שרשור
לשבוע הבא..

../images/Emo214.gifתאמיני לי

לצערי יש דברים שאני לא רוצה לספר. אבל היו כמה דברים שהרסו לי את החופש הזה לגמרי. וללא ספק, את חופש חנוכה האחרון שלי [בכל זאת, יב'] אני כנראה לא אזכור לטובה. לפחות לא בגלל רוב הימים. אני מקווה שעוד כמה ימים יהיה טוב ואוכל לחייך ולהזכר ברגעים הנפלאים שהיו לי עם החברה הכי טובה שלי מהדרום. להיות איתה בים היה באמת מדהים. להיות בבית שלה היה באמת מדהים. להיות איתה ועם חברות שלה ב"גלידה באר שבע" היה נפלא . ללכת לישון ביחד ולדעת שאנחנו נתעורר ביחד. אלו הדברים הכי טובים שיכלו להיות לי.

white angels

New member
אז עשית חיים הא? ../images/Emo3.gif

שמחה שנהנית,עושה רושם שבילית לא רע החופש הזה
ולגבי הדברים הרעים-אל תחשבי עליהם,תשמחי שהם עברו ושאת זוכרת רק את הדברים הטובים
חבל סתם להתבאס בגלל הדברים הרעים..ואני לא סתם אומרת לך..הכי חשוב שהוצאת את המקסימום מהחופש ובילית.. אצלי לא היה חופש עמוס בחוויות כמו שהיה אצלך אבל הוא היה נחמד..גם אני כמו מרינוש הייתי חולה אבל יום אחד ביליתי עם המשפחה ויום אחד עם החברה הטובה שלי וסה"כ היה אחלה..אמנם אלה היו רק יומיים מ-8 ימים אבל אני לא מתלוננת.. העיקר שיש זכרונות טובים מהחופש

וואי מאמי

אל תדאגי הכול עוד יעבורר... ומי שגרם לך להיות ככה מבואסתת אל תדאגיי... הגלגל הוא עגול יבוא יום והוא יסבול פי הרבה ממה שאת עכשיוו
והעיקר שהיו דברים טובייםםםם... ועל הרעים אל תחשביי... אני בטוחה שהכול יסתדרר
הכוולל יהי לך הכי טוב בעוולםם
רק אל תתייאשיי

a666blove

New member
יאיאיאיאיאיא

היתגעגעתייייייייי! איזה כיף שחזרת
כן הא.. יום ראשון ביצפר.. לאאאאא
זה באמת דיי מבאס=\..

white angels

New member
אל תזכירי לי שיום ראשון בצפר =\

זה מה זה מכניס אותי לדיכאון..התרגלתי לחופש
איך הזמן טס כשנהנים

../images/Emo214.gifאל תלמדו ממני../images/Emo11.gif

אבל אני הייתי כל כך בטוחה שחוזרים לבצפר ביום שני[נשבעת!] ורק ביום רביעי קלטתי שחוזרים לבצפר ביום ראשון! ורק אז קלטתי שכשאחזור מהחופשה יהיה לי יומאחד להכין 2 עבודות הגשה
אז... תנחשו את ההמשך, אתם כבר מכירים אותי ואת האהבה ה"גדולה" שלי לבצפר..

אאאוייי מסכנההה

אני תמיד דוחה הכל לדקה ה-90 אני תמיד אומרת לעצמי שחופשה הבאה אני יעשה תעבודות ואז בילווים אבלל לאא..אני דוחה הכול לסוף ואז נידפקת... וזה כ"כ כ"כ מעצבבןןןןןןן!!!! כל הקטע שרק אני אשמה בזה!!!
מקווה שתצליחי בעבודות.... ושיהי לך הכול בסבבהה
אני בכלל "מאוהבת" בבצפר חעעעעע

../images/Emo214.gifלא נראה לי שהבנת ../images/Emo3.gif

היית אמורה להבין שאני כנראה לא אלך בכלל בראשון. כי אין מצב שאני אכין שתי עבודות ביום שבת אחד ויחיד. ומי מאוהב בבצפר, מי?
*עוד דבר משותף*

חחעע חסרת קליטה אני../images/Emo6.gif

אז את חוזרת ביום שני אה? כיףף לך
לי יש עוד לסיים עבודת הגשה בספרוותת.. אבל המורה אמרה שהיא לא באה ביום ראשון אז זה ליום שני.. וטוב שכךך
אבלל בכל זאת בהצלחה

white angels

New member
וואו..עבודות להגשה ../images/Emo2.gif

אתן מפחידות אותי..
למה יש לי הרגשה שגם לי נתנו עבודת הגשה ועוד לא עשיתי אותה? מה שכן קיבלתי יםםםם של שיעורים באנגלית =\..זה לא נורמלי בד"כ המורה שלי לא נותנת כ"כ הרבה..בטח זה בגלל המועד חורף באנגלית
ואני מודה ש..גם אני דוחה את הכל עד לדקה ה-90!
כל חופש אני אומרת לעצמי שאני אעשה את כל השיעורים ביום יומיים ראשונים של החופש ואז אבלה..אבל ההיפך הוא הנכון

../images/Emo214.gifאז רגע, גמאת עדיין לא עשית?

זה כבר יצחיק אותי..
"חבורת המאחרות"

white angels

New member
חחח ../images/Emo6.gif

חוץ מהשיעורים באנגלית שכמעט סיימתי לא זכור לי משהו אחר .. אבל בטח מחר שזה היום האחרון לחופש אני איזכר בהכל

white angels

New member
אגב,שמתם לב ש...

לא פתחנו שרשור של הפרק של יום חמישי? חחח
ראיתי סרטונים של מה שיקרה בפרק הבא והולך להיות ממש יפה-אל תפסידו את הפרק של יום ראשון(עושה פרסומת סמויה לסדרה חח
ועוד משהו-בטח יש כאלה שתוהים באיזה פרק אנחנו נמצאים אז בדקתי את העניין והגעתי למסקנה שאנחנו בפרק 40
טוב חח לא ממש הגעתי למסקנה בדקתי את זה באתר הרשמי של הסדרה
וואו חפרתי חח.. שבת שלום לכולם! נצלו טוב את היום האחרון של החופש!
אני יודעת שאני אנצל אותו בשביל להתכונן לבצפר =\

גמאני ראיתי תפרוסמת הזאת חחחחחעעע..

יהי פרק ממש ממש יפהה
וווואי מחכה למחררר
שיהי לכם ערב טוובב ועדין תמישכו לנצל תחופשש למרות שנשאר כ"כ כ"כ קצתתת !!!

למעלה