שרשור
להנאתכם!

יש המון

גבעת ווטרשיפ הביצה שהתחפשה החתיכה החסרה המפוזר מכפר אז"ר סבא אליהו והגמד סיפורון לימפופו (רופא נפלא הוא אויזהמר, בצל אלון עתיק הוא גר) כמה שיש בהם ילדים, אם כי לא בתפקיד הראשי: סבא אליעזר והגזר (אם כי הנכדה מופיעה שם) איה פלוטו (גדי מופיע לקראת הסוף)

Athaclena

New member
טוב, אז יש דבר כזה

אבל בכל זאת... בהרבה מהדוגמאות פה הדמויות אינם ילדים , אבל הם גם לא מבוגרים. אולי אלה חיות, אולי הוביטים (שכמו שהזכירו פה הם קצת דומים לילדים), או משהו אחר אבל אלה לא בני-אדם מבוגרים רגילים. אני לא חושבת שזה מקרי. ומצד שני אני אוסיף שנזכרתי בספר בשם the 13 clocks שבו אין שום ילדים אלא רק מבוגרים (נראה לי שבעברית הוא נקרא 13 האורגולין). בעוד ספר של אותו סופר גם אין ילדים, אבל אלה עדיין ספרי ילדים.

Rivendell

New member
אבל זה נראה לי מאוד טבעי

אנחנו תמיד מחפשים נקודת הזדהות עם הדמויות, וגיל הוא נקודה טובה להתחיל איתה
.

כמה סיפורי ילדים עם מבוגרים בלבד :)

סיפורי הברון מינכאוזן
דון קישוט (זה סיפור לכל המשפחה יותר ולא התחיל כסיפור ילדים, נכון, אבל אפשר להחשיב את זה גם כסיפור ילדים נראה לי לא?
)
החתול במגפיים- נכון שהגיבור הוא יצור ולא מבוגר, אבל הוא מתלווה לבחור לא צעיר כל כך X: כרגע קצת כואב לי הראש וקשה לי להזכר בעוד.. אבל אם אזכר אביא :)

בטח שיש, ואני אומרת לך עכשיו רק..

מזכרוני.. (כי אני בטוחה שיש עוד המון) הדג שלא רצה להיות דג - פאול קור הפיל שלא רצה להיות פיל - פאול קור כספיון - פאול קור פרת משה קטנה - דליה קרח שגב. כל מה שקרה במסיבה של גברת אליפסה - ענת אומנסקי השלקט - יורם עבר הדני הסופגניה המתוקה - שלמה אבס מה נותנים לעץ מתנה? - טויה טאולו הנקודות הצבעוניות של פיתי החיפושית - חלי גולדברג שאול הטרקטור - ענת וגידי גוב משפחת פרי הדר - נעמי ראובני. דמעות ורודות - חנה גולדברג סב סביון לומד לעוף - אורית רז. גן ירק מפלסטלינה - דרור גרין. סוכת החברים - שלי זקן. מר זוטא ועץ התפוחים - אורית רז. החתיכה החסרה - של סילברסטיין. ויש עוד הרבה......

למעלה