תוסיפו אותי למפגש... שם: ליטל גרוס
א אדם יוסף החיים שלי New member 13/1/06 #22 אני סנדרה... חחח רשמת אדם יוסף החיים שלי ( לא יודעת ת'שם) אז זאת אני
נ נטלי חן New member 13/1/06 #24 מאמי..תוסיפי אותי לרשימה של המפגש. שם:נטלי חן.....פליז!! זה דחוף!! תודה!!
ב ברוש הבובעע New member 13/1/06 #34 עדיין אין מפגש..!! ורק מי שרשומה ברשימה שלי ושל אורי תקבל הודעה פרטית באייסי או במסן את התאריך ואת השעה...כלום עדיין לא בטוח...!! אנחנו לא מבטיחות כלום!
עדיין אין מפגש..!! ורק מי שרשומה ברשימה שלי ושל אורי תקבל הודעה פרטית באייסי או במסן את התאריך ואת השעה...כלום עדיין לא בטוח...!! אנחנו לא מבטיחות כלום!
L lotem atia New member 13/1/06 #36 אההההה סבבה אז אני רוצה להירשםם כנס לוטם עטיה והאיסיקיו שלי למיקרה שהיה מיפגש 314083519
ב ברוש הבובעע New member 13/1/06 #18 לכולם!הודעה חשובה! מי שלא ברשימה,ורוצה להצטרף.. יש לכן את היום! מי שלא מצטרפת היום לא ברשימה...כי אנחנו צריכות לדדעת כמה בנות יש.. אז תקחו את זה לתשומת לבכם !
לכולם!הודעה חשובה! מי שלא ברשימה,ורוצה להצטרף.. יש לכן את היום! מי שלא מצטרפת היום לא ברשימה...כי אנחנו צריכות לדדעת כמה בנות יש.. אז תקחו את זה לתשומת לבכם !
S shachari New member 13/1/06 #23 אמאאאאאאאאאאאא.. מחרר תחרותת החאלווםםםםםםםם אמןן נזכההה תחזיקוו אצבעותת גמייםגירלזיותתת
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 13/1/06 #39 עוד לא יודעים...כנסי רוברטו צריך להחזיר תשובה כי רשמנו לו מכתב....