניגוד לרוב הנבלים הגנריים של מארוול (בסרטים) שהם רוצים רק להשתלט על העולם כי הם רעים ומואההאהא... את ההגיון של ת'אנוס הצליחתי להבין, ואפילו דיי להסכים איתו. כאילו היה שלב שכבר הפכתי להיות בעדו.
הוא לא רוצה סתם לפגוע באנשים- הוא אומר שאם אוכלוסיית הגלקסיה תקטן ב-50% מי שיחיה יחיה טוב. אני לא יודעת אם זה באמת נכון, אבל לצורך הסרט נגיד שהוא צודק, לפחות בעולם של הסרט. יש פה דילמה מוסרית הרבה יותר מעניינת. האם לתת להמון אנשים לסבול, או להרוג חלק כדי לשפר את החיים של אחרים? אני חייבת להגיד שבתוך סרט אני כבר לגמרי הייתי איתו כי זה כ"כ מרענן שיש מוסר כזה אפור ומעניין, ואין טוב ורע חד משמעים כמו שיש בד"כ.

הסצנה שהוא מקריב את גומורה
באמת הרגשתי שהוא אוהב אותה ושזה קשה לו אבל שהוא חושב שזה הדבר הנכון לעשות.

שמחתי מאוד שזה נגמר תכלס בזה שהרע מנצח- כי בחיים לא הייתי מצפה את זה ממארוול. תמיד הטובים מנצחים, לא היה אף סרט של מארוול שהתקרב לסוף כזה. וחשבתי שיהיה משהו יותר אופטימי גם בסצנה של אחרי הקרדיט - אבל לא, רואים את מריה היל וניק פיורי גם מתים. והדבר היחיד שנותן תקווה מסויימת זה הסמן של קפטן מארוול (לא אני לא ידעתי שזה הסמל שלה, אמרו לי).
אני לא כזה התרגשתי שכולם מתו כי ברור לי שיחזירו את כולם. לפחות את כל מי שמת באקט הסופי (אני לא יודעת לגבי גומרה ומי שמת פני זה, לוקי ואידיריס אלבה כנראה מתים). זה פשוט כ"כ שקוף וצפוי, לא יכול להיות שהרבה כ"כ הרבה דמויות משמעותיות. אם יתגלה שאני טועה, ההערכה שלי כלפי מארוול תעלה המון. אבל אין סיכוי שהם הרגו נגיד את ספיידרמן (וכן זה היה הכי עצוב, אבל שוב, בגלל שאני יודעת שזה לא אמיתי אני לא באמת עצובה).