שרשור
ו
סופ"ש

Bleed for Me

New member
שרשור ../images/Emo32.gif ו ../images/Emo207.gif סופ"ש

כל מה שרציתן לכתוב ולא ידעתן איפה
לפה

Bleed for Me

New member
../images/Emo32.gif OMG!!!!!!

ג'יימס בורן (אקס באסטד וסוד למי שאשכרה לא יודעת) פרסם בלוג חדש ותראו מה הלא שפוי הזה רשם: my phone number I got a lot of messages today from people asking me if I could message them back I get that everyday actually and its impossible to actually respond to all of them so I thought I would put the ball back in your court 07880738773 talk to you soon jb 2:56 AM בקיצור מה שהוא אומר זה שהוא לא מספיק לענות לכולם על ההודעות במייספייס אז הוא פשוט נתן את מספר הטלפון שלו ואני אומרת, מה אתה רציני?! אתה נהנה שמטרידים אותך?! וזה באמת המספר כי אנשים אשכרה הגיבו שהם דיברו איתו!! בכל מקרה נראה לי שנתקשר אליו ונבקש את המספר של מקפליי ונשכנע אותם לבוא לארץ
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=74145456&blogID=439799597

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח כן טל (המלאכית בלבן) אמרה לי.

היא התקשרה וענה לה התא קולי. XD די הוא כזה מטומטם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

rox love BSM

New member
חחחחח נראה לי אחר ברזיל הם מסתגרים בבריטניה

לכמה חודשים טובים

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifזה ממש אמיתי מה שהיה שם בברזיל.?

איזה מטורפות !!!

m o r 1 0 2

New member
חח רק לי היה תפוס../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח גמאני הייתי בהלם שהדר אמרה ליXD כאילו מה נסגר איתו?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיך מתקשרים?! XDDD

אני מנסה ומנסה וזה אומר לי שהמספר לא מחובר
צריך קידומת? XDD אין לי מושג מהי... חחחח

yaelsee

New member
+44 [קודם ה +, פשוט ככה זה מראה את זה]

ותורידי את ה 0 בהתחלה. הוא כתב את זה בעצמו פוסט אח"כ, ואז הוא כתב שהוא הולך לישון ושלא יתקשרו אליו מוקדם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהווו תודה../images/Emo9.gif איך לעזעזאל עושים

+ בטלפונים? XDDDD ביתיים הכוונה... ואני אנסה בסלולרי XDD איזה חמווד הואאא

yaelsee

New member
חחחחחחחחח אכן חמוד ../images/Emo99.gif

אמא שלי אמרה שבטלפון רגיל את צריכה לעשות 00 בשביל להגיע לחיוג בינלאומי ואז את עושה רק את ה 44 בלי ה +

Simple Girl 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo110.gif../images/Emo206.gifבקשר למפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי מה שראיתי, רוב הסיכויים שהמפגש יהיה ב15, אבל יש בעיה קטנה.. אין רכבות באותו היום
אני רק אמרתי, קלי .. עכשיו העיניין בטיפולך ~אל תעשו ב19-20 אני מתחננת!~

למעלה