שרשור
להנאתכם!

../images/Emo101.gif אתם שואלים- המומחים עונים

ד"ר עופר תדמור, מומחה לסקירת מערכות יתארח הערב ב-18:00 בפורום הריון ולידה ויענה לשאלותיכם.
פרופ' ג'רי ריכשטיין, יו"ר ארגון "בקול" יתארח הערב ב-20:00 בפורום חירשים ולקויי שמיעה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
הדיאטנית טובה קראוזה חוזרת לייעץ לגולשי תפוז- הפעם בפורום הרזיה לאחר לידה. טיפים והדרכה- הערב ב-21:00.

משיייי

New member
../images/Emo41.gifהמלצה להורים ולילדים../images/Emo41.gif

ניפתח בארנה בהרצליה מתקן לילדים מגיל 7 ומעלה משהו משהו(גיל 6 חייב בהורה מלווה) 40 דקות של אגדה והילדים ניכנסים לתוכה משחקים שם ופשוט נהנים בטירוף הייתי שם אתמול עם האחיינים שלי ועכשיו הם כבר בדרך לשם עם החברים שלהם ועם ההורים שווה ממליצה בחום
למקום קוראים טורנדו

Rivendell

New member
שרשור ../images/Emo32.gif להנאתכם! ../images/Emo13.gif

לכאן אפשר לשרשר כל מה שלא קשור ישירות לנושא הפורום, אבל אתם בכל זאת רוצים לדבר עליו כאן!

הממממפף, הסתייגות בקשר לסקר...

הסקר הוא "באיזו תנוחה אתם מנחים את ילדיכם לקרוא". ובכן, זה פורום ספרות ילדים ונוער לכם סביר שיהיו פה גם בעיקר כאלו ש, נו, קוראים ספרות ילדים ונוער ומכאן בעקיפין: נוער. אני יודעת שיש פה בערך חצי "נוער" וחצי "מבוגרים" אבל לרוב הנוער אין ילדים. מכאן: הסקר רלבנטי רק לחצי פורום בערך. אררררר... האם עלי להרגיש מקופחת? *פרצוף של חתול קטן שרוצה סקר-אה, חלב*

Rivendell

New member
לא רק שאת צודקת

אלא שאם תשימי לב, שם הפורום גם שונה השבוע בהתאם
. אני אשנה את הסקר כך שיתאים לכולם.

Athaclena

New member
נצל"ש - תהיה כללית

יש ספרי ילדים שאין בהם ילדים? או שאין דמות עיקרית שהיא ילד? פשוט אני חושבת שברוב הספרים שקראתי יש ילדים ולרוב הדמות הראשית היא גם ילד. יוצאי דופן שאני זוכרת: fantastic Mr. fox של רואלד דאהל, ההוביט, הרוח בערבי הנחל... אז למה? ואיזה עוד ספרים יש בלי ילדים? מישהו יודע אולי?

Rivendell

New member
היה לי ספר בשם "החתול דמוקרטוס"

שמדבר על כל מיני סוגי שלטון, ומדגים דרך חתולים. שם אין ילדים
. זה היה ספר מקסים, אגב. מעניין אם עוד קיימים עותקים שלו.

sagiberg

New member
זה מזכיר לי ספר על חתול אבל

קראו לו גרונימוס וגם שם החתול הוא מעיין מורד בשלטון- ספר ישן עם עטיפה כתומה- מקסים

Rivendell

New member
זה באמת היה ספר מקסים

אני אבדוק מחר אם יש להשיג אותו באיזה מקום עדיין, מעניין באמת.

b00

New member
ההוביט...

בהוביט אין ילד לפי מיטב ידיעתי... בנוסף יש שני ספרים שהם אומנם לא בדיוק לילדים אבל מצג שני גם ההוביט... חוות החיות ואי התעלומות של זול וורן... אני בטוחה שיש עוד... אבל אני לא יודעת לומר כרגע...

שרוני101

New member
אבל

אם תקראי לעומק את תיאורי ההוביטים תראי שהם קצת כמו ילדים בעצמם..

Rivendell

New member
יש ספרים שלא נכתבו כספרי ילדים

אבל נקראים ככאלה. למשל "מסעות גוליבר", שנכתב במקור למבוגרים. ספרים כאלה אפשר לקרוא בכל גיל, אבל בכל גיל גם מבינים אותם אחרת לגמרי
.

למעלה