שרשור
ו-

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifברור שמהבחינה הזאת זה לא נשמע טוב...

אני מדברת על הויתורים הכספיים... הוא ויתר על הרבה מאוד כסף ממה שהיו אמורים לשלם לו כדי שיילך לאסנל...

Serena16

New member
לא הבנתי

גם ככה השחקן עצמו מקבל רק כמה אחוזים מהסכום שהוא נמכר אז לא נראה לי ש35 או 40 מיליון זה כזה משנה לו... חוץ מזה שהרבה שחקנים מוותרים על האחוזים האלה כדי להוריד מהסכום ולהשתחרר מהקבוצה, לא רק ססק...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאצלו לפי מה שהבנתי זה 15 מיליון...

למרות שאתמ הדבר הזה קראתי לפני חודש בערך, וכרגע אני לא ממש עוקבת אחרי בארסה... הם עצבנו אותי

Serena16

New member
אין מצב שארסנל ימכרו אותו ב15 מיליון

וולקאם טו דה קלאב

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא לא לא... התכוונתי שססק הסכים ש-15

מיליון מהמשכורת שלו יעברו לארסנל, יחד עם הכסף של בארסה. חחחחחחחחחח אני רק מעוצבנת עליהם כרגע... אני שמחה על ההפסדים האחרונים שלהם - מגיע להם! אבל בארבע עשרה אני חוזרת לעודד אותם.. אחרי הכול... קלאסיקו!

Serena16

New member
אני בטח נשמעת ממש מעצבנת

אבל אין מצב שהמשכורת שלו היא יותר מ15 מיליון... כריסטיאנו מרוויח 10 מיליון וזאת משכורת מטורפת, 3 מיליון יותר מקסיאס.. ככה שלא נראה לי הגיוני בכל מקרה, הרבה שחקנים עושים את זה כשהם רוצים ממש להגיע לקבוצה מסויימת ככה שאני לא מתרשמת מססק
למה מעוצבנת? אני מקווה שיהיו להם עוד כמה הפסדים... מגיע להם בהחלט

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחח עזבי אני כנראה לא זוכרת נכון../images/Emo6.gif

עבר מלא זמן מאז שקראתי את זה, ויכול להיות (כנראה) שאני מתבלבלת... אני מעוצבנת כי הם מכרו את בויאן וז'פרן... מטומטמים

Serena16

New member
כן הם די יצאו טמבלים

גם קבוצה שדי הכי מתגאה בנוער שלה בסוף מוכרת אותם בשביל איזה סאנצ'ז...

Noa L black

New member
תמונה חדשה של טום, והוא בלי שפם?! הייתכן?!?!?

אז ככה זו לא תמונה מהטוויטר של טום, הוא רק עשה עליה ריטוויט http://yfrog.com/kkid2zuj הדבר הכי הגיוני זה שהיא חדשה אבל בכ"ז אם מישהי מזהה אותה מוזמנות להגיד ואם לא... סוף סוף! הגיע הזמן

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח כן היא חדשה ../images/Emo13.gif

יש למעלה בשרשור תמונה של השיערות של השפם..

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכל מה שיש לי להגיד על זה-תודה לאל!../images/Emo178.gif

הגיע הזמן באמת!

למעלה