שרשור
שאלות

trilliane

Well-known member
מנהל
מחפשת המלצה על באפר טוב ולא יקר

קניתי את של לייף והוא מאורך (כמו פצירת קרטון רק עם נפח) וזה לא ממש נוח לי. כמו כן אני כמעט שלא משתמשת בו למשטח הציפורן (אני לא מרגישה צורך בבאפר למעט כדי להחליק את ה"מדרגות" בפיצולים...
) ולמעשה אני רוצה משהו שיהיה כמו פצירה עדינה מאוד כדי שאוכל להשתמש בו לקצה הציפורניים, כדי שהקצה יהיה חלק ונעים ולא חד ודוקר וגם כדי להסיר את כל השוונצים שנשארים אחרי הפצירה בלי לאכול עוד מהציפורן בטעות. בקיצור, אני מחפשת באפר גס יחסית שלא יישחק בקלות (כל הפצירות שאני מכירה גסות מדיי למטרותיי).

fionall

New member
הצהבת ציפורניים

אם אני שמה על הציפורניים מחזק ועליו לק צבעוני והציפורניים בכל זאת מצהיבות זה אומר שהמחזק גורם להצהבה? כי הלק הצבעוני הרי לא יכול להגיע לציפורן ולהצהיב אותה דרך המחזק, נכון? אם זה אכן המחזק, מהו בעצם הרכיב בו שגורם להצהבה?

hollypop girl

New member
כן, יש מחזקים שגם הם מצהיבים את

הציפורניים אבל כידוע לי לפחות, לא כולם.

lilo4

New member
זה יכול להיות גם וגם

יש מחזקים שגורמים בעצמם להצהבה, ויש מחזקים שפשוט לא מגנים מספיק על הציפורן ואז השימוש התכוף בלק מצהיב אותה.
אני לא יודעת להגיד לך איזה חומר בדיוק גורם להצהבה. אם המחזק הנוכחי שלך לא עוזר אני ממליצה להחליף.

hollypop girl

New member
הלקים של קרליין (כמו גם

אלה של ללין) מיוצרים על ידי שיק, כלומר ברוב המקרים (לדעתי, אפילו בכולם) את יכולה למצוא לקים
זהים לגמרי בשתי החברות.

אני מעתיקה את ההגדרה של דיופ ממילון המונחים של הפורום:

הפירוש המילולי של Dupe הוא לרמות או להוליך שולל.
בתחום האיפור משתמשים במילה הזו בתור קיצור למילה Duplicate- לשכפל.
הכוונה היא ששני מוצרים של חברות שונות זהים או דומים מאוד.
בדרך כלל ההשוואה נעשית כדי למצוא מוצר שנראה אותו דבר אבל יש לו תכונות אחרות- למשל כדי למצוא לק עם פורמולה טובה יותר, או לק יותר זול.

Evil Kittie

New member
לק סגול גליטרי של רבלון HELP!!!!

לא מזמן, אוליי לפני חודש או משהו,מישהי פרסמה תמונה או סווצ' של לק סגול גליטר של רבלון [במשפחה שלו היה גם אחד ורוד כזה ועוד אחד שקוף נדמה לי]
תמונה?שם?מישהי? ואיפה נראה לאחרונה?! תודה לכן!

hollypop girl

New member
יש לי את הורוד, עדיין בחיפושים אחר

הסגול.
אולי אני מתבלבלת עם כחול אחר אבל אני מכירה כחול שלהם שהוא בלי גוון של צבע (מלבד הגליטר) ושני
האחרים הם עם גוון...אוחח מישהו מבין על מה אני מדברת?

iefrat

New member
אפשר למצוא בסניפי ס.פארם אאל"ט ב 15 ש"ח

את שניהם. ראיתי בעזריאלי. אני פרסמתי פוסט על שניהם אך זה היה די מזמן

קישור

למעלה