שרשור

dori78

New member
אוי ואבוי

אם זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את התמונה ששמת, מה זה אומר עלי?

sanaya7

New member
אני 1/4

פולניה, סבא שלי פולני
ואני גם מבינה פולנית, אז מי רוצה לדבר איתי proshu pani

ואני רבע רוסיה

אבל לא יודעת פולנית, ובטח שלא רוסית. הענף הרוסי במשפחה שלי הגיע לפלשתינה בתקופת התורכים.

ועכשיו אני צריכה לפרוש מהשיחה המשפחתית המרגשת זו

sanaya7

New member

גם ככה אין לי קרובי משפחה בגלל השואה ועוד את פורשת

בחינות, ראיונות עבודה,

כסף, חובות, דרישות, ציפיות...

איפה הימים שהדאגה היחידה הייתה שלא יתפסו לנו את ארגז החול בהפסקה בגן, או את המגרש בבית הספר?

מנומשת27

New member
איפה לכל הרוחות

אני מוצאת תווים להדפסה של Ruhe Sanft, mein holdes Leben?

האם יתכן שזו האריה היחידה של מוצרט שאין לה גרסה דיגיטלית בליווי לפסנתר?

כן, אני יודעת שזה לא קשור, אבל תרגישו חופשיים להשיב אם יש לכם מושג. אני אובדת עצות.

Elle992

New member
קראתי כמה פעמים בשביל לראות שהבנתי

אותך נכון, ניסית לחפש בגוגל? כלומר לחפש את התוים האלה להדפסה...אני לא מוצאת מקום אחר שאפשר לחפש...אולי פורומים שעוסקים בנושא?

יש גם את קהילת FXP שיש להם המון פורומים כאלה שאולי שם תוכלי למצוא פורום שמתעסק בתחום ויוכלו לעזור לך

מנומשת27

New member
אכן כן. הבנת אותי נכון.

חיפשתי בגוגל, וללא הואיל. כל מה שאני מוצאת זה את האריה כחלק מאוגדן של האופרה השלמה או אוסף אריות לסופרן - ואני בסה"כ זקוקה לעותק בודד שניתן להוריד ולהדפיס (ולא, לא לחליל...)

Elle992

New member

כואב לי נורא שאני לא יכולה לעזור לך...שאין ביכולתי את הכלים לעזור לך.....

האמת אני לא מבינה בתחום הזה ממש אבל אם חיפשת בגוגל ואין אני חושבת שזו תיהיה משימה לא קלה...נקווה שאחרים אולי מבינים ויוכלו לעזור, ובאמת סליחה

dori78

New member
אוף איתך,

עשית לי חשק לים ואני לא אוכל להגיע לשם עד שבת

לא ראיתי את האפליקציה עצמה

אז אני לא יכולה לחוות דעה, אבל מה גורם לך לחשוב שמדובר ב"פתיחות יתר"? זה משהו בין אשה לבין עצמה. איך יכולה להיות כאן פתיחות יתר?

dori78

New member
לא אמרתי מה *אני* חושבת על זה

העליתי נקודה לדיון.
פעם (במגזרים מסויימים גם היום) היה נהוג לחשוב שענייני מיניות זה משהו שאשה לומדת מאמא שלה או מהרבנית/מדריכת כלות לפני החתונה. לא דובר על מיניות שלא לצורך התרבות, בוודאי שלא היתה התייחסות לעינוג עצמי. גם היום, בחלק גדול מהמשפחות, לא מקובל לדבר עם אמא על העניין הזה ולכן (אני משערת) מלכתחילה נולדה האפליקציה. עצם הדיבור באופן פומבי על מיניות נשית שלא לצורך התרבות היא נפלאה בעיניי, אבל אני יכולה להבין שיש לא מעט אנשים שזה יפריע להם (כמו, להבדיל, קיומן של מודעות פרסומת לבגדי ים).

באופן אישי אני חושבת שזה מעוצב באופן מתוק להפליא ואני מקווה שזה לא יתוייג כ"אפליקציה לסוטים" כשזה ייצא.
לא שזה משנה מבחינתי, כי הסלפון שלי כ"כ ישן ובלתי טכנולוגי, שאף אפליקציה לא רלוונטית אליו.

למעלה