שרשור
לשבוע הבא..

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בואו ללמוד ולדון על הדת הנוצרית בפורום נצרות משיחית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumPage.asp?forum=1674
אחיות זה הכי אחותי - מצטרפים לפורום הסדרה המדליקה אחיות או לא להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1688
מ"משחק החיים" ועד ל"השיר שלנו" ודרך קריירה מצליחה - גם לשחקנית יעל שרוני נפתח פורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1689
סיפור עלייתו לצמרת של שחקן צעיר ועל החבורה הנסחבת אחריו - עדיין לא התמכרתם להפמליה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1690

שרשור../images/Emo32.gifלשבוע הבא..

אאיי באסה חנוכה עוד מעט ניגמר.. ויום ראשוןןן בצפררר
עכשיו באתי מקוקה קולה עם חברה שלי היה הכי כיף שרק אפשר.. הלכנו אני בר[חברה שלי] ואמא שלה.. הלכנו למפעל הזה בגלל עבודה...שאלנו תשאלות ואת כול מה שרצינו.. ועשו לנו סיור והכול היה מדהיםםם.. עשו לנו פעילויות כאלו ובלה בלה בלה... אקיצר היה הכי נאדיר שרק אפשר.. בדרך חזרה היה כ"כ כיף.. ראינו באוטו הופעה של שלומי שבת [יש לאמא שלה באוטו דיודי..] והיה מצחיקקק...והצלטמנו מללללללאאאאאאאא
אאאאאאאיייןן אני מתרגשת כמו ילדה קטנה חחחעעע תחוויה הזאת אני אזכור כול החיים שלי

white angels

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

חח אז היית במפעל של קוקה קולה? מאגניב..
זה הכי באסה שחנוכה נגמר..
ואז חוזרים לבצפר..מחכים לי 2 מבחנים..
אני אזכור את החופש הזה בתור החופש שקמתי בו ב-12,12 וחצי
אתמול הייתי בחמי געש..והיה ממש אחלה
חח הכי קטע שהיו שם מלא זקנים
אבל היה כיף בבריכות החמות
והיום אני יוצאת לבלות עם חברה שלי..אז כנראה שאפסיד את הפרק של היום =\ אבל העיקר שאני יוצאת

a666blove

New member
נישמע שהיה לכם סבבה=)

מפעל קוקה קולההההה
ובריכה
איזה כיף לכם!!!! ותיזכרו, תנצלו תחופש ככל שתוכלו כי החופש הבא לא כ"כ בקרוב......=\.. ומה אני עשיתי..? היה לי היום יום מרוכז במטמטיקה.. =\.. אז ישבתי ופתרתי תרגילים ועכשיו כואב לי הראש.. ואמ.. יש היום מסיבה.. אבל אנלא יודעת אם ללכת, כאילו מצד אחד אין לי ממש חשק וגם לא יהיה לי איך לחזור, אבל מצד שני צריך לבלות וזה... טוף נו...... ניראה כבר.. המשך יום מקסים

white angels

New member
בעע מתמטיקה../images/Emo5.gif

איזה מזל שנפטרתי מהמקצוע המציק הזה =\ אם בא לך ללכת למסיבה תלכי ואם לא אז לא

../images/Emo210.gifבעעעעע

שונאת מתמטיקה איייככ אבל בשיעורים האלו קוררים לי תדברים המשמעותיים ביותר חעעע בשיעורים האלו תמיד קורה משהו חעעעעע
מאמי אם תלכי למסיבה מקווה שתהני...
אאאייי איזה כיף לך שאת לא לומדת תמקצוע הזה רררר..שונאת את זה

a666blove

New member
חיחי תודה חמודות=)

כן אני כבר אחליט מה לעשות.. פשוט חבר שלי ביקש שאני אשאר איתו..=\.. בלי להישמע חרשנית.... דווקא בזמן האחרון התחלתי לאהוב מטמטיקה.. כניראה זה ביגלל המורה, כי שנה שעברה ממש שנאתי תמיקצוע הזה בעיקר ביגלל המורה ועכשיו דווקא הכל דיי פסדר....

../images/Emo13.gif

אז לכי את וחבר שלך הכי כיף
אני התחלתי לאהוב מדעים כי המורה המורה הכי טובה שיש בעוולם... היא יפה מתלבשת יפה מסבירה טמלמדמת טוב..חאמודה מצחיקה ומבינהה איןןןןןןן אוהבת אותהה כ"כ
קרואים לה קטי חחחחעעע

white angels

New member
חח גם לה קוראים קטי? ../images/Emo3.gif

חח יפה.. ממ אצלי לאהוב את המקצוע זה רוב הפעמים תלוי במורה..אם המורה טובה ומלמדת מעניין אז אני אוהב את המקצוע או יילך לי בו טוב ואם המורה סתם מעצבנת אז לא יילך לי משהו.. השנה אני אוהבת אזרחות למרות שזה מקצוע מעצבן כי המורה בסדר והיא מעבירה את השיעורים בצורה מעניינת ואקטואלית..

a666blove

New member
חיחי

נישמעת אחלה מורה.. גם לי יש כזאת אבל היא לא תמיד נחמדה חח

חיחיחיחיחי../images/Emo3.gif

שלי תמיד חמודה... טוב לפעמים התלמידים מעצבנים אותה אז היא די עצבנית.. אבל היא המורה הכי חמודה בעוולם.. טובב חפרתי עלייהה חחחחעעע

השיר שלנו ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לראות את הפרק הראשון בעונה החדשה של "השיר שלנו" לפני כולם? הפורום הרשמי של "השיר שלנו" מפרגן לכם כרטיס כניסה לפרימיירה החגיגית לפרק הראשון בעונה הרביעית שתיערך ביום ראשון הקרוב. רוצים להתחכך בכוכבים? היכנסו לפורום מהשעה 18:00 ונסו את מזלכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=981

../images/Emo214.gifחזרתי מחופשה..

התגעגעתי
אני כל כך לא רוצה בצפר ביום ראשון. איזה כיף למרינה שהייתה בקוקה קולה
[ויום מרוכז במתמטיקה בחופש? זה הכי מבאס
]

white angels

New member
תראו מי חזרה../images/Emo13.gif

תהינו לאן נעלמת בימים האחרונים
איך הייתה החופשה? העיקר נהנית

הדרו'שית חזרהההה../images/Emo13.gif

אני ופנינית בכאלו "איפה הדר?,היא שחכה אותנו?" חחחעעע ואת היית בחופשהה....
געגעתייי
מקווה שנהנת..ספרי חוויוותת
אוויי נכוןן בקוקה קולה היה כ"כ כיפי חחחעעעעע

../images/Emo214.gifברצינות לא שכחתן אותי?../images/Emo3.gif

איך אני אשכח אתכן?
המממ. אזזזז... ככה: ביום ראשון-הייתי כל הערב בעזריאלי.. ביום שני-הייתי בפסטיגל עם בתדודה שלי. ביום שלישי- היה מפגש [מדהים
] של אחד הפורומים שאני מנהלת וישר לאחר מכן נסעתי לארסי קולה [היה גרוע. . ], =ככה שלא הייתי שנייה אחת בבית . ביום רביעי-התעוררתי כבר בעשר בבוקר ונסעתי לקחת מתל אביב את חברה שלי שבאה לישון אצלי מהדרום- היינו בעזריאלי, בסנטר, בים ובקניון פתח תקוה.. אח"כ גם חבר שלי היה איתנו.. ככה ששוב, לא הייתה לי שניה אחת למחשב
ואתמול הלכתי לישון אצל חברה שלי בדרום וחזרתי היום. הסיבות מתקבלות?

../images/Emo214.gifויש המשך../images/Emo27.gif

שעה אחרי שחזרתי הביתה, חברה טובה שלי באה אליי. :)

וווווווואיייי

כמה עשייתתתתת
פפפפשששש יפהההה.... שמחה שנהנתת ובילית עד כמה שאפשרר
אנייייייייי...לא עשיתי משו מיוחד בחופשש חעע.. וגם הייתי חולהההה

למעלה