שרשור

Elle992

New member
שרשור

שרשרו לכאן כל דבר שלא קשור באופן ישיר לנושא הפורום, ובאופן כללי כל דבר שנראה לכם שמתאים.

שיהיה לכולם שבוע נהדר ומוצלח ובעיקר מלא באנרגיות חיוביות!!

לכל הבנות אי שם, בדרך לאי שם

וגם לבנים, נו, למרות שיגידו שזה גיי...

יש הרבה צבעים בחוץ, הרבה קופסאות הפתעה.
צריך רק לפתוח.

שיהיה שבוע יותר מוצלח מהקודם.

מוצ"ש עם רגשות מנוגדים.

- הייתי עם אמא בדייט. הלכנו לראות את הסטנדאפ של אורי חזקיה. הוא תותח (למרות שאדיר מילר הצחיק אותי הרבה יותר) היו קטעים שממש לא יכולתי להפסיק לצחוק.
שווה לראות אותו.

- אתמול בערב, כשחזרתי מהסטנדאפ, ראיתי בטלוויזיה את התמונה ושמעתי את השם של הרץ מרתון שנהרג. היה לי מוכר. בסוף מתברר שהוא היה נשוי למישהי ששירתתי איתה בצבא. הייתה המפקדת בשלישות..
אני אולי לא בקשר איתה, אבל אנחנו חברות בפייסבוק, ויצא לי לראות את התמונות מהחתונה שלהם... את התמונות היריון.. ופשוט מרגישים כמה אהבה הייתה ביניהם.
רק לפני כמה חודשים, ולא הרבה מהם, היא פירסמה סטטוס על זה שהיא והוא הורים.
הלב שלי פשוט מתכווץ מאז שהכל התחבר לי בראש... היא עדיין בשנות ה20, אלמנה אחרי בסה"כ שנתיים של נישואים.. אמא לעולל בן שלושה חודשים.. ועכשיו צריכה להתמודד עם משהו בסדר גודל כזה.
כואב הלב :(

קורע לב

אין הרבה מה להגיד. החיים כאלה הפכפכים, יום אחד אתה יכול להיות הכי מאושר בעולם ובשניה אחת הכל מתנפץ ועולמך חרב. אין כאב גדול יותר מלאבד בנאדם אהוב. מסכן הילד שיגדל בלי אביו.

Berethor

New member
עצוב

גם עליו וגם על אשתו והילד שעכשיו ללא הורה. זה היה כל כך טיפשי שלא ביטלו את המרתון בחום הזה.

מישהו שלח לי הודעה במסרים הבוקר...

בסביבות 8.אז אמ...עשיתי משהו עם ההודעה והיא נעלמה לי (ואין לי מושג מה) תשלח שוב ונחשוב עליך

Reyn

New member
עשית משהו עם ההודעה??

מה עשית עם ההודעה? ספרי לנו עכשיו ותקצרי את החקירה הזו! מופרעת אחת, את חושבת שתוכלי להתחמק עם זה? להודעה הזו היתה משפחה, היו לה ילדים, הם לא יוותרו כל כך בקלות! אנחנו נרד לשורש העניין! בסוף נמצא את הגופה, זה רק עניין של זמן!

ניר4819

New member
מישהו ראה אתמול את ביה"ס למוסיקה?

הקליטו לי וראיתי מקודם, והיה מדהים. ציינתי כבר שהתוכנית הזו עושה לי חשק לילד משל עצמי חחח? אם ההתלהבות שלי לאורך התוכנית הייתה בעיקר מגאיה, הילדה והחיוך המתוק, שהיא גם מוכשרת ומקסימה בצורה בלתי רגילה, אתמול לגמרי נכבשתי בידי אגם בוחבוט. היא ביצעה את ביאליק והכניסיני תחת כנפך, והיא הביאה לי דמעות לעיניים. שמעתי כמה ביצועים מפורסמים ויפים לשיר הזה, אבל מה שהיא עשתה... בחיי שאין לי מילים. אח, אני רוצה ילד משל עצמי, להיות אבא:)

חיפשתי לינק לביצוע שלה, אבל טרם מצאתי. אבל תנו לי להבטיח לכם, זה היה רגע של פעם בחיים, ברצינות.

Elle992

New member
תסלח לי באמת מקרב לב אבל-אני לא אוהבת

את התוכניות האלה כבר, גם כוכב נולד גם דה וויס כל זה כבר...איבד מהאיכות שלו,

בכל מקרה מסכימה איתך אגם ילדה מיוחדת עם קול יפה מאוד.

ניר4819

New member
לא ראיתי מעולם לא את כוכב נולד ולא את דה וויס

רק את ביה"ס למוסיקה. הקסם של הילדים והתמימות שלהם והמתיקות שלהם בשילוב עם קלאסיקות ישראליות אדירות (לאה גולדברג היא המשוררת האהובה עלי, ולשמוע את גאיה מבצעת את האמנם היה נפלא, למשל) פשוט מהפנטים וממגנטים אותי. ואולי זה קשור גם לכך שאני רוצה להיות אבא. ולא שהייתי מעודד או תומך בילד שלי ללכת לתוכנית האמורה. נהפוך הוא, הייתי עושה הכל לשכנע אותו שזה רעיון רע. אבל הילדים האלו כל כך מיוחדים ומקסימים, וכשאתה רואה אותם על הבמה אתה אומר - אני רוצה גם כזה.

Elle992

New member
אני דווקא מאלו שכן ראו כוכב נולד ודה וויס

כוכב נולד עד עונה 6 נהדר, משם התחיל להדרדר, האיכויות ירדו..זה הפך לתוכנית פושטית ואיבד מהאיכות שהייתה בהתחלה.

דה וויס...שאני לא אראה תוכנית שאביב גפן מנחה/שופט בה?! אין מצב!! אז ראיתי, עונה ראשונה היה נהדר העונה השניה..אולי זה אני שמשתנה עם הזמן וקשה לי תוכניות ריאליטי וכו', או שבאמת האיכות יורדת וזה הופך לדבר חסר כל ערך אינטלקטואלי עבורי,

והתוכנית בצפר למוזיקה-טוב, לא כזה מלהיב אותי לצערי. אבא שלי בוכה מהתוכנית הזו(מהתרגשות מהילדים) אבל לי זה לא מזיז כלום,

אני כנראה אשאר עם הסרטי אימה וכו' שלי ואשאיר לאחרים להנות מתוכניות כאלה

וואי גאיה.

הילדה הזאת פשוט קסם! היא מחייכת ואני נמסה.

אבל בדוק מי שתנצח תהיה מהקבוצה של משה. שיר או אגם. תותחיות..

ניר4819

New member
אינ דווקא חושב שזו תהיה אגם או גאיה

עם מירב הסיכויים לאגם. מה שהילדה הזו עשתה אתמול עם ביאליק היה משהו נדיר, של פעם בחיים. נגיד ככה - אם גאיה קנתה אותי עם הביצוע שלה לאליפלט, אגם כבשה אותי אתמול. ובלי קשר, גם אני נמס כשגאיה מחייכת את החיוך המתוק שלה. לאכול אותה פשוט. אני רוצה שתהיה לי בת כזו:)

ניר4819

New member
ראיתי מקודם באינטרנט שאגם זכתה בסוף, כצפוי

היא באמת שרה נהדר (למרות שכאמור רק בתוכנית הקודמת היא כבשה אותי סופית, עם הכניסיני). אני מבין שהיא עשתה מחווה למורה יהורם עם השיר "אל תשטה באהבה", מהנהדרים שלו. אראה התוכנית יותר מאוחר היום. ובערב יום העצמאות שני המחזורים יתאחדו לשיר שירים מהאלבומים שהקהל בחר כאלבומים הישראלים האהובים ביותר. אני כבר הצבעתי לפני כמה שבועות, אבל קשה לי להאמין שאנחנו אשכרה נשמע את הילדים מבצעים שירים מאפר ואבק, לטעמי ה-אלבום הישראלי הטוב ביותר, בטח האהוב עלי ביותר (סיפורי פוגי במקום השני, ואני מרוצה לשמוע שכוורת מתאחדים. אולי הפעם גם אני אוכל לראות אותם? אני בדרך כלל לא איש של הופעות רוק, אבל כוורת זה משהו אחר...).

dori78

New member
קטנה בקשר לכוורת

הם לא ממש מתאחדים, כרגע מתוכננות שתי הופעות בבריכת הסולטן בירושלים, במסגרת פסטיבל ישראל ביוני.
הכרטיסים נגמרו בערך שעה ורבע אחרי שנפתחה המכירה, ביום ראשון 10.3.
ככה שאם עוד לא קנית כרטיס ולא יהיו הופעות נוספות - כנראה שלא תוכל לראות אותם.

ניר4819

New member
באסה...

לא הלכתי להרבה הופעות רוק בחיי, וכוורת אהובה עלי מאד (בעיקר בזכות סיפורי פוגי). נקווה יהיו עוד הופעות. מי כן ראיתי בהופעה? את שלמה ארצי, אביב גפן, את פוליקר. וזהו...

למעלה