שרשור

debby12

New member
מנהל
מגיעה לענות סוף סוף

* אתן אוהבות לקנות בגדים/נעליים? שונאת. הולכת רק כשאמא שלי באה לבקר,יחד איתה כמובן. פעמיים בשנה

* מתי הפעם האחרונה בה רכשתן פריט ומה הוא היה? סוודרים מקשמיר לחורף, באזור סוכות (אמא שלי ביקרה בחגים). בצבעים אחידים בלי דוגמא. בינתיים רמבו כבר זרק לי אחד לכביסה והרס אותו

* עם מי אתן הכי אוהבות ללכת לקנות בגדים (או שאולי מעדיפות לבד)? עם אמא שלי
* קניות בגדים לילדים - סיוט או כיף? כיף זה לא. זו מטלה...

* טיפים שצברתן לקניית בגדים? בגד צריך להיות נוח אחרת אף פעם לא לובשים אותו

אה וחברה סיפרה לי על האתר הזה - https://www.stitchfix.com/
מקבלים מהם כל פעם חבילה עם 5 פריטים ואפשר למדוד בשקט בבית ולהחליט מה לשמור ומה להחזיר. התדירות נקבעת על ידך כמובן. נראה לי שוס!! מתה לנסות את זה

* איזה פריט לבוש/הנעלה לא תקנו בחיים? נעליים עם עקבי סטילטו או עם עקבים גבוהים בכלל. בגדים חושפניים מדי (נזירה אני בנשמתי - מה אניעשה....). משהו מפרווה אמיתי או מעור - חוץ מנעליים
אבל מכירה אנשים שנמנעים מזה.

* האם טעמכן השתנה הרבה לאורך השנים? לא. הוא תמיד היה סולידי ומבוגר יחסית
*פריט שהוא "לניקוי יבש בלבד" - האם אתן מצייתות או היידה למכונה בכביסה עדינה? מצייתת. חליפות עבודה וכאלה - אין מה לעשות... מה שכן - אפשר ללבוש אותם די הרבה בלי לרוץ למכבסה כי מחליפים את מה שמתחתיהן - החולצה והבגדים התחתונים וכו'.

לא שמעתי על האתר הזה, אבל שמעתי על שירות כזה, נדמה לי

שב-Modcloth היה שירות דומה, אאל"ט. לי מפריע שבוחרים בשבילי בגדים. אני ברוב המקרים עוברת על כמה וכמה מאות פריטים כדי למצוא אחד, ולפעמים גם זה לא. אז הסיכוי שמישהו יבחר בשבילי ויקלע הוא לא גדול.
מצטרפת לעניין הנטיה לנזירות.

michal@gal

Active member
מנהל
סוף סוף שאלון שאני יודעת לענות עליו

אתן אוהבות לקנות בגדים/נעליים?
אני אוהבת לקנות בגדים ונעליים אבל בדרך כלל אין לי סבלנות למדידות וקשה לי למצוא בגדים שיושבים עלי טוב ומוצאים חן בעיני ועוד יותר קשה לי למצוא נעליים נוחות.
&nbsp
מתי הפעם האחרונה בה רכשתן פריט ומה הוא היה?
אם לא נספור את הקניה האחרונה שבה קניתי מכנסי טריקו פושטיים שיהיה נוח ללכת לבריכה, אז סבב הקניות הרציני האחרון שלי היה במאי, כשהיינו בלאס וגאס. קניתי 3 זוגות נעליים נוחות באותה חנות.
&nbsp
עם מי אתן הכי אוהבות ללכת לקנות בגדים (או שאולי מעדיפות לבד)?
אני אוהבת לעשות קניות בגדים עם הבנות שלי. מהן אני מקבלת עיצות אמיתיות ולא חנופה כמו מהמוכרות. גם אם הבנות לא מגיעות איתי לחנות אנחנו מתייעצות דרך וואטסאפ.
&nbsp
קניות בגדים לילדים - סיוט או כיף?
אני נהנית לקנות בגדים לבנות כי הן נהנות לקנות בגדים, למרות שבזמן האחרון זה לוקח כל כך הרבה זמן שאני מתעייפת מהעניין. כשהבנים היו קטנים הייתי קונה להם בגדים בלעדיהם ונהנית מהקניה. עכשיו שהם גדלו וצריך לגרור אותם איתי לקניות (הם כבר גדולים מדי בשביל שאקנה להם בלי למדוד ולגרור אותם כי למרות שהם יודעים שהם צריכים בגדים ואפילו מבקשים שאקנה להם, אין להם סבלנות לבוא או למדוד) אז חווית הקניות הרבה פחות מהנה.
&nbsp
טיפים שצברתן לקניית בגדים?
לא להתבייש למדוד הרבה. גם דברים שנראים לא מתאימים על הקולב יכולים להיות מוצלחים על הגוף.
&nbsp
איזה פריט לבוש/הנעלה לא תקנו בחיים?
נעלי עקב, מכנסיים בגיזרה נמוכה, סנדלי אצבע.
&nbsp
האם טעמכן השתנה הרבה לאורך השנים?
השתנה קצת. אני משתדלת לקנות היום חולצות יותר "לבושות". כמעט ולא קונה כבר חולצות עם הדפסים.
&nbsp
פריט שהוא "לניקוי יבש בלבד" - האם אתן מצייתות או היידה למכונה בכביסה עדינה?
משתדלת לא לקנות פריטים לניקוי יבש בלבד. אחרי שנכוויתי עם חולצה נהדרת לניקוי יבש בלבד שנהרסה בכביסה עדינה, לא מזלזלת יותר בהנחיות. עם זאת, מתעלמת לחלוטין כשעל חולצה כתוב "כביסה ביד בלבד" או "אין ליבש במכונת יבוש".
&nbsp

למעלה