ערב יום כיפור *-* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
ערב יום כיפור התחיל סבבה, המשיך ממש חרא והסתיים בצורה הכי מדהימה שיש
חפירה לפניכם, אני רצינית O_O
קבעתי עם החברה הכי טובה שלי שתבוא מתחת לבית שלי ב6 וחצי בערך ועם חברה אחרת שתצטרף אלינו ב8. אז חברה שלי הגיעה ב6 וחצי - 7 וישבנו מתחת לבית שלי ודיברנו.. באמצע בא הידיד הכי טוב שלי (שהוא החבר שלה) יחד עם עוד כמה אנשים שחלקם אני סבבה איתם וחלקם אני לא סובלת. אמרתי לידיד שלי שינסה לגרש אותם כי היינו באמצע שיחה והתעצבנתי קצת על זה שהם באו כי חלק מהם אני ממש לא סובלת. אז לאחר כמה ניסיונות הם הלכו.. ואז התפרצתי על חברה שלי על כמה קטעים שעיצבנו אותי בימים האחרונים. ואז היא כמעט בכתה כי לאחרונה היא פגעה ב2 האנשים הכי חשובים לה - אני והחבר שלה. אז ניסיתי קצת לתקן את זה ואז פתאום חברה שלנו באה.. אז הפסקנו לדבר על מה שקרה. ישבנו כמה זמן שלושתנו מתחת לבית שלי ואחרי כמה זמן החבר של חברה שלי/ידיד שלי חזר יחד עם 2 ילדים אחרים שהם ידידים קצת רחוקים שלי.. אז היינו איתם כזה ליד הבית שלי והיה נחמד ואז התחלנו לזוז לכיוון רחוב אחד ראשי ליד שבו איזה חצי רמת גן נמצאת ביום כיפור
בדרך לשם היה לי מין ויכוח קטן עם ידיד שלי וקצת התעצבנתי ואז פגשנו שתי חברות שלי שכשהן ביחד הם ממש כלבות אז רציתי להתרחק, אז הלכתי עם החברה הכי טובה שלי, התקדמנו הלאה. וכל הזמן שהלכנו ראינו אנשים שאנחנו מכירים, כל מקום שהולכים.. ככה זה יום כיפור ^^ וגם הכרתי שביעיסט ממש נחמד
ואז באה חברה שלנו (ההיא הדרמה קווין שדיברתי עליה לאחרונה ><) וקצת לא רציתי להיות איתה, היא פתאום לקחה את חברה שלי ונעלמו ודי נשארתי לבד, ואז פתאום ראיתי את ידיד שלי (אני קצת בקטע שלו..
) ואז הוא חיבק אותי ועשה לי כזה "הו הנה את באתי עד לפה רק בשבילך" ואני כזה "הוו איזה חמוד אתה
" ואז הלכנו קצת ואז הוא פתאום נעלם. ונשארתי ממש לבד. חברה שלי ניסתה להתקשר אליי ועניתי לה באדישות כי ממש התעצבנתי על זה שהיא נטשה אותי לבד. אז ניתקתי לה ואז היא שוב התקשרה, עניתי באדישות וניתקתי. אחרי כמה דקות ראיתי שממש נשארתי לבד כזה.. כאילו היו המון אנשים שאני מכירה ברחוב, המווון אבל עם אף אחד לא ממש רציתי להסתובב.. ואז התקשרתי לחברה שלי והיא נשמעה ממש עצובה ואמרה שהיא באיזה מקום חשוך כזה.. אז הלכתי לשם וכשהייתי איזה 2 מטר ממנה כמעט בכיתי כי היה לי קשה לראות איך פגעתי בה. אז התקדמתי אליה ואז לא יודעת.. פשוט התפרצתי כזה והיא די בכתה ואני פרצתי בקצת בכי כזה שהפסיק אחרי כמה שניות.. הלכנו לשבת במקום קצת שקט ונרגענו כזה.. ואז נזכרתי שידיד שלי שאני קצת בקטע שלו רצה ללכת הביתה אז שלחתי לו סמס אם הוא הולך הביתה והוא אמר שכן אז שאלתי אותו איפה הוא ואמרתי לו לחכות שם (רציתי להיפרד ממנו לפני שהוא הולך..), ואז אני וחברה שלי הגענו אליו והתחלנו כזה ללכת איתו והוא הבין כנראה שאנחנו הולכות לבית שלי, ובאיזהשהוא שלב בדרך אמרנו לו שלא ואז חברה שלי אמרה שהיא צריכה לשירותים אז הלכנו לבית שלו, ונשארנו שם קצת ואז התקשרנו לבן זוג של חברה שלי ואמרנו לו לבוא.. אז לבנתיים היינו שלושתנו בבית שלו והיה מצחיק והוא גם עשה לי מסאג'
אחרי זה ידיד שלי בא ועשינו ארבעתנו צחוקים וזה.. ואז החלטנו שנישאר לישון שם
אממ אז הוא נתן לי ולחברה שלי בגדים להחלפה (חח מכנסיים שלו ^^) ונשארתי בגופייה שלבשתי ואממ אז אני והוא הלכנו לאכול בסלון ויצא שדיברנו על נושאים כאלו יותר אישיים בגלל שהזוג כל הזמן התמזמזו >< ממ ואז חזרנו לחדר ושיחקנו מונופול ואני וחברה שלי היינו כאלה סטלניות עייפות כאלה
ואז בככה 5 הלכנו לישון, הזוג הלכו לישון על מזרון על הרצפה ואני וידיד שלי על המיטה
ובאיזהשהוא שלב הוא עשה לי כזה "תעשי כפית" חחח וכמו מטומטמת עשיתי לו ואז אמרתי שיעשה לי הוא והוא עשה ועשיתי לו כמה פעמים והוא עשה לי וגם הוא אמר לי לעשות לו מזלג אז לא ידעתי מה זה אז הוא הראה לי (אני שכבתי על הבטן והוא שכב עליי
) ואז עשיתי לו.. ומתישהו התהפכנו כזה ואז הוא עשה לי כפית ועשה לי כזה על הפנים "זה עין.. וזה מצח.. וזה גבות.. וזה אף קטן וחמוד.. וזה חיוך.." וכאלה ואז עשה לי על האוזן "זה טראגוס, וזה קונץ' וזה רוק..." ואני התחרפנתי כזה כי זה דגדג
אבל זה היה ממש ממש חמוד
ולא יודעת הוא שר ודיבר כל הלילה ואני והוא לא נרדמנו, חברה שלי נרדמה לשעתיים והחבר שלה לשעה.. ואז פתאום ב8 בבוקר אמא שלה התקשרה ואמרה לה לחזור הביתה אז גם החבר שלה חזר איתה ואז שאלתי אם אני יכוהל להישאר אז ידיד שלי אמר לי שכן אם אני רוצה ואז פתאום הוא אמר שבעצם עדיף שלא כי לא משנה מה הוא יגיד לאמא שלו היא תחשוב שעשינו.. זה >< אז הוא ליווה אותי הביתה אפילו שהיה כבר אור וחזרנו לביתנו.. היה לילה פשוט מדהים