הראל סקעת בן 25 היום!!! מזל טוב!!!
R Rachel47 New member 8/8/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo195.gif../images/Emo15.gif
R Rachel47 New member 8/8/06 #27 טוב אני אעלה גם לפה..../images/Emo15.gif העליתי לקומונה של איתי את התמונות שלנו מההופעה של קרן בצוותא איתי..אתה עדיין חייב לי תמונה
טוב אני אעלה גם לפה..../images/Emo15.gif העליתי לקומונה של איתי את התמונות שלנו מההופעה של קרן בצוותא איתי..אתה עדיין חייב לי תמונה
R Rachel47 New member 8/8/06 #29 טלי(באן) ואיתי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif זאת באמת תמונה מושלמת
ז זאת שבמקומי New member 8/8/06 #35 לא נכון!!!! גם יצאתי שמנה וגם יצאתי מסוממת....... וחוץ מזה אם את מעלה את התמונות שלי אם קרן בלי רשותי חבל לך על הזמן!!! אני המרחק 2 מטר ממך אל תשכחי
לא נכון!!!! גם יצאתי שמנה וגם יצאתי מסוממת....... וחוץ מזה אם את מעלה את התמונות שלי אם קרן בלי רשותי חבל לך על הזמן!!! אני המרחק 2 מטר ממך אל תשכחי
R Rachel47 New member 8/8/06 #36 ../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif את לא מאיימת עליי.. את מרחק יותר מ-2 מטר ומפריד בינינו גרם מדרגות ויש לי גם מפתח לדלת חוצמזה שבתמונה עם איתי יצאת מקסים
../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif את לא מאיימת עליי.. את מרחק יותר מ-2 מטר ומפריד בינינו גרם מדרגות ויש לי גם מפתח לדלת חוצמזה שבתמונה עם איתי יצאת מקסים
R Rachel47 New member 8/8/06 #38 בעיקר כשכותבים כמו שצריך:../images/Emo15.gif לוויתן ואת יצאת מקסים..אל תתוכחי איתי אני במרחק 2 מטר ממך
בעיקר כשכותבים כמו שצריך:../images/Emo15.gif לוויתן ואת יצאת מקסים..אל תתוכחי איתי אני במרחק 2 מטר ממך
R Rachel47 New member 8/8/06 #40 אם היא לא רוצה אני לא יכולה../images/Emo15.gif חוץ מהעובדה שהיא תרביץ לי.. אסור להעלות תמונה שהמצולם לא מוכן
אם היא לא רוצה אני לא יכולה../images/Emo15.gif חוץ מהעובדה שהיא תרביץ לי.. אסור להעלות תמונה שהמצולם לא מוכן
I I מ י ר ב I New member 8/8/06 #30 תמונה מקסימה.... אז מה אם איתי נתפס עוצם עיניים,זה בכל זאת חמוד!!!
R Rachel47 New member 8/8/06 #32 ../images/Emo45.gifנו..זה איתי..איך הוא יכול../images/Emo15.gif להיות לא חמוד זה טיפה מפריע לי..אבל בקטנה את רואה טלי..איתי עצם עיניים ובכל זאת תמונה מדהימה
../images/Emo45.gifנו..זה איתי..איך הוא יכול../images/Emo15.gif להיות לא חמוד זה טיפה מפריע לי..אבל בקטנה את רואה טלי..איתי עצם עיניים ובכל זאת תמונה מדהימה